Šta je novo?

PES 2011

Program se zove fraps [ sve vreme klipa i stoji fraps] On je besplatan i dozvoljava 30 sekundi snimanja kao free, za vishe mora da se kupi. Kada se snimi .avi on bude oko 650mb [ moze i vishe ako imash muziku u pozadini dok djuskash fudbal kao ja shto radim ;]

To je prvi korak, drugi korak je da preko programa koji se zove virtual dub, sabijesh tih 650mb u nekih 30-40mb i to upload-ujesh na YT na primer ili shta god. Kompresija neka bude xvid jer sam ja tako radio i kvalitet se ne gubi previshe...

:wave:

ps: mogli bi ljudi da kache svoje golove ako im je trip... ja cu sigurno josh par okachiti samo da nashiljim dzojped kako treba xD

Poslednja izmena:
Virtual Dub je odlican program, ali je mnogo lakse i brze to odraditi u Movie Maker-u Windows-ovom ako vam sitna podesavanja nisu toliko bitna. Sad se zove Windows Live Maker ili tako nesto u 7-ici, jedva sam ga nasao. On cak ima i direktno upload na Youtube, bez ikakvih podesavanja i skroz pristojno izgleda snimak na tim podesavanjima kad nista ne diras, a jako brzo kompresuje i uploaduje.

To je bio Boza Podunavac iz 2004 u miksu.. Ne mogu da igram a da ne pustim neshto da slusham...Iskreno bash sam se obradovao kada sam ga dao... Naravno na kraju je bilo 2:2 i dobila me Roma na penale :trt:

stvar je : len faki - just a dance

pes2011q.jpg

Za 29.99£ skinite PC verziju tačno na dan izlaska

Ček da prokomentarišem i ja.

Najzad da ga urade kako treba.

Oduševio sam se kad sam čuo sa klupe "schnell" i "kein problem"! Ne sećam se da je bilo ovoga u prošlim izdanjima iako sam igrao bez komentatora.

Prosto neverovatno. Sad sam odigrao jednu partiju sa kompom, PES 2010 (posle nekoliko dana igranja PES 2011 demo...i prva reakcija je bila FUUUUUJJJ

Znači tek kad se vratite na staro, shvatite koliko je bolje uradjen PES 2011

:wave:

Meni je sad grafika u 2010 posle igranja 2011 demo-a baš ružna. :D

Izašla nemačka verzija za nestrpljive :)

Radi fora sa ubacivanjem Engleskog u Nemacku verziju! :cigar:

Na ovoj svapskoj verziji sto sam skinuo za podesavanje brzine ima samo od 0 do 2, nema -1 i -2!

Licno sam probao, evo igram igru. Inace igrati Ligu sampiona je neprocenjivo, kakvo sjajno osvetljenje, kakva grafika :cigar:

Poslednja izmena:
Koja je fora sa tom ger verzijom na eng? Za nekih sat mi se zavrsava dl pa bih odma na eng da prebacim...

Komentatori nemacki ili engleski? pretpostavljam da su nemacki?

Pa znao sam, isto kao i prosle godine kad sam instalirao full u settings.exe mi ostalo stiklirano enable frame skipping, mislim da sam isto ovakvo razocarenje doziveo i prosle godine mozda cak i gore, evo i danas igrao do malopre sa ukljucenim enable frame skipping-om i igra mi se nekako cudno ponasala, kao da su animacije imale neki lag, i da su falile na momente, cim sam to iskljucio evo igra radi kao i demo, i nema vise ovog kruzenja oko lopte... EXTRA... ajde ko ima full, i dobar komp neka isproba igru sa iskljucenim i kljucenim enable frame skipping-om, evo sad je i igra sporija ili mi se cini!?

http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2306286&postcount=1263

Poslednja izmena:
Pa znao sam, isto kao i prosle godine kad sam instalirao full u settings.exe mi ostalo stiklirano enable frame skipping, mislim da sam isto ovakvo razocarenje doziveo i prosle godine mozda cak i gore, evo i danas igrao do malopre sa ukljucenim enable frame skipping-om i igra mi se nekako cudno ponasala, kao da su animacije imale neki lag, i da su falile na momente, cim sam to iskljucio evo igra radi kao i demo, i nema vise ovog kruzenja oko lopte... EXTRA... ajde ko ima full, i dobar komp neka isproba igru sa iskljucenim i kljucenim enable frame skipping-om, evo sad je i igra sporija ili mi se cini!?

http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2306286&postcount=1263

Ocekujem izvinjenje od Shimeca... ;)

Nope!
I dalje kruzi oko lopte, *** ovde sad psiha radi samo tako :D
Ne znam ali igra mi je drugacija od dema definitivno, nije tako tecna kao demo takav osecaj imam...

Ma ti nisi normalan :D Svaki post suprotan :D Ajd prespavaj ti to :)

Jel može neko da učini jedno dobro delo?

Skinuo sam ovu švapsku verziju, medjutim jedan file mi ne radi. A neophodan je za instalaciju.
Fail je oko 80mb, pa bih zamolio nekoga da upload-uje na neki besplatni server.

Putanja do file-a je : virtualni disk\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img\pes11title.sfd

Častim pivo :d

E ima li u PES-u sve ekipe iz Lige Sampiona? Partizan, Zilina itd.

Jel može neko da učini jedno dobro delo?

Skinuo sam ovu švapsku verziju, medjutim jedan file mi ne radi. A neophodan je za instalaciju.
Fail je oko 80mb, pa bih zamolio nekoga da upload-uje na neki besplatni server.

Putanja do file-a je : virtualni disk\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img\pes11title.sfd

Častim pivo :d

To ti je intro, probaj da u settings.exe odstikliras "DIsable Movie Playback". Inace i bez tog fajla igra treba da radi.

Neće ni da se instalira bez toga, zato mi je problem:S:

Uspeo sam :D

Napravio sam fake file. Običan txt file sam nazvao pes11title i promenio mu ekstenziju u sfd.
I radi:cigar::cigar::cigar:

Mada veliki propust su napravili što uopšte nema Partizana, a navodno je licencirana LS.
Ja jesam zvezdaš, ali ovo je stvarno veliki propust:S:

Nazad
Vrh Dno