Šta je novo?

Pes5 Opt

Nema sta da instaliras,ako si skinuo Dekijev opt samo ga raspakuj tj. prekopiraj u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 i vozi.

Uradio sam tako, sve je OK :wave: Samo mi nije jasno, što naša reprezentacija ima crveno-belo-crvene dresove?! :-devil-:

evo i jednog mog finog gola :d

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5230.rar
    190.1 KB · Pregleda: 35
Jel ima neko Partizanov grb da ga importujem u PES5 master ligu. Ja sam probao neshto da napravim ali je mutan i ruzan kad ga ubacim i nwe lici ni na shta.

Eto se raspucao...:D

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5230.rar
    190.1 KB · Pregleda: 36
Momci, ko je zainteresovan da zaigra PES 5 Online, a od sutra-prekosutra PES 6, evo idealnog mesta za to.... www.mg-gaming.net

U pitanju je BPL - BALKAN PUNJENJE LIGA , koja okuplja za sada oko 500 clanova iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne, Makedonije i Crne Gore. Ligu smo osmislili mi iz Beograda, veoma je interesantno i igra se zaista odlicna fuca, sigurno najbolja na prostorima bivse Juge. Postoji vise zvanicnih i nezvanicnih liga, manager liga, razni kupovi i turniri, prijateljske utakmice itd. Svi su odusevljeni idejom i ceo projekat se razvija brze nego sto smo ocekivali. Na nasem forumu mozete da pronadjete sve fajlove (nase rostere up-to-date, kitservere, stadione...) koji su potrebni da bi dozivljaj bio pravi. Takodje, su tu sve najaktuelnije vesti vezane za PES, razni saveti, itd.

Da biste se ukljucili u BPL potrebno je da se registrujete na forumu jer cete tek onda videti sve teme, da se predstavite u temi "Novi clanovi" i naravno da zaigrate za pocetak neku prijateljsku utakmicu. Potom sve ide svojim tokom, sredinom novembra su prijave i draft za zvanicne lige koje ce se igrati na PES 6. Do sada smo odigrali 3 sezone, 4-ta je u toku. Postoje detaljne tabele, kako za lige tako i za kupove. Link za tabele se nalazi na forumu pored drugih linkova - BPL TABELE i na banneru u gornjem desnom uglu foruma, tj na nasem logo-u BPL Online liga.

Radi bolje komunikacije sastajemo se na PES Launcheru (chat program) u sobi BPL. Evo linka, pa ga instalirajte http://www.peslauncher.com/index.html. Najveci broj fudbalera je tokom veceri i vikendom.

Ono sto je potrebno da biste se ukljucili je malo brza konekcija, tj. neka optimalna brzina je 768/192, mada moze i 512/128. Takodje je potreban i PES 6 original, jer uskoro prelazimo na njega, cim se za koji dan pojavi u prodavnicama u Bgd-u. Prodavnice su: 1. PLATO Extreme, 2. Kada krenete od PLATO-a ka Knezu uz stepenice knjizara koja se nalazi sa desne strane, mislim da je isto PLATO, 3. MAMUT knizara u Sremskoj itd. Originalna igra je potrebna kako bi igrali online. Jeste mala investicija, ali se bez sumnje isplati, vredi tih para.

Ludo se zezamo i bilo bi nam drago da se jos neko prikljuci.

Dobrodosli u BPL..... www.mg-gaming.net

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno