Šta je novo?

PES 2014

PES od nekih 5:30..

717252_20130611_screen001.jpg

jUrenZT.jpg

717252_20130611_screen004.jpg

717252_20130611_screen002.jpg

717252_20130611_screen003.jpg

Poslednja izmena:
Ovo iz nekog videa, bas je mutnjara..

Kakve face :D

Valjda ce da bude neki gameplay video na e3-u...i oni i ea samo forsiraju neke budjave trailere, muka mi je vise...

Poslednja izmena:
Auuu, bruka. Previse fokusa na driblinge doduse koje nikad ne koristim.. :)

Ali ubedljivo najbolje iz trejlera, kao Neymar protiv Flamenga 2011 godine, samo mi nije jasno što on nije u trejleru?
ib2ufLux2luGlk.gif

[YOUTUBE]93Va6TZhmDQ[/YOUTUBE]

Face su korektne nego imaju jedan drugi krupan problem, mrtve oci. Ovako mrtve oci nije imala nijedna igra. Kada bi to uspeli da rese, igraci bi izgledali ponovo kao ljudi i pored ponekad cudnih izraza lica.

Lica igrača su mi najmanje bitna. Važno je da imaju neki odgovor na Impact engine, samo da to radi kako treba i van trailera.

@ maremas

Ovo osecam da je bio Neymar prvobitno pa sad kad vise nije u Santosu su mozda izgubili pravo da ga prikazuju.. pa zamenili igraca.

Grafički baš loše na ovom gameplaj videu sa konferencije gde utakmica počinje 1:08:00. Doduše kakav je sam gameplaj ne može se proceniti sa tako kratkog snimka.

Evo jos jedan video, šteta što ovaj što snima pati od parkinsonove...

Meni se svidja .... nakon katastrofalnih animacija u PES 2013 i lopte koja je zaljepljena za noge ovo mi se bas svidja ... M.A.S.S je pun pogodak , a nista manje lose nije ni ponasanje lopte (sjetimo se FIFA-e gdje sutnes loptu 100km/h po zemlji i ona se savrseno pravilno kotrlja bez da oskoci , i naravno svi onda daju golove na taj nacin) ...

Sta mislite kakva je sansa da i ove godine budu dva DEMO-a , prvi bi onda izasao za nekih mjesec i po ... ipak , evo prikazali su igrivi DEMO na E3 , neka na ubace dva tima i jedan stadion i ja sretan

https://www.youtube.com/watch?v=5Olg5BSDz2I

nije mnogo, vise smaraju nesto oko enginea, ali se vidi.
moram da priznam da mnogo fino izgleda u nekim trenucima, tecno je, animacije su bas super.
Mnogo me nervira power bar ispod, bas mi smeta to oko igraca. ok, kontam da ove strelice mogu da se iskljuce, rade vrlo slicnu stvar kao desni stick u fifi.

Lici mi na mix najboljih stvari fife i starog pesa, sto je za mene dobitna kombinacija. ne znam kakav je online na pesu, i rado cu preci preko *****skih menija ako igra bude kako treba :)

Uverljivije deluje pes dosta.. Malo bledo ali vise lici na pravu osobu..

Dok ne napravi neku facijalnu ekspresiju, tada bude :zgran:

Slabo su pominjali AI ali dobro, to spada pod teamplay.

Izgleda da ce ovogodisnji PES imati sve sto i FIFA samo bolje uradjeno plus ono sto FIFA nece imati. Jos ce raditi na current gen konzolama i PC-ju.

Valjda sve ovo moze i dalje na dpad-u :D

Znao sam da ces to da kazes. Hebes taj fudbal koji se ne igra na d-pad, zar ne? :D

Jasta :)

Alo bre, oce li biti demoa za pc i konzole ???

19. Septembra izlazi demo za PC a dan kasnije za konzole

19. Septembra izlazi demo za PC a dan kasnije za konzole

Brate?

Demo izlazi 11. i 12. septembra za PS3 i X360, a za pc za sada nema datuma, samo se zna da ce biti ubrzo nakon izlaska igre (20. septembar u Evropi).

Poslednja izmena:
Hahah :D

Da, PC demo-a izgleda mozda uopste i nece biti :/

edit: bice posle izlaska igre

Poslednja izmena:
Vrh Dno