Šta je novo?

PES 2011

lose su uradili srbiju,svi igraci izgledaju isto :)

Video sam cak za BAL da mozes da budes i neki igrac ne moras da pravis igraca, ja sam samo probao sa player kamerom fiksiranom na ibrahimovica u Milanu i ludnica je

E da ako neko naleti na shpanskog ili josh bolje japanskog komentatora zamolio bih da ostavi ovde link, ja ako naletim stavicu i ja.

Na pesu 2010 sam igrao sa Japanskim, a na 2009 i 2008 sa shpanskim, mnogo bolje od engleza jer ih nista ne razumes a mnogo su zivahniji pogotovoa japanac shooooootooooo

Poslednja izmena:
Instalirao sam patch (pesedit), onda crackovao, i izbacuje mi iz igre kada je pokrenem. Sta da radim?

Drugari kupio sam danas PES 2011 i sve mi lepo radi, ali ima jedan jakooo iritantan problem. Naime kada krenem da igram golman mi stalno nenormalno istrcava, pa sam zeleo da vas pitam da li je neko imao takav problem i kako ga je resio, ili pak da mi date ideju kako bih mogao da resim ovo. Unapred zahvala :)

Drugari kupio sam danas PES 2011 i sve mi lepo radi, ali ima jedan jakooo iritantan problem. Naime kada krenem da igram golman mi stalno nenormalno istrcava, pa sam zeleo da vas pitam da li je neko imao takav problem i kako ga je resio, ili pak da mi date ideju kako bih mogao da resim ovo. Unapred zahvala :)

Gde is kupio danas!? :zgran:

kupio kod nekog cike, i meni je malo rano ali dobio sam fino 2 dvd diska samo sto imam taj problem :/

Probaj da ne drzis trougao i reci nam kako izgleda on line sekcija. Da li si probao da igrash on line?

I da, jel uz taj dvd ide neka knjizica i to? :wave:

hah ma kakva knjizica ;), ovo sto ja kazem je automatski, golman mi sam istrcava, a nisam probao da igram online.

Ma nije ni rekao da je uzeo online bre. :d

Koliko sam ja skontao on je kupio istu "original" igru koju smo skinuli s neta :d

Bez uvrede...samo konstatujem... :wave:

Pa da, recimo na pijaci... nije dao 50e ili koliko je oridjidji, nego npr. 300din...
I ako neka zna odg. na moj prob. :)

Dakle:
Radio mi je PES dok nisam instalirao pesedit patch. Posle toga (instalacije patcha) sam sredio dt02, i onda mi je radio. Onda sam odradio dt04, dt07, dt09 i dt0c. Nakon toga mi ne radi. Udjem, malo ucitava i izbace me (ono kao "Windows is chechking solution for this problem"). UPOMOC!!!

\e ovako i ja danas konacno dodjoh do mog primerka
Odradjen mu je oma update na 1.1
Utisci posle par utakmica
Nema mog stadiona Emirates :(
Sve mi je ok svidja mi se ubacivanje oficijalnog spikera da se lepo cuje ko se menja koliko min je produzeno poluvreme
Sama igra je ok nije mi jasno sta se neki zale na brzinu i kojekakve bagove
Kod mene toga nema
E sad da li je do lekova procesora ili cega vec ko ce ga znati sve u svemu novi pes je zakon

Jel provalio neko kako da zatrazim pas u "be a legend" modu?

Da li još neko ima problema sa komentatorima? Kod mene se jedva čuju, na ovoj mašini iz potpisa, na drugom kompu gde integrisana zvučna, sve je OK.

Nije valjda da niko ne zna odgovor na moje pitanje? Sramota. :D

Isto, nece ni preko toga.

El Barto, instaliraj sve ponovo... Patchuj samo dtoc i kopiraj save folder... Koristi crack sa diska jer je on isto 1.01 verzija...
Naknadno ubaci one ostale dt gluposti koje i nisu toliko bitne (bar meni)...

EDIT: A pre svega, probaj da crack-ujesh pes crack-om sa diska...

Sta popravljaju ove ostale, a sta dt0c?

Setuj golmanovu karticu sa balanced na defensive. Tako je barem bilo u proslo verziji...

Ili stalno drzis dugme za istrcavanje kad oni napadaju...

Ako je Valdez u pitanju onda nema pomoći. :D

Fifa je staro neprikosnoveno djubre.

Nego na ozbiljnije teme, dao mi drug, ovaj patch sto ubacuje skoro sve timove, medjutim onaj AFS Explorer ili kako se vec zove taj program, preko koga treba da ubacim one img fajlove, ne radi, kada hocu u njemu da kliknem na import folder, sve te opcije su mu zasencene i nista ne moze da se odabere, da li je mozda losa verzija tog programa ili ima nesto drugo?

Inace sinos sam malo probao PES, jednu utakmicu, i za sada su utisci odlicni!

Poslednja izmena:
Trebaš prvo da otvoriš .img fajl koji želiš da menjaš preko Asf explorera, pa tek onda importuješ folder.

Milos89, imao sam sličan problem (igrači su konstatno davali pas u prostor, sami od sebe). Moguće je da ti je problem u gamepadu. Probaj na tastaturi jednu da odigraš pa vidi da li ti se i tad to dešava.

P.S Šta imate protiv Valdeza? On je kvalitetan golman, u rangu recimo, Radiše Ilića.:d

Fifa je staro neprikosnoveno djubre.

Nego na ozbiljnije teme, dao mi drug, ovaj patch sto ubacuje skoro sve timove, medjutim onaj AFS Explorer ili kako se vec zove taj program, preko koga treba da ubacim one img fajlove, ne radi, kada hocu u njemu da kliknem na import folder, sve te opcije su mu zasencene i nista ne moze da se odabere, da li je mozda losa verzija tog programa ili ima nesto drugo?

Inace sinos sam malo probao PES, jednu utakmicu, i za sada su utisci odlicni!

I ja sam se izlomio dok nisam to odradio. :) Morao sam prvo da otvorim afs (kao admin) pa da prevucem fajl da bi ga otvorio, jer kad kazem open with nece nigde da snimi nove fajlove. I trebalo mi sat vremena da to sve odradim iz 100 puta. :p

Nazad
Vrh Dno