Šta je novo?

Pes5 Opt

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Dajte ljudi dok neizadje pes6 imate li option file sa najnovijim transferima!!!???:smash:

Poslednja izmena:
ja imam kuci neki option sa transferima mislim da su od juna al nisam siguran pogledacu sta je pa cu ga staviti na share negde...

Anubis je napisao(la):
ja imam kuci neki option sa transferima mislim da su od juna al nisam siguran pogledacu sta je pa cu ga staviti na share negde...
ajde hvala ti!

PES5 sezona 2006

Pokusaj sa ovim option file-om,skoro sam update-ovao tranfere pa...
imas dosta inovacija u timovima,cak su ti i taktike namestene,vecina
Ostavi mail pa da ti posaljem.

Poslednja izmena:
IGY jel odgovara? Jesi li obratio paznju na Srbiju bez Crne Gore... jel odgovara tim koji vidis,bez gerijatrije:S: i igraca sa mediterana;) sa novim snagama i nadama Srpskog fudbala.

AMDeki je napisao(la):
IGY jel odgovara? Jesi li obratio paznju na Srbiju bez Crne Gore... jel odgovara tim koji vidis,bez gerijatrije:S: i igraca sa mediterana;) sa novim snagama i nadama Srpskog fudbala.

Ako fajl nije prevelik baci i meni na [email protected]

:d

Hvala Deki, odlichan ti je ovaj patch sa srbijom, bash sam trazio ovakvo neshto...

PozZdraw

AMDeki je napisao(la):
To legendo!!!

e ljudi j*biga nesto nece upload nigde ni na megaupload ni na rapidshare :( ako nekom treba nek ostavi mail jedino tako...

Anubis je napisao(la):
e ljudi j*biga nesto nece upload nigde ni na megaupload ni na rapidshare :( ako nekom treba nek ostavi mail jedino tako...

Koliko je velik fajl?

uskmarko je napisao(la):
Koliko je velik fajl?
1221kb
Sto ga ne okacite lepo?
Kad se rar-uje ima nesto preko 600kb

Poslednja izmena:
bi ja al nece...radi na narodnoj verziji

Evo meni oce,ovaj je stari(superpatch 2.0) posaljite mi taj vas na [email protected] pa cu da ga okacim

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5OPT.rar
    679.2 KB · Pregleda: 67
PES5 option file

Nisam hteo da kacim attachment dok ne vidim da li odgovara ljudima ali sad kad ste se slozili da je dobar...Evo ga moj option file,pa izvolite... IGY je video sta ima pa... SRBIJA! Poslednji update sam uradio 27.08.2006 u 12.00h:type:

Prilozi

• KONAMI-WIN32PES5OPT.rar
    854.4 KB · Pregleda: 114
Njet

Ne moze,totalno je drugaciji interfejs igre i raspored liga,klubova,nacija. A i drugaciji je format option file-a. Ma instaliraj PES5! Lakse ti je a i bolje!:banana:

oce li da radi na we9 ovaj opt file?

Memory card

Neeeee,Sony upucava option file na memory card zar ne? Zato je problem...:( Ako sam te dobro razumeo,da igras na PS2. WE9!

AMDeki je napisao(la):
Neeeee,Sony upucava option file na memory card zar ne? Zato je problem...:( Ako sam te dobro razumeo,da igras na PS2. WE9!
ne nego da igram we9 int. na pc-ju jel moze sa ovim opt. file-om vidim da se isto zove i za we9 int.

"Bekapuj" tvoj pa probaj sa ovim,nece te nista kostati,ako ne radi vrati tvoj stari i to je to:d Ajd' pa :type: sta si uradio.

AMDeki je napisao(la):
"Bekapuj" tvoj pa probaj sa ovim,nece te nista kostati,ako ne radi vrati tvoj stari i to je to:d Ajd' pa :type: sta si uradio.
radi :D al sta je ono arab ligue lol

AMDeki je napisao(la):
ARAB sta? Gde si to nasao kralju?
lol sorry sad tek videh umesto francuske neko stavio arab ligue haha nije tvoj opt fajl bio u pitanju probao sam i tvoj opt. fajl i radi

Ljudi kako šljaka???

Vidim da se Option file uzurbano skida,do sada oko 20-tak korisnika ga je download-ovalo,pa čisto da znam ima li neko nekakav komentar ili zamerku:cuss: a pre bih voleo neki predlog pa da i to odradimo.I da li je neko primetio da neki klub odskače od ostalih po kvalitetu,ukomponovanosti itd...Predlog!? Forza ..sta...???
Obavestiću i upload-ovaću neke bitnije promene,a do tada...

Vrh Dno