samo mi je bedak sto ne mogu da igram na 82cm LCD jer ne mogu da se zavalim sa tastaturom :-(
Meni su se desila dva slučaja, u jednom poluvremenu, za koje sam mislio da su ih izbacili - centaršu i moj igrač se ne pomera, lopta ga pogađa i autogol. Posle toga, igrač koga ne kontrolišem pravi penal. Na PS3, ali valjda nema razlike u odnosu na PC verziju.
Managment edit=>Auto Trigger=>Sliding Tackle=>off
:wave:
Heh, nisam znao za ovoManagment edit=>Auto Trigger=>Sliding Tackle=>off
:wave:
U pravu si. Nisam znao da postoji opcija "Da li da mi saigrači prave penale bez ikakve potrebe" i da je po defaultu uključena.Ko sve pljuje igru QQ majko moja...
Bez namere da nekog omalozavavam ali ljudi ne znaju bukvalno podesavanja u igri koja su ali bitno da nesto izlupaju...
Lepo sam ja rekao na ovoj temi jos na pocetku - prvo nauucite osnovne opcije i podesavanja, pa onda pljujte igru...ovako je glupo jer ne znate da igrate tj ne igrate igru onako kako je zamisljena...
Živo me zanima kome je palo na pamet da auto-sliding opcija bude ON po defaultu i koji je osnovni razlog bio da to uopšte i ubace za opciju...
Živo me zanima kome je palo na pamet da auto-sliding opcija bude ON po defaultu i koji je osnovni razlog bio da to uopšte i ubace za opciju...
Nije to bas toliko lose koliko govorite. U ovom novom pesu mi se nije nijednom desio penal(preko 20 utakmica), ali zato cesto kada igram presing sa saigracem lepo odradi klizenjak sa strane i uzme loptu koju inace bez klizenjaka nema sanse da bi uspeo. Ja je necu jos gasiti.
Nego veci je problem sto je nekada nemoguce iskontrolisati igraca u odbrani kod centarsuteva, i odbije se lopta od njega u gol bez ikakve mogucnosti da ga sklonim ili zaustavim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari