Šta je novo?

Pes5 Opt

Evo vam taj isti opt malo modifikovan na bolje naravno! :smash:
Prepravljene su malo startne postave...
Vam Bomel je presao u Munchen tako da sam transfer odradio.
E sad prepravljeni su dresovi srbije! Vise nisu Crveno-belo-belo,nego kao pravi
Crveno-plavo-belo.. pozz :smoke:
Sta kazete??

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5OPT.zip
    1,011.5 KB · Pregleda: 104
Poslednja izmena:
= IGY = je napisao(la):
Evo vam taj isti opt malo modifikovan na bolje naravno! :smash:
Prepravljene su malo startne postave...
Vam Bomel je presao u Munchen tako da sam transfer odradio.
E sad prepravljeni su dresovi srbije! Vise nisu Crveno-belo-belo,nego kao pravi
Crveno-plavo-belo.. pozz :smoke:
Sta kazete??
OOOO ti što kradeš tudji option file pa ga prepravljaš:p Jesi prebacio :type: osim Van Bomela, i Trišovića(C.Z),Biševca(Lans),Kežmana(Fener),Stojkovića(Nant),Jankovića(Mallorca),Roj Kina(retired-Manager)...
=IGY= ,=IGY= ,Cccc;)

AMDeki je napisao(la):
OOOO ti što kradeš tudji option file pa ga prepravljaš:p Jesi prebacio :type: osim Van Bomela, i Trišovića(C.Z),Biševca(Lans),Kežmana(Fener),Stojkovića(Nant),Jankovića(Mallorca),Roj Kina(retired-Manager)...
=IGY= ,=IGY= ,Cccc;)
E,nisam,ali hocu pa cu okaciti!
opt ti je super hvala ti puno,malo cu ga prepraviti pa kacim!:wave:

hej ljudi koji patch da instaliram pored ovih vasih modifikacija, koji preporucujete?
poz

A jel moze taj patch tj. option fajl da se ubaci preko Meridian Super Liga PES 5 Patch-a?

cof je napisao(la):
hej ljudi koji patch da instaliram pored ovih vasih modifikacija, koji preporucujete?
poz
Meni je najbolji Superpatch 2.0,nekako su mi najrealnije ocene igraca
@AMDeki Jel si probao da ubacis originalni grb i ime nase reprezentacije?

Poslednja izmena:
urospo je napisao(la):
A jel moze taj patch tj. option fajl da se ubaci preko Meridian Super Liga PES 5 Patch-a?
Meridijan super liga patch ima svoj option file tako da ti otpada opcija ovog option file-a,Ako bi ih izmesao ne bi nista dobio.

Strpite se jos malo,PES6 na vidiku

psaras je napisao(la):
Meni je najbolji Superpatch 2.0,nekako su mi najrealnije ocene igraca
@AMDeki Jel si probao da ubacis originalni grb i ime nase reprezentacije?
E nisam hteo da se gnjavim sa svim tim jer izlazi PES6,koji cu izeditovati do bola:type: ,A za PES5 cu ti samo reci da sam editovao sve od igraca,preko stadiona,trave,Logo-a,Grbova,Slika po menijima,pesama,navijackih zastava,cak sam i lica menjao,ali ne klasika-skidao sa neta vec gotov proizvod nego ubacivao/lepio svoje lice+ortaci na vec postojeca lica. Ali to se sve radi van igre i ima puno zezancije. Kad izadje PES6 spremam se u veliki edit pohod,joj jedva cekam.:happy: Ako nekome treba nesto za editovanje PES-a imam ceo sklop softvera potreban za to a i uputstva koja bih zaobisao jer su preduga:rtfm:

Poslednja izmena:
AMDeki je napisao(la):
E nisam hteo da se gnjavim sa svim tim jer izlazi PES6,koji cu izeditovati do bola:type: ,A za PES5 cu ti samo reci da sam editovao sve od igraca,preko stadiona,trave,Logo-a,Grbova,Slika po menijima,pesama,navijackih zastava,cak sam i lica menjao,ali ne klasika-skidao sa neta vec gotov proizvod nego ubacivao/lepio svoje lice+ortaci na vec postojeca lica. Ali to se sve radi van igre i ima puno zezancije. Kad izadje PES6 spremam se u veliki edit pohod,joj jedva cekam.:happy: Ako nekome treba nesto za editovanje PES-a imam ceo sklop softvera potreban za to a i uputstva koja bih zaobisao jer su preduga:rtfm:
Samo napred,dobar ti je ovaj opt. Ajd ako je taj softver free napisi bar kako se zove,nervira me vec dugo ova muzika.

pes edit sound

Ne znam koliko dobro baratas sa softwerom ali ovako glavni program je skroz free,adx converter on je oko 200kb(u attachu ti je a ako ne sljaka skini sa neta verziju koja radi), a i drugi je free ali ima 8 MB,pa ih svuci sa neta,to je DkZ Studio 0.92 beta . Jos bi ti samo trebao, a to verovatno imas NERO-bilo koji (treba ti Nero wave editor). I bilo koji MP3 zvuk sad moze postati background bilo kog menija koji ti izaberes,uživaj.

Nadam se da ces se snaci
Ako ne imas na netu neka uputstva,izvini ali mrzi me da kucam toliko,ovo je bilo onako na brzaka...

Prilozi

• adxconverter51910.rar
    219.5 KB · Pregleda: 56
  • spisak audio fajlova.txt
    857 bajta · Pregleda: 46
  • uputstvo za ubacivanje mjuza.txt
    414 bajta · Pregleda: 49
Poslednja izmena:
Update option file septembar

Evo i posle završenog prelaznog roka u evropskim i svetskim klubovima timovi su spremni za dalja takmičenja,neki sa pojačanjima neki malo oslabljani ali videćemo kako funkcionišu, totalni update uradjen 05.septembra u 21:00h... pa izvolite... Čekajući PES6 i ovo je dobro;)

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5OPT.rar
    854.1 KB · Pregleda: 420
Ima još 15-ak dana do 6-ce,i zato sam mislio da 5-cu ispratimo nečime...:wave:
..ako neko ima neki zanimljivi replay naka ga okači pa da vidimo umeća na igri koja za dve week postaje legenda.
za početak.... od mene.

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5000.rar
    191.2 KB · Pregleda: 45
  • KONAMI-WIN32PES5010.rar
    184 KB · Pregleda: 40
  • KONAMI-WIN32PES5020.rar
    183.6 KB · Pregleda: 43
Ja trenutno koristim Super Patch 4.0 sa novim Option File-om, znaci Extra je!!! Dok ne izadje PES6 (najavili su ga za 27.10.2006, bez DEMO-a) ovo je sasvim solidna alternativa ,)

i,i,i....

Ja trenutno koristim Super Patch 4.0 sa novim Option File-om, znaci Extra je!!! Dok ne izadje PES6 (najavili su ga za 27.10.2006, bez DEMO-a) ovo je sasvim solidna alternativa ,)

Šta dobijaš sa tim patchom? Koje su izmene u odnosu na standardni PES? Pitam,vredi li ga skidati....
Ako je odgovor ''vredi'' ... šibni link:type:

Super Patch 4.0 nam donosi kao prvo novi meni za igru (manje-vise bitno), sve letnje transfere lepo sredjene, sredjene dresove za klubove i igrace, nove klubove u ligama A i B (iz ovogodisnje lige sampiona). Za link, ne mogu da se setim ali kad dodjem kuci (sad radim) prosledicu ti ga na PM....

Superpatch 4.0 je odličan, ali je prepun raznoraznih bagova za koje imaš mali milion fixeva. Ako te ne mrzi da se zezaš sa njima, slobodno ga skini.

Alternativa bi mogao da bude odličan Watsonov option fajl - dobićeš sve transfere, nove prvoligaše, sve učesnike Lige Šampiona, nove dresove i po meni, do sada najbolje urađene ocene igrača.

U kombinaciji sa fantastičnim stadium serverom, stvar postaje još bolja.

Našao sam super patch ali ima razdeljenih foldera,ali dosta,pa me mrži da skidam jedan po jedan,pa ako neko može da zakači direktan link.

Samo da pohvalim AMDeki-ja za odličan opt fajl. Koristim ga već duže, sasvim me fino služi a da pritom nisam morao da vučem s neta masivne superpatch-eve. :banana:

Ajd meni glupanu objasnite kako da instaliram ovaj option fajl?! Nemam nikakve patcheve na PES5, što bi rekli "gola" verzija :D

Nema sta da instaliras,ako si skinuo Dekijev opt samo ga raspakuj tj. prekopiraj u My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\save\folder1 i vozi.

Super Patch 4.0 nam donosi kao prvo novi meni za igru (manje-vise bitno), sve letnje transfere lepo sredjene, sredjene dresove za klubove i igrace, nove klubove u ligama A i B (iz ovogodisnje lige sampiona). Za link, ne mogu da se setim ali kad dodjem kuci (sad radim) prosledicu ti ga na PM....

našao,,,Evo i sad sam i njega nalepio na original verziju... nove lige su tu+igrači,samo je što ima dosta delova pa je cim za skidanje ali dobro... Dobro je,ne mogu se požaliti ni na šta:wave:

AAAAAAAAAAAA:alo: bre dosta mi je 5ce hooooocu PES6:d

PES 6 neće imati Bundes ligu, čisto da znate :( Od nemačkih timova biće prisutan samo Bayern, ostalih neće biti ni pod lažnim imenima.

Naravno, ako Konami ostavi više slotova za kreiranje timova, inače će morati da unište neku postojeću ligu.

Pomalo je neverovatno da će u PES-u 6 i dalje biti nekih neverovatnih gluposti tipa nevidljivih zidova prilikom auta i prekida, odnosno nemogućnost pozivanja više igrača u šesnaesterac prilikom izvođenja kornera.

Naravno, ako Konami ostavi više slotova za kreiranje timova, inače će morati da unište neku postojeću ligu.

Pomalo je neverovatno da će u PES-u 6 i dalje biti nekih neverovatnih gluposti tipa nevidljivih zidova prilikom auta i prekida, odnosno nemogućnost pozivanja više igrača u šesnaesterac prilikom izvođenja kornera.

Koliko sam čitao,za igrače sam siguran da će u većem broju dolaziti da ugroze protivnika,čak će se i golman vidjati češće u slučaju da je njegova ekipa u deficitu sa rezultatom,ali bolje je da ne budeš u deficitu što bi značilo da gubiš....:) Slotovi za kreiranje timova,pa najlakše je osakatiti neki tim iz ''rest of the world'' grupe,ali videćemo...edit je bar najlakša stavka... bitan je game play kod koga se očekuju poboljšanja... i da,nevidljivi zidovi,pa to se sreće u svakakvim igrama,klasičan bag,tako da to ne treba da potresa igrače,jer se ne dešava često i ne utiče na rezultat...
Još malo pa ćemo videti šta ćemo dobiti nastavkom PES serijala.

Hm...mene konami strasno nervira,totalno su ove godine zapostavili PC verziju,ni demoa,ni zvanicnih prezentacija,najava,shotova...nista.U zadnje vreme samo gledam neke odvratne gameplay filmice sa x360 koji ne govore ama bas nista.Shotovi su blago receno ruzni.:mad: :mad: :mad: mnogo bre dugo cekamo.Samo da ne bude za dzabe :trust:

Hm...mene konami strasno nervira,totalno su ove godine zapostavili PC verziju,ni demoa,ni zvanicnih prezentacija,najava,shotova...nista.U zadnje vreme samo gledam neke odvratne gameplay filmice sa x360 koji ne govore ama bas nista.Shotovi su blago receno ruzni.:mad: :mad: :mad: mnogo bre dugo cekamo.Samo da ne bude za dzabe :trust:

Čim ne daju demo znači da je igra opaka... barem se ja tome nadam... one filmiće za 360-cu nemoj ni da porediš,PC je PC,totalno drugačije izdanje,ali nadajmo se da je 6-ca ekstra.
kad god se približi datum izlaska svi postaju nervozni,sumnjičavi,sve je napeto,ali verujem da će nas KONAMI obradovati:p

Poslednja izmena:

Vise puta sam hteo da napravim tim "from scratch", na primer reprezentaciju igraca poreklom iz afrike. Ne znam zasto je toliki problem da ubace mogucnost pravljenja tima i da se oni ubacuju u neku custom kategoriju. Jos jedna notorna glupost je i to sto pamti samo poslednjih 6-7 akcija, ne vide se svi golovi i prilike ako ih ima dosta na utakmici. Konami bi morao da se potrudi vise oko PC verzije, ti slotovi su totalno lame.

Ja jedva cekam da izadje PES6 jer stvarno ocekujem da ce igra dostici jedan nivo vise u odnosu na PES5! E sad nesto spektakularno ne ocekujem, mada ovo sa izbacivajem Bundes lige ni malo mi se ne svidja :crash:
Iskreno, najvise bih voleo da se napravi spoj Championship Manager-a i PES-a i tako da krenem sezonu s jednim klubom, kupujem-prodajem igrace, gradim stadione i ostale objekte, guram dalje i dalje i dalje... E stvarno bih onda dao otkaz na poslu! Kad bolje razmislim nek ostane na ovome :type:

A mozda bi i trebalo i da ubace u PES 6 da moze da se igra u LAN-u to je moglo na PES 4 a sad na PES 5 to nije moglo, jer bi vredelo da stave to.

Vrh Dno