ajde hvala ti!Anubis je napisao(la):ja imam kuci neki option sa transferima mislim da su od juna al nisam siguran pogledacu sta je pa cu ga staviti na share negde...
Beki Bekic je napisao(la):
[email protected]AMDeki je napisao(la):Pokusaj sa ovim option file-om,skoro sam update-ovao tranfere pa...
imas dosta inovacija u timovima,cak su ti i taktike namestene,vecina
Ostavi mail pa da ti posaljem.
AMDeki je napisao(la):IGY jel odgovara? Jesi li obratio paznju na Srbiju bez Crne Gore... jel odgovara tim koji vidis,bez gerijatrije:S: i igraca sa mediteranasa novim snagama i nadama Srpskog fudbala.
To legendo!!!AMDeki je napisao(la):IGY jel odgovara? Jesi li obratio paznju na Srbiju bez Crne Gore... jel odgovara tim koji vidis,bez gerijatrije:S: i igraca sa mediteranasa novim snagama i nadama Srpskog fudbala.
Anubis je napisao(la):e ljudi j*biga nesto nece upload nigde ni na megaupload ni na rapidshareako nekom treba nek ostavi mail jedino tako...
1221kbuskmarko je napisao(la):Koliko je velik fajl?
ne nego da igram we9 int. na pc-ju jel moze sa ovim opt. file-om vidim da se isto zove i za we9 int.AMDeki je napisao(la):Neeeee,Sony upucava option file na memory card zar ne? Zato je problem...Ako sam te dobro razumeo,da igras na PS2. WE9!
radiAMDeki je napisao(la):"Bekapuj" tvoj pa probaj sa ovim,nece te nista kostati,ako ne radi vrati tvoj stari i to je to:d Ajd' pa :type: sta si uradio.
ARAB sta? Gde si to nasao kralju?ivke76 je napisao(la):radial sta je ono arab ligue lol
lol sorry sad tek videh umesto francuske neko stavio arab ligue haha nije tvoj opt fajl bio u pitanju probao sam i tvoj opt. fajl i radiAMDeki je napisao(la):ARAB sta? Gde si to nasao kralju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari