Šta je novo?

PES 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Ivan®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni deluje dosta arkadnije.

PES 2012 - Top500 players (Review Code) 720p HD

Maicon 94, Gerrard 93, Bale i Lennon 90, N'Zogbia 87, Sneijder 88, Ozil 87

😀

Kod mene C.Ronaldo na 2012 Demo ima ocenu 99 a na ovom snimku 95???

Onda Borise, cekaj i dalje Godoa! :d

***, da igraci u Fifi nisu od helijuma i da teren nije od leda, mozda bi i presao. Neverovatno, nema konkretnog fudbala vec 5, 6 godina... bravo programeri, super ste. 2K games bi pod hitno morali da se bace na fudbal.. 🙁

Polako počinjem da kapiram pasove...

Ma i njemu su nego pokusava da ubedi sebe 😀 🙂

Znam da nece :d

Sto se mene tiche kad bi izbacili PES6 sa modernijom grafikom to bi bio njihov najveci doprinos u poslednjih nekoliko godina, to bi mogao da igram naredne 2, 3 godine sto posto.

S obzirom da su sada u "modi" HD izdanja PS2 igara, mozda i izadje PES6! :d

Mada iskren da budem, mislim da bi se to zaista prodavalo! Sto je zalosno, jer pokazuje koliko su developeri nesposobni na novoj generaciji konzola... Mada ja se ne bunim, i FIFA mi odgovara. 😀

Pa nisi se nesto ni pokazao kada smo odigrali onaj jedan mec tako da ti je i bolje da batalis fudbal! 😛

Battlefield je za tebe! 😀

Ja prvu utakmicu nikad ne igram dobro, true story :d

Nemacki GamePro je dao 91%...

Cak je i Online Mode dobio + 😀 Mada to cemo tek videti kada krene prodaja.

Nedostaci su, naravno licence, golmani, kao i off the ball kontrola za koju kazu da nema neke koristi...

A ja prvi put nemam zelju da uradim preorder 🙁

Tek ima 6 recenzija, biće ih još mnogo, ja verujem da će srednja ocena biti tako oko 84, 85 na kraju što bi bio uspeh, s obzirom da su prošle 2 verzije pesa bile ispod 80 ako se ne varam...
Evo ovde ima još dosta http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-eu-reviews-are-in/, kontam da su samo stavili one najbolje 🙂

Daj bre da li se bavite tim ocenama 🙂

Realno nije bitno i da je igra dobila 1/10, bitno je kako se meni igra dopada 🙂
Ali eto, brojke čisto da ima o čemu da se diskutuje...

Meni je igra svakim danom sve bolja i bolja, što više igram više je učim i izvaljujem, ali još nisam igrao protiv živog protivnika, zato se nadam dobrom onlajnu. PES 2011 sam zamrzeo baš zbog katastrofalnog onlajna(kasnije je znatno popravljen, nekim čudom)... prvi put je i džoj stradao.

P.S.
Sad imam i rezervni 😀

Poslednja izmena:
Meni su ocene korisne, ali ne odlucuju o tome dal cu uzeti igru ili ne!

Ma, pogotovo za sportske igre, koje moras nekoliko meseci da igras da bi dao takvu ocenu. Kad vidim Fifa 9.5/10, 10/10, a ja ne mogu jedno poluvreme da izdrzim po onom ledu sa beztezinskim igracima..

Ma, pogotovo za sportske igre, koje moras nekoliko meseci da igras da bi dao takvu ocenu. Kad vidim Fifa 9.5/10, 10/10, a ja ne mogu jedno poluvreme da izdrzim po onom ledu sa beztezinskim igracima..

Iskreno ni ja nisam mogao da izdrzim sa PESom i nacin na koji se igraci krecu i sve te animacije posle fife... Ne pljujem vec sam se jednostavno navikao. 😀

Pa to nam treba, nemoj da zaboravis 🙂

Rekose mi ovi u computerland-u malopre da ce biti popodne u orange shop-u da se kupi PES 12 za ps3...YESS! 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno