Šta je novo?

PES 2011

CAo,da li mogu da igram online ako pokrenem JSL.exe i iz patcha idem na opciju online?

[YOUTUBE]C7AJ4lk2uj8[/YOUTUBE]

Jasna je frustracija, i postavlja se pitanje - shta dalje?

Da li zaista mislish da je ce uspeti neshto sa ovim klipom? Ja nazhalost mislim da chak i tom "tamo perfektnom svetu koji nije Srbija", nece. Bojim se da sam u pravu.

A pro po steam-a, i WoW-a na primer, poznato je da su se tu okrenule brutalne pare upravo "jao jao izgubio sam password ali evo poslacu vam sliku sa svojim detaljima"... i onda ponovo posle xy vremena taj xyz lik proda taj account...

dakle.. simpatichan je ovaj dechkonja ali nazhalost ne vidim da ce uraditi EPIC THING.

:(

Poslednja izmena:
Ja uzeh juce poslednji komad da imam u rezervi ali nije plavi koji si naveo http://www.limundo.com/slika-USB-ADA...315462x640.jpg i koji inace imam vec je neki sive boje bez crvene lampice za signal da je ukljucen. Jel si i ti uzeo taj?

bre ljudi jel moguce danema tih usb adaptera tj. da je to bas toliko deficitarna roba !? prosto mi ne ide u glavi, pa bolja kucista imaju po 4,6 i vise usb !!!
...buvljak na nbg. 2 ili 3 red desno od ulaza sa desne i leve strane ima nekoliko tezgi gde ih je bilo letos (bas tih plavih)

Ma nije to usb hub nego playstation 2 to usb. :D

***. čovek se uči dok je živ, ima moj burazer to al nikad nisam zagledao kablove, bio sam skoncetrisan na to da mu rasturim bu**u u PES10, 10 god. je mladji od mene sramota da me pobedi u pues-u, pustim ga doduše da daa poneki gol čisto da ga ne blamiram pred ortacima ;)

Ja uzeh juce poslednji komad da imam u rezervi ali nije plavi koji si naveo http://www.limundo.com/slika-USB-ADA...315462x640.jpg i koji inace imam vec je neki sive boje bez crvene lampice za signal da je ukljucen. Jel si i ti uzeo taj?

Jeste i meni su sivi(samo sto meni lampica radi kad je ukljucen),narucio sam 2 za svaki slucaj i stigli su mi prije 2 dana,kineski su,ali su isti kao plavi i evo rade extra...Razmisljao sam da ih narucim preko 20 da ih prodajem u pg jer ih ovamo nidje nema a fino bi se zaradilo ;) :laugh:

Poslednja izmena:
Baš me čudi da nema u Pg, pa nije neko malo mesto majku mu :). Ja sam ovde kupio pre par godina doduše ne ovaj sa slike već taj plavi.

Baš me čudi da nema u Pg, pa nije neko malo mesto majku mu :). Ja sam ovde kupio pre par godina doduše ne ovaj sa slike već taj plavi.

Aj dobro sto nema u Pg ali u BG sam jedva nasao tj momak sa foruma mi je pomogao i nasli ga na to mjesto,inace sam zvao milion online prodavnica i na milion mjesta mi bio brat i nije mogao nac....

Ljudi jel vam se desilo kad dok igrate online utakmicu pri vasem vodjstvu da "pojedini" protivnici izadju sa meca i umjesto (sluzbenih 3:0) za vas bude registrovano kao da se nije ni igrala utakmica !?

Oooo, da. U PES 2010 redovno, zato sam i batalio igranje za poene.

U JSL patch-u kada se izabere stadion Partizana secka igra uglavnom kad su igraci kod sesnaesterca... i to bas dosta... na drugim stadionima to ne radi...

Pozz

Ljudi jel vam se desilo kad dok igrate online utakmicu pri vasem vodjstvu da "pojedini" protivnici izadju sa meca i umjesto (sluzbenih 3:0) za vas bude registrovano kao da se nije ni igrala utakmica !?

Ma to svi rade...

U JSL patch-u kada se izabere stadion Partizana secka igra uglavnom kad su igraci kod sesnaesterca... i to bas dosta... na drugim stadionima to ne radi...

Pozz

pa ti igraj na marakani, stalno bre neki problemi s vama, grobarima..a da vam stadion ne valja to sam znao i bez patch-a :p

:mad: ne bre... nego problemi s' "ciganima" u PES Serbia sto su namerno osakatili partizanov stadion :p:smash:

Pitanje za online igrace :
Koji net imate ( adsl, kabl, nesto trece ) koliki upload i da li imate problema sa lagom ?

Odigrao sam preko 1000 tekmi samo sa PES 2011 i net code je daleko, daleko bolji nego u predhodnim verzijama ( daleko od toga da je savrsen ) ali u ogromnom broju slucajeva bilo da sam host ili klijent, sve je funkcionisalo sjajno medjutim ( Marfi ?! ) u poslednje vreme mi se javlja lag od po sekund sto je katastrofalno za igranje.
Pricao sam sa par druga iz "beloga sveta" koji imaju upload po par mega i niko se nije zalio na online, svi kazu da je isto kao i offline pa suma sumarum, mislim da adsl-ovih 256 ( na papiru ) u stvari neki minimum sa kakvo takvo igranje a ja nisam bas za "kakvo takvo" opciju vec za savrseno.
Sumnjam da cu ovde dobiti jos neki odgovor pa cu pitati u "PES 2011" temi za iskustva.

Da se prebacimo na ovu temu :)

Pazi, možda nije problem u protoku, već u pingu. Ti drugari koji su "iz belog sveta" su manje više u poredjenju sa tobom verovatno u "centru" zbivanja pa im je ping prema svima podjednako udaljen. Nama ipak nije svejedno da li igramo sa Nemcima ili Englezima kao što je jednom Francuzu ako me razumeš.

Da rezimiramo, yebo ja taj net kod koji neće da radi na 256 uploada :D

Da SezamPro nema neku speedUP opciju možda pa da na osnovu toga utvrdiš koji ti protok treba?

Sad kad se naveliko igra pes 2k11 kakvo misljenje imate o gameplayu i inovacijama (jacini pas-a)...ja jos uvek ne mogu da se odvojim od 2010... xD

Meni je vecina promena dobra, ali ono sto mi smeta i sto sve vise menjaju u novim pesovima je kontrola lopte. Jako je otezana, skoro pa nemoguce je driblati promenom pravca, sve je usporeno i tromo, kao da kasne komande. Primanje lopte je cesto bezveze, i dolazi do neocekivanog odbijanja lopte. Kada bi se malo vratili na osecaj kontrole igraca i lopte kao u pes 5-6, ovo bi bilo uzivanje igrati. Ovako ima dosta nerviranja, cestih situacija gde ne uticete na igru, nego ai sam gresi.

oo daa ali ja barem sam znao na pes-u 6 da izdriblam celu postavu i dam gol xD jer je "cik cak" vodjenje lopte bilo jako precizno nove verzije zahtevaju englesku skolu fudbala xD

za sada 2:2 je sve bolji i bolji i cheka se momenat kada cjemo zaigrati 3:3...

moram reci da je sam osecaj igranja fudbala opet nekako "drugaciji" preko sony-a i preko pc-a... ne znam zashto i kako da objasnim ali mi vishe prija na sony-u...

naravno sa nestrpljenjem chekamo zvanichne update-e : ))))

Da se prebacimo na ovu temu :)

Pazi, možda nije problem u protoku, već u pingu. Ti drugari koji su "iz belog sveta" su manje više u poredjenju sa tobom verovatno u "centru" zbivanja pa im je ping prema svima podjednako udaljen. Nama ipak nije svejedno da li igramo sa Nemcima ili Englezima kao što je jednom Francuzu ako me razumeš.

Da rezimiramo, yebo ja taj net kod koji neće da radi na 256 uploada :D

Da SezamPro nema neku speedUP opciju možda pa da na osnovu toga utvrdiš koji ti protok treba?
Ma kapiram, sve ja to znam ali ono sto isto tako znam je da mi je u poslednje vreme i te kako problem igrati online. Svaba, Rus, Srbin, Vanzemaljac, meni igra laguje i boga zovi.
Ili zeza oprema ( modem i spliter mada net mi radi perfektno i sve pod maximumom ) ili je upload losiji nego sto je bio.
Pingtest.net mi daje neke sumanute rezultate za razlicite destinacije a ping iz command prompta kad googlu mi je skroz ok.
Vise nisam pametan :wall:

Pitanje za online igrace :
Koji net imate ( adsl, kabl, nesto trece ) koliki upload i da li imate problema sa lagom ?

Koristim ADSL, Upload mi je 388 sto mi pruza nevjerovatnu brzinu ,kao offline tako i online,ali se desi da jednom u 30,40 utakmica naidjem na nekog lika(nzn sta je u pitanju daljina ili nesto sasvim deseto) da mi kasni komanda i da usporava oko sekund sto me ispizdi jer ne moze da se igra tako, ali srecom da je to jednom u 30,40 utakmica...

ja imam Telek. adsl najslabiji paket, ruter HG520, što mi odgovara jer se kačim na sve iste u zgradi, (šta da im radim kad ne zaključavaju vrata :D), al od skoro ne primam update za 11icu...??? do sad sam norm. primao download data packs, al od skoro krene, pa zašteka...mislim da je do protoka , tj. da traži brži net.

Ajde strucnjaci koji tvrde da nema vise da npr messi uzme loptu i krene u solo da mi objasne kako da se odbranim od ljudi koji igraju tako?
Messi,Villa, Ronaldo, ma svi supermeni.
Da ih jurim - ne vredi jer su brzi i bespotrebno umaram igraca/e
Da ih cekam - menjaju pravac kao baletani + im je lopta zalepljena za noge.
Ako stavim presing +20 - svi idu napred na loptu i oslobadjam prazan prostor
Ako stavim 0 presing - niko ne ide na loptu
Vuci unazad i drzi x, kocku, ma ne vredi. Kada se baletani zalete ne mozes im nista.
Jos na to dodate vanzemaljski timski rad i kretanje njihovih saigraca, pa to je uzas.
Probao sam par puta da igram sa Barcom, ma ono je milina, samo lagano vozis kroz protivnicke igrace. :wall:

^^ napucaj i ti igrace svog tima, kojim vec igras sve na max. pogotovo one to one, speed, dribling...inace ja sam deinstalirao 10ku, da se sto pre naviknem na ovaj , jer je realniji mnogo, nema "lepljenja" lopte, pass je mnogo teze odraditi precizno..trazi bas "osecaj za loptu"

mene zanima kako da odradim dribling:eek:no kad vodim loptu pa kao da prolazis nogama oko nje , ne znam kako se "strucno" zove, ali u predhodnim verzijama, je bilo sprint + 2x brzo RB. (obicno pred centarsut odradim tako nesto) p.s igram genius joystick-om,onaj obicni, bez 2 dodatna joy dugmeta za pravac

Vrh Dno