Šta je novo?

PES 2011

Defensive line na 0, compactness i pressing na 20. Drži dupli presing i samo ga prati, i u pravom trenutku klizeći! Uvek mi upali ovakva taktika kad igram protiv Barsa-kidsa. A i uvek možeš da mu povrediš igrača koji ti pravi probleme.:D
Što se tiče duplog pasa, teško ga je braniti jer je mnogo unapređen u odnosu na 2010. Osećaj je najbitniji, u pravom trenutku prebaciš na svog igrača i presečeš pas. Naravno defanzivci ne smeju stajati previsoko (osim ako ne igraš na offside trap).
Ma uopste se ne zamaram sa tim barsa milan inter real argentina lozanama vise.
samo ostavim dzojs i radim nesto drugo dok se ne zavrsi tekma pa ako mu je to fetish, neka umuva i 100 golova.
Neki put me mrzi pa dam 4 autogola i zavrsim pos`o.
Kad igram u lobiju trazi ko ne igra sa ovim lozacima i uvek ima normalnih ljudi za super igru.
I to prebacivanje u pravom trenutku, neki puta ( obicno u krucijalnim situacijama ) marker ode na nekog skroz levog igraca.

Imam jedno pitanje,malo sam se odaljio od fudbala ali nadam se da ce neko znat od vas.... Treba mi USB-ADAPTER za 2 dzoistika(od sony 2)

http://www.limundo.com/slika-USB-ADAPTER-ZA-DVA-PLAYSTATION-DZOJSTIKA--1315462x640.jpg

Znaci ja vec imam takav jedan(stigao mi iz NS) ali mi treba jos jedan.E Da mi kazete dje ima da se kupi u BG i da li ga uopste ima,posto kod nas u PG nema nidje da se kupi...

http://www.limundo.com/slika-USB-ADAPTER-ZA-DVA-PLAYSTATION-DZOJSTIKA--1315462x640.jpg --slika--

Imam i ja to ali je meni ortak iz Sremske mitrovice doneo u medjuvremenu sam ga dao ortaku, u BG kod mene u kraju imas u pozeskoj ulici Trzni centar Jugoplastika preko puta MCdonalds-a, pitas samo za radnju sa kablovima.

Imam i ja to ali je meni ortak iz Sremske mitrovice doneo u medjuvremenu sam ga dao ortaku, u BG kod mene u kraju imas u pozeskoj ulici Trzni centar Jugoplastika preko puta MCdonalds-a, pitas samo za radnju sa kablovima.

Znachi 100 % ima kod tebe tamo u toj radnji???

E sad 100%, bilo je da li sada ima morao bih da ti proverim.

Ortak ide u blizinu u kladionicu pa cu mu reci da ti proveri.

P.S. danas ne igra nista pa ce sutra da mi javi, pa ti pishem.

Poslednja izmena:
E sad 100%, bilo je da li sada ima morao bih da ti proverim.

Ortak ide u blizinu u kladionicu pa cu mu reci da ti proveri.

aj ako ti nije problem provjeri mi,posto sam ja iz pg,a brat mi zivi u bg i sad za 2 dana dolazi kod mene pa da ga ne saljem tamo ako nema... provjeri mi do veceras ako ti nije problem

ljudi jel neko zna da mi kaze kako da iskljucim Replay u igri, smara me opasno !?

p.s igram pes od 06, i ova 11ica mi izgleda nekako najteza, tj. najmanje je primenjiv osecaj koji je ostao iz ranijih verzija...prvo mi iygzl. glupo sa onim čudnim uglom 16terca, al što više igram, više mi se i sviđa, dosta realniji od predhodnih...po meni bar.

ljudi jel neko zna da mi kaze kako da iskljucim Replay u igri, smara me opasno !?
Ово је прва ствар на коју сам закукао јер ово је постала симулација преноса фудбалске утакмице а не фудбала, ти риплеји прекидају течну игру, досађују после сваког фаула... Било би лепо да неко избунари начин да се укину.

ikonica1.png

http://www.multiupload.com/YQ3UX3U1LM

@maremas

Ne radi link

Ljudi igra mi ''trza''- ne secka (efekat kao kad se poziva hard i nema RAMA pa stucne) i pored toga sto ne pada ispod 60fps. Probao sam sve kombinacije u settingsu ali ne vredi + kada mi je islkjucen Vsinc igra je totalno neigriva i nekako cidno usporena. Inace ovaj problem nemam na drugoj masini sa 8800GT. Jel zna neko sta je u pitanju?

Poslednja izmena:
Ljudi igra mi ''trza''- ne secka (efekat kao kad se poziva hard i nema RAMA pa stucne) i pored toga sto ne pada ispod 60fps. Probao sam sve kombinacije u settingsu ali ne vredi + kada mi je islkjucen Vsinc igra je totalno neigriva i nekako cidno usporena. Inace ovaj problem nemam na drugoj masini sa 8800GT. Jel zna neko sta je u pitanju?

Pa ja govorim ljudima da 8800GT šije GTX 460, ali niko mi ne veruje :D

Šalu na stranu, prvo što mi pada na pamet je da probaš nove drivere i novi DirectX.:banana:

Probao sam to ali mi nije pomoglo :S:. Nego, nikako ne mogu da provalim kako da iskljucim imena igraca kada igram protiv kompa, zna li neko?

System Settings-->Controller Settings-->Controller 1-->Cursor Settings

Tu imaš Cursor Name, pa promeni sa player name na NONE ili <1>

A što se tiče problema sa igrom, probaj da je ponovo instaliraš. Ne znam šta bi drugo moglo da bude.

Dobar ovaj JSL patch

System Settings-->Controller Settings-->Controller 1-->Cursor Settings

Tu imaš Cursor Name, pa promeni sa player name na NONE ili <1>.

Znam kako da iskljucim svojim igracima i to mogu tokom same igre, nego pitam kako da iskljucim imena igraca sa strane kompa?

Sad mi je palo nešto na pamet...Da li menjate formu svojih igrača, kada igrate exibition match ili ostavljate na random?

Ja kad igram protiv jednog ortaka sa kojim stalno igram, podesim i moje i njegove igrače na "top form".
Takav imamo dogovor, jer ne želimo da o pobedi u meču odluči komp. koji će recimo njemu da sve ključne igrače baci "u bedak" :D
Dok na primer imam drugu ekipicu sa kojom igram i tu uvek ostavljamo formu na random.

upravo to shto si rekao.. postoje 2 vrste igranja a to je - sve nameshtash ili apsolutno sve na random.. od lopte terena doba dana timova bla bla bla...

Ne moze da se iskljuci replay.

Da li neko danas i juce ima problema sa online igranjem u vidu laga?
Juce i danas, kasne mi komande, ne mogu da se sastavim i tako non stop, uopste nije vazno da li igram sa nekim iz okruzenja ili sa Svabama, zabarima, Englezima itd.

Ne moze da se iskljuci replay.

Da li neko danas i juce ima problema sa online igranjem u vidu laga?
Juce i danas, kasne mi komande, ne mogu da se sastavim i tako non stop, uopste nije vazno da li igram sa nekim iz okruzenja ili sa Svabama, zabarima, Englezima itd.

A pre toga ti je kao radilo normalno?
Meni je uzas od prvog dana (PS3).

Vrh Dno