Šta je novo?

PES 2014

Meni opet jadno radi online...dokle vise ovako, Japanci?
Doduse, nisam probao sa nekim odavde, nego kao sto sam igrao fifu, sa ljudima iz cele evrope. Bas ocajno. O modovima i tome kako je ceo online sistem osmisljen necu ni da pricam, mislim da sam bolje vidjao '98.

Katastrofa po tom pitanju, jos samo da probam da li sa ponekim ortakom odavde radi normalno, ako ne, slomicu disk.

Nije los PES uopste, meni se licno vise svidja nego 2013 jedino sto ne znam da izvodim slobodan udarac na gamepad bez analoga. Bilo bi dobro da mi neko objasni ako zna jer nisam nasao nista o tome...

@ ivan

Da li si ocekivao ista drugacije? :) Gde ne overi par stranih foruma pre kupovine, video bi da je online kao i svake godine, mozda i gori..

@ zwobot

Konamijev de*ilizam, sad moras da imas gamepad sa pecurkom, jer je ono klasicno izvodjenje slobodnjaka sada na R1 (da bi ugasio ONO po defaultu, one baloncice, ne znam sta predstavlja) i onda pomeras levo desno na desnu pecurku..

Poslednja izmena:
Povoljna varijanta je u pitanju, tako da nije strašno, ali...

A odziv, usporenja u sesnestercu? Citam da je PS3 verzija bas isfusarena..

Ima svega, mada je mnogo bolje nego kod mene na pc-u...

Izgleda da su oni natrpali više nego sto taj engine može da proguta, i ovde mi je odziv malo bolji na treningu nego na utakmici.

Samo da naprave ono da ponekad ne primis loptu dobro, da se odbije malo ako je neki ***** odbrambeni i sl. jer to je realno a ne ono da se lepi za nogu...i da malo bude realnije kad igras protiv nekog jaceg kluba i povedes iz kontre da mozes i da sacuvas rezultat...do sad je bilo da kad masina resi da ti da gol ona to i uradi, mozes samo da places kad ti odbrambeni samo zastane bez razloga...

Da li PES 14 moze das igra u 3D formatu?

Seabass vrati se, sve ti je oprošteno! :)

pro-evolution-soccer-2011-pes-shingo-seabass-takatsuka_173jx.jpg

Izašao novi patch i data pack za PS3, bolje je :).

Bolji odziv generalno i još ponešto...

Jel bolji odziv, ili je odziv onakav kakav treba da bude? :)

Za tebe ne znam, a meni je bolji...to što ti očekuješ je konceptualno drugačije u ovoj igri, neće se do kraja popraviti, ali i u okviru toga može da se zategne. Sad imaš precizniju kontrolu nad driblingom, npr. To je bolje. Menjanje igrača i dalje nedovoljno dobro.

Na menjanje mislim, to je najbitnije, na kasnjenje pri sutu i ostalo moze da se navikne i pripise nekoj inerciji i fizici, ali ako mi protivnik krene u kontru a ja ne mogu da promenim na igraca kog zelim, odmah, dzaba sve.. PES postao kao Windows, svaka druga verzija se preskace.. :)

To nije dobro i dalje, bar za PS3. Ali probaj patch, vidi šta je bolje i kako ti leži.

Jesu popravili onaj bug sa lobovima kao sto su najavili?Golmani?

E ljudi, jel zna neko kako da instaliram i gde da skinem PESEdit patch za PS3? Zato sto nemam bundesligu i jos po nesto a vidim da je u tom PESEdit patchu sve popravljeno(mislim da neke dresove, lige i to) ??
I zasto je igra generalno mutna? Tj igraci su mi nekako mutni o_O

Poslednja izmena:
Shinji Hirano: “Expect Big Things” For PES 2015

"I cannot give details on exactly what we are doing with the UK studio, but they are working on the next project and looking at the needs of the European people. It’s about globalising the franchise, so it is not just being developed by Japanese people.

We know what’s been going wrong with PES, we are working on that. The next version is totally changed. 2014 is a transitional year for the franchise, so expect big things."

http://www.videogamer.com/ps4/pes_2015/news/pes_to_be_totally_changed_for_pes_2015.html

To kažu iz godine u godinu.

Slažem se :D

I ne znam da li im iko na svetu više veruje.

Fifa ih je pokidala.

A što je najgore, ovo i jeste situacija kad možeš da se nadaš nečemu. Videli su šta ne valja u onoj verziji, još kad bi pristupili ovako kako pričaju, to bi konačno mogao da bude povratak kralja :D, pošto 14-ica stvarno ima potencijala.

Poslednja izmena:
Novi endžin i par novina i dodataka na pes 6 i pokidace zagarantovano :D

He;s back!

Valjda su ljudi pametniji od odlucivanja po broju prodatih kopija? Srecom uvek ima demo pa nema potrebe za chart-ovima i placenim reviewovima..

Znaci mislis da je nebitno sto igri koju volis ide gore ? Njihova sudbina, a i sudbina igre zavisi upravo od tih stvari, nemoj da mislis da prave igru da bi je neko pohvalio i nikad ne kupio. Broj prodatih kopija nije tu da bi neko na osnovu njega kupio igru, nego je pokazatelj kako serijalu ide, kako ljudi prihvataju igru (u normalnom svetu, ne ovde gde mozes da budes najglasniji fan, a nikad ne kupis igru).

Ne treba oni da se trkaju sa fifom po prodaji, tu nema sanse ni da pridju, ali pad prodaje u okviru njihove price nesto govori. A i sam znas kako su ljudi reagovali na PES 2014, ja sam jos i najbolje.

Imaju jos jednu sansu da se vrate sad kad pocinje nova generacija, valjda nece da nastave po starom.

Poslednja izmena:
Brate ako nam se sviđa igra mi igramo ako nam se ne sviđa nećemo. Baš nas briga da li njima ide bolje ili lošije... Kad sam kupio original prošle godine nisam odigrao 5 posto utakmica normalno online tako da nisu bolje ni zaslužili. A o novom pes-u da ne pričam...

Brate ako nam se sviđa igra mi igramo ako nam se ne sviđa nećemo. Baš nas briga da li njima ide bolje ili lošije... Kad sam kupio original prošle godine nisam odigrao 5 posto utakmica normalno online tako da nisu bolje ni zaslužili. A o novom pes-u da ne pričam...

Pa u tome i jeste stvar, tj. kako njima ide, jer ako njima ne ide, uglavnom iza tog slijedi da nece ici ni igracima tj. da je nece ni igrati.

Pa sami su krivi, prosle godine kupim orginal i na online svaku drugu tekmu mi izlazili na onu foru kad pobedim, a bas da svaki put radim ss pa da izlazim iz igre i prijavljujem, ne mogu.. Tako je bilo i 2012 .. 14 nisam ni probao..

Znaci mislis da je nebitno sto igri koju volis ide gore ?.

Nije nebitno ali nikad po tome ne gledam da li cu igrati. Kazem srecom ima demo za obe fudbalske igre pa se moze tako zakljuciti da li je za tebe ili ne, meni je i dalje to PES, koliko god uzasan bio. Uzeo sam tri originalne verzije na PS3, ne zasluzuju da to i dalje radim jer je online ocaj.. PES 2013 je sjajan recimo, i dalje se igra par puta nedeljno sa zivim protivnicima.

Vrh Dno