Šta je novo?

PES 2011

P.S Šta imate protiv Valdeza? On je kvalitetan golman, u rangu recimo, Radiše Ilića.:d

Haha, kad sam cuo da trazi platu kao Kasiljas, da prodzi ugovor sa Barselonom . . . pitao sam se ko je ludji Barsa sto mu dade verovatno taj ugovor ili on sto se poredi sa Kasiljasom. :laugh: :laugh:

I ja sam se izlomio dok nisam to odradio. :) Morao sam prvo da otvorim afs (kao admin) pa da prevucem fajl da bi ga otvorio, jer kad kazem open with nece nigde da snimi nove fajlove. I trebalo mi sat vremena da to sve odradim iz 100 puta. :p

Pa ja sam pokusao prevlacenjem jedino nisam otvarao kao admin, mada se kod mene to podrazumeva, ali probacu, i ne znam kako da otvorim img fajl, preko programa koji otvara image fajlove klascine ili kako?

I jel' treba nesto da se stiklira od opcija u Config ovog ASF, tipa don't extract with ASF i slicno?

Pa ja sam pokusao prevlacenjem jedino nisam otvarao kao admin, mada se kod mene to podrazumeva, ali probacu, i ne znam kako da otvorim img fajl, preko programa koji otvara image fajlove klascine ili kako?

I jel' treba nesto da se stiklira od opcija u Config ovog ASF, tipa don't extract with ASF i slicno?

Nađeš img fajl u pes2011/img direktorijumu i desni klik, open with, browse, asf explorer i to je to. Onda importuješ folder iz patcha za taj fajl.

Poslednja izmena:
Nađeš img fajl u pes2011/img direktorijumu i desni klik, open with, browse, asf explorer i to je to. Onda importuješ folder iz patcha za taj fajl.

Da, ali kada sam tako otvorio fajl meni ni jednom nije hteo da snimi novi fajl i ako sam ja na sistemu ulogovan kao administrator, nego sam morao da kazem run as administrator pa da prevucem u njega.

Ja sam morao 2 puta da snimam. U uputstvu pise jednom ali ja sam morao 2 puta, i opet nesto ne valja, ustvari ne valja Pato, tamo gde bi trebalo da mu bude kosa providi mu se glava :D u replay-u je normalno.

Ja sam morao 2 puta da snimam. U uputstvu pise jednom ali ja sam morao 2 puta, i opet nesto ne valja, ustvari ne valja Pato, tamo gde bi trebalo da mu bude kosa providi mu se glava :D u replay-u je normalno.

i kod mene ne valja:D...mada sam lako resio...stavio mu drugi friz i vise nije providna glava:D

Da, ali kada sam tako otvorio fajl meni ni jednom nije hteo da snimi novi fajl i ako sam ja na sistemu ulogovan kao administrator, nego sam morao da kazem run as administrator pa da prevucem u njega.

Ne znam, ja nisam imao takvih problema.
Jedino što nisu svi dresovi odrađeni kako treba i najviše mi iz naše reprezentacije bode oči Krasić, al ajde, biće i to nadam se sređeno.

U novoj verziji su znatno popravljeni sutevi iz daljine, posebno varijatna sutra bez trcanja sto je jeste realno. S druge strane, igraci s loptom su prespori i veoma lako gue telesni duel s odbrambenim igracima. Nerviraju me skale, totalno nemam osecaj za jacinu, a zbog finti bih sada trebao da kupujem i novi joypad koji ima analogni stick sto je zaista bezobrazno..

A sudije?
Meni je Pes 2010 bio sjajan, ali su sudije bile totalno nenormalne... Startovi sa ledja poslednjim igracem odbrane mogu da prodju nekaznjeno ili samo sa zutim kartonom, dok se crveni dobijao za neke mnogo blaze startove.

Nije ni sad mnogo bolja situacija.

Ko je rekao Kazuki?! :p

Sa kojim timom igrate?
Ja ne znam da li da pocnem Seriu A sa Milanom ili Juventusom, ili Premier ligu sa Celzijem / Sitijem?
Sta mi vi savetujete:
1. Juve
2. Milan
3. Celzi

? :D

Ja ne igram sam, uglavnom igram sa burazerom ili kolegama, i obavezno bude KršTim1 protiv KršTima2 ;) Ne vredi da se nerviram sa Barsom ili Juveom, ovako znam da ovi KršTimovi barem ne znaju da igraju, pa mi bude lakše :p

Arsenal :p

Ufff...vidim da su igrači i dalje ultra retardirani kad lopta skakuće u blizini auta a oni se zalete pa je lepo gurnu u aut...
Sad sam isključio igru samo da bih podelio to sa svetom....koji *****i :)

Odigrao sam nekoliko partija full verzije, i ne primećujem neku razliku u odnosu na demo. Kod mene sudije sviraju svaki kontakt, a kamoli uklizavanja sa leđa (što se nekima ne sudi). BAL mod je zanimljiv, Master liga je isto ok.
Što se tiče zahtevnosti, mislim da je manje zahtevan od prošlog?
Jedino mi je žao što nema licence za Premijer Ligu, ali šta se može... Tu su patchevi.:)

a jel izasao kakav patch za partizana? :)))))

Vece djubre od igre nisam video...

Ovo izdanje PES-a dovodi prosto dovodi coveka do izliva besa.
Pa dobro bre ljudi ovo je igra a ne fudbal u sali.
Ovo treba da je zabava i razbibriga a ne doSADA najgori PES koji sam probao.
Bolji su mi i 2008 i 2009 i 2010.

Ovo je bre takvo djuBRE da nemam reci.

Taktika tima na kontre dobro kazem ja idemo na kontre tako trener trazi, istrcim kontru ostavim odbranu jedno 15 metara iza i taman da sutnem sa ivice kaznenog a oni me sustignu sruse ko soliter na "diskaveriju" i sudija nista.

Ako su hteli da naprave totalnu simulaciju morali su da shvate da su odbrambeni igraci ako ne sporiji onda bar jednako brzi kao napadac sa loptom.

Ovo sto su napravili je totalitarni *****izam, a da ne spominjem da kad sam u napadu i taman da sutnem sudija svira kontra faul navodno je igrac odbrane bio na lopti pre mene.

Sta reci sem da je ovo izdanje cisto sviranje organu na razmnozavanje i nista vise.

Onako uzgrad FIFU necu da probam i sva sreca sto nisam deinstalirao PES2010.

Sta mislis da odigras jos koju utakmicu? Svi su imali slicne komentare, pa je sad svima mozda i najbolji PES do sada.. malo strpljenja, da, ne mozes sa Eto-om vise da prolazis kroz odbranu.. igraj fudbal.

Evo jedan video od moje malenkosti:
[YOUTUBE]9vt6ueR8Tzk[/YOUTUBE]

Ima patch za partizan: ovde

Dobar.. :) Jesi nesto specijalno stisnuo za ovaj gol sa Ibrahimovicem?

Meni se čini da je bio lob.

Nego, jel je ovo Ronaldinjo-Ibra bio pas u prazno ili manual pas?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno