Drugari kupio sam danas PES 2011 i sve mi lepo radi, ali ima jedan jakooo iritantan problem. Naime kada krenem da igram golman mi stalno nenormalno istrcava, pa sam zeleo da vas pitam da li je neko imao takav problem i kako ga je resio, ili pak da mi date ideju kako bih mogao da resim ovo. Unapred zahvala![]()
R2Jel provalio neko kako da zatrazim pas u "be a legend" modu?
Setuj golmanovu karticu sa balanced na defensive. Tako je barem bilo u proslo verziji...Drugari kupio sam danas PES 2011 i sve mi lepo radi, ali ima jedan jakooo iritantan problem. Naime kada krenem da igram golman mi stalno nenormalno istrcava, pa sam zeleo da vas pitam da li je neko imao takav problem i kako ga je resio, ili pak da mi date ideju kako bih mogao da resim ovo. Unapred zahvala![]()
Ako je Valdez u pitanju onda nema pomoći.![]()
Fifa je staro neprikosnoveno djubre.
Nego na ozbiljnije teme, dao mi drug, ovaj patch sto ubacuje skoro sve timove, medjutim onaj AFS Explorer ili kako se vec zove taj program, preko koga treba da ubacim one img fajlove, ne radi, kada hocu u njemu da kliknem na import folder, sve te opcije su mu zasencene i nista ne moze da se odabere, da li je mozda losa verzija tog programa ili ima nesto drugo?
Inace sinos sam malo probao PES, jednu utakmicu, i za sada su utisci odlicni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari