Šta je novo?

PES 2011

Možeš i preko tastature to da odradiš, samo treba da podesiš komande.
A pod "trougao" misli se na W (no ziljavuše :)) na tastaturi.

Poslednja izmena:
Mmm, cini se vise nego dobra - najbolja do sada! Jedva cekam da zaigram :$

a kako da podesim komande za ofsajd, all out attack i dr? gde je strategy dugme? igram na tastaturi. i sta im je dugme MANUAL PASS? stisnuo ili ne uvek moram da "napunim" pass.

Strategy dugme je sad na Select, ne znam sta je to na tastaturi. A Manual pass dugme je bas to, dok ga drzis i u kombinaciji sa "X", imas totalno manuelne paseve.. takodje radi i u kombinaciji sa "O".

SELECT. O, Boze! Pa zasto to izmenise. sad cu da vidim. meni je manual pass izgleda default ukljucen jer ako nije onda su bash preterali. ima li neki tutorial za novi fudbal?
i da li je izbacena ona replay kamera odaljena? suvise mi je blizu i nisko koju god da odaberem.

Poslednja izmena:
Ladno nikom nije jasno zasto je sad tako :) Pa mnogo je zgodnije odradjivati manual pasove sa L2 + X, umesto na desnu pecurku kao do sad, ono je uzas bilo, zato niko koga znam skoro nije to koristio. I ne, nije ti manual pas po defaultu, manual pas je u kombinaciji sa L2. Uopste nije toliko strasno samo na "X", poprilicno je 'assisted', za par utakmica neces ni primecivati toliko razliku. Malo je slobodnije nego ranije, ali u principu samo uperis generalno u pravcu igraca kojeg zelis, i dobacice mu..

ja ranije nisam koristio manual pass. a inace nista mi nije problem na tastaturi, posto dugmica imam na pretek. zato i ne volim gamepad. samo mi je bedak sto ne mogu da igram na 82cm LCD jer ne mogu da se zavalim sa tastaturom :-(
A sta kazes za kameru?

Gamepad je stvoren za fudbal :) Stvarno ne znam kako mozete da odradjujete te hobotnica akrobacije na tastaturi, bas da vidim kako to izgleda da drzis manual dugme, pravac koji zelis + dobacivanje :)
Wide kamera je 'lepa' ali nije bas prakticna u vecini slucajeva, izbacili su onu staru nazalost.

Poslednja izmena:
samo mi je bedak sto ne mogu da igram na 82cm LCD jer ne mogu da se zavalim sa tastaturom :-(

čuo nekad za wireless? :)

^kabasto(posle 5 tekmi bole me zglobovi, prsti, sve(hobotnica sindrom :)) + mi je tv u drugoj sobi

Poslednja izmena:
eh, sto ovo nisam snimio...moj GK se zatrcava na ispucavanje, promasuje loptu, okrece se da se vrati po nju i utera loptu u svoj gol. a ja ga kontrolisao. bas se trude da ostave utisak sa ovim PES-om. :-(
p.s. - sad se izigrah ali nisam provalio da li ima opcija da kao u starom fudbalu uopste ne "punim" pas vec samo usmerim? sve vreme moram da ga doziram koliko hocu. Inace, svidja mi se to(daje mnogobrojne nove opcije za organizaciju napada), ali za pocetak bih malo opustenije da se naviknem.

Meni su se desila dva slučaja, u jednom poluvremenu, za koje sam mislio da su ih izbacili - centaršu i moj igrač se ne pomera, lopta ga pogađa i autogol. Posle toga, igrač koga ne kontrolišem pravi penal. Na PS3, ali valjda nema razlike u odnosu na PC verziju.

Meni su se desila dva slučaja, u jednom poluvremenu, za koje sam mislio da su ih izbacili - centaršu i moj igrač se ne pomera, lopta ga pogađa i autogol. Posle toga, igrač koga ne kontrolišem pravi penal. Na PS3, ali valjda nema razlike u odnosu na PC verziju.

Managment edit=>Auto Trigger=>Sliding Tackle=>off

:wave:

D.ebilizam je da ta opcija uopste postoji ali posto su KONAMIjevci izgleda vecinom D.ebili onda je valjda logicno.

kakva glupost uopste da namestas da sami igraju ono od 15-30 min itd. a sta cu ja da radim? da pecem papriku za zimnicu!? ocu da igram!!! :)

Poslednja izmena:
jel postoji nacin da se podesi da potpuno manualno prebacujem na igraca sa igraca a ne polu automatski?

igram na tastaturi.

Pauza, "select sides", stisnes centarsut (ili sut) i dobices da biras to, tu isto mozes da ugasis imena iznad igraca.

Ko sve pljuje igru QQ majko moja...

Bez namere da nekog omalozavavam ali ljudi ne znaju bukvalno podesavanja u igri koja su ali bitno da nesto izlupaju...

Lepo sam ja rekao na ovoj temi jos na pocetku - prvo nauucite osnovne opcije i podesavanja, pa onda pljujte igru...ovako je glupo jer ne znate da igrate tj ne igrate igru onako kako je zamisljena...

Ajde preciziraj :) Neko ovde pljuje i argumentovano, podesavanja i opcije su nebitne pored ociglednih mana u gameplayu koje se ne vide dok ne probas konkurenciju.

Igra li neko ovde online, da se nadjemo? nenadpfc

Ko sve pljuje igru QQ majko moja...

Bez namere da nekog omalozavavam ali ljudi ne znaju bukvalno podesavanja u igri koja su ali bitno da nesto izlupaju...

Lepo sam ja rekao na ovoj temi jos na pocetku - prvo nauucite osnovne opcije i podesavanja, pa onda pljujte igru...ovako je glupo jer ne znate da igrate tj ne igrate igru onako kako je zamisljena...
U pravu si. Nisam znao da postoji opcija "Da li da mi saigrači prave penale bez ikakve potrebe" i da je po defaultu uključena.

Kolko ja znam to postoji vec nekoliko verzija.

Živo me zanima kome je palo na pamet da auto-sliding opcija bude ON po defaultu i koji je osnovni razlog bio da to uopšte i ubace za opciju...

Živo me zanima kome je palo na pamet da auto-sliding opcija bude ON po defaultu i koji je osnovni razlog bio da to uopšte i ubace za opciju...

Nije to bas toliko lose koliko govorite. U ovom novom pesu mi se nije nijednom desio penal(preko 20 utakmica), ali zato cesto kada igram presing sa saigracem lepo odradi klizenjak sa strane i uzme loptu koju inace bez klizenjaka nema sanse da bi uspeo. Ja je necu jos gasiti.

Nego veci je problem sto je nekada nemoguce iskontrolisati igraca u odbrani kod centarsuteva, i odbije se lopta od njega u gol bez ikakve mogucnosti da ga sklonim ili zaustavim...

mene zanima, ako je neko već isprobao, kako iskombinovati igranje na netu i pesedit 0.3 patch? Da li posle instalacije patcha dolazi do menjana option file-a? Davno sam igrao online, 6-icu, i tad bilo koji patch totalno s**** option fajl, pa ne znate ni protiv kojeg tima igrate, ni koje on igrače ima

Nije to bas toliko lose koliko govorite. U ovom novom pesu mi se nije nijednom desio penal(preko 20 utakmica), ali zato cesto kada igram presing sa saigracem lepo odradi klizenjak sa strane i uzme loptu koju inace bez klizenjaka nema sanse da bi uspeo. Ja je necu jos gasiti.

Nego veci je problem sto je nekada nemoguce iskontrolisati igraca u odbrani kod centarsuteva, i odbije se lopta od njega u gol bez ikakve mogucnosti da ga sklonim ili zaustavim...

Poenta je u tome da ti uradis taj "klizenjak" u pravom trenutku a ne da ga komp radi umesto tebe, ako ne znas da ga uradis ili ne mozes da procenis tajming onda ces biti losiji igrac od nekoga ko zna.

Vrh Dno