Šta je novo?

PES 2011

Moram da se pohvalim, danas sam u samo jednoj utakmici uspeo da skrivim tri penala, zaradim tri crvena, dok je moj ljuti protivnik (čitaj: kolega :p ) uspeo da pritom promaši sva tri penala, a na kraju sam mu "zavukao" gol iz slobodnjaka sa Ćavijem sa 30+ metara u 89. minutu ;)

ljudi ja nigde ne mogu da nadjem tu nemacku verziju

ispravka uspeo sam, jel to ovaj genesis?

Poslednja izmena:
Izasao prvi patch na www.pesedit.com

Da li ste primetili da su najavili patch pre 10 dana, screenove izbacivali vec pet dana i onda se prva verzija na netu pojavi nemacka a ovi likovi sa pesedita iz nemacke, a centrala konamija za evropu u frankfurtu.

Tu je neko nekome rodjak, kum ili .... brat od tetke sa babine strane mmhhhm nesto smrdi, oduvek sam bio ubedjen da konami ima patch makere na platnom spisku za licence koje nemaju

Poslednja izmena:
Izasao prvi patch na www.pesedit.com

Da li ste primetili da su najavili patch pre 10 dana, screenove izbacivali vec pet dana i onda se prva verzija na netu pojavi nemacka a ovi likovi sa pesedita iz nemacke, a centrala konamija za evropu u frankfurtu.

Tu je neko nekome rodjak, kum ili .... brat od tetke sa babine strane mmhhhm nesto smrdi, oduvek sam bio ubedjen da konami ima patch makere na platnom spisku za licence koje nemaju

Da pratis forum "evo web" video bi da ne pije vodu to sto pricas. ;)

Retko kada odem na evo-web bas kada trazim neke turfove od onog frenkija i tako neke raritete, ajde samo mi reci zasto da sada ne bauljezgam po celom forumu tamo ne pije vodu ovo sto pricam
(interesuje me uopste ne kazem da nisi u pravu)

Pa ima mnogo primera kada recimo bas taj "Pate" sto je sad izbacio patch nauci nesto novo od nekih drugih. Da je Konamiev covek to bi vec predpostavljam vec znao itd.

Naravno, ima mnogo normalnih ljudi koji više vole svoj klub, nego što mrze protivnički.

Ontopic: Izašla je još jedna verzija, ima španski/portugalski/italijanski jezik. Ne mogu da verujem da su toliko blesavi da izbacuju ovoliko lokalizovanih izdanja i da nijedno nema engleski jezik. Na stranu što će se ljudi koji imaju ova izdanja imati velike probleme da nađu kompatibilne option fajlove.

UK verzija izlazi 8. oktobra, ali mi nešto nije logično da se neće pojaviti nego ENG izdanje i pre toga. Sumnjam da Konami planira da lokalizuje igru na mađarski, holandski, litvanski...

Poslednja izmena:
Sto se mene tiche.. ja sam skroz ok da izadje 8 oktobra jer ako sam do sada cekao - i od sada cu. Prvi put sam bash zagrizhen da kupim original igru jer znam da cu je igrati on line (" po pe'es-u : )

Ne bih da eksperimentalishem sa "verzijama" ...

ODigrao sam par utakmica singleplayer, sutra cu verovatno probati protiv zivog protivnika. Fudbal je odlican ali momci iz konamija jos jednom pokazuju koliki su slepci i kako ne mogu ni jednu igru da naprave kako treba. Manje vise sto nema Partizana, to je njihova bruka ali izgleda da su opet us.rali sudjenje. NEkoliko puta mi se desilo da napadac izvrsi pritisak na mog odbrambenog i bukvalno ga saplete i otme mu loptu a sudija ne sudi, dok mi se takodje desavalo da pretrcim igraca koji ima loptu i samo mu je odnesem, on zatim padne (na ponovljenom snimku nema kontakta) i sudija mu svira faul. Takodje mi se desilo i ono sto me je izludjivalo u starijim verzijama, da kad protivnicki tim napada iz kontre odbrana se potpuno pogubi, bukvalno se okrecu kontra od igraca koji napada, zao mi je sto nisam snimio, kao drogirani da su. To su sve mane koje se provlace godinama i ubijaju gameplay jer se desavaju u bitnim trenucima. Igrao sam i FIFU i iako mi gameplay PES-a mnogo vise lezi i ne verujem da cu je igrati sad kad sam probao ovo tamo se takve stvari ne desavaju.

ODigrao sam par utakmica singleplayer, sutra cu verovatno probati protiv zivog protivnika. Fudbal je odlican ali momci iz konamija jos jednom pokazuju koliki su slepci i kako ne mogu ni jednu igru da naprave kako treba. Manje vise sto nema Partizana, to je njihova bruka ali izgleda da su opet us.rali sudjenje. NEkoliko puta mi se desilo da napadac izvrsi pritisak na mog odbrambenog i bukvalno ga saplete i otme mu loptu a sudija ne sudi, dok mi se takodje desavalo da pretrcim igraca koji ima loptu i samo mu je odnesem, on zatim padne (na ponovljenom snimku nema kontakta) i sudija mu svira faul. Takodje mi se desilo i ono sto me je izludjivalo u starijim verzijama, da kad protivnicki tim napada iz kontre odbrana se potpuno pogubi, bukvalno se okrecu kontra od igraca koji napada, zao mi je sto nisam snimio, kao drogirani da su. To su sve mane koje se provlace godinama i ubijaju gameplay jer se desavaju u bitnim trenucima. Igrao sam i FIFU i iako mi gameplay PES-a mnogo vise lezi i ne verujem da cu je igrati sad kad sam probao ovo tamo se takve stvari ne desavaju.
Koliko ja znam u PESu imas mogucnost da simuliras prekrsaj, mada je tesko izvesti a da ne dobijes zuti. Ako ti imas tu mogucnost, zasto je ne bi imao i AI?

Koliko ja znam u PESu imas mogucnost da simuliras prekrsaj, mada je tesko izvesti a da ne dobijes zuti. Ako ti imas tu mogucnost, zasto je ne bi imao i AI?

Nikad mi nije blo jasno zasto ubacuju tu opciju, i ovako ne umeju da isbalansiraju sudjenje.

Poslednja izmena od urednika:
Pa ima mnogo primera kada recimo bas taj "Pate" sto je sad izbacio patch nauci nesto novo od nekih drugih. Da je Konamiev covek to bi vec predpostavljam vec znao itd.

to da je lopovcina, to znam situaciju sa diegom martinelom kome je drpio vuvuzele za patch za svetsko prvenstvo, ali i taj diego je stipsa kada ga pitas kako se edituju ti famozni zvucni fajlove koje zna samo on i jos par ljudi da radi, nece covek da podeli znanje

A sto se tice toga konamijev covek, nisam tako mislio direktno on i uzima pare na pechevima.

Nisam tako mislio nego nekako indirekto, samo da nekako pomazu ove sto rade pecheve i to cak da ovi i neznaju, znas tipa e mozda ovo moze ovako da se promeni, e to je taj i taj bin fajl......

dobar fudbal mislim da su promenili malo kontrolu suta nista vise sto se tice razlike iz demoa lakse se sutira tj. preciznije op op idemo:-devil-::type::wave::banana::banana::banana:

Jel ima neko link gde se može naći fajl potreban da se igra prebaci na engleski ?

Poslednja izmena:
dobar fudbal mislim da su promenili malo kontrolu suta nista vise sto se tice razlike iz demoa lakse se sutira tj. preciznije op op idemo:-devil-::type::wave::banana::banana::banana:

Jel neko primetio još neku promenu u odnosu na demo? Čisto da znam da li sad da nabavljam igru ili kasnije.

Je li zahtjevan ? Ima li iko spisak potrebne konfe ?

PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
HDD: 8GB free
MEDIA: 4x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD/ATI Radeon x1300 video card)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

Pro Evolution Soccer 2011 RECOMMENDED SYSTEM:

CPU: Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
RAM: 2GB
HDD: 8GB free hard disk space
MEDIA: 8x DVD-ROM Drive
VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card

Poslednje upozorenje, ako se prepucavanje nastavi, idu poJeni...

Prica se da je igra u full verziji znatno brza u odnosu na demo i da ne moze da se smanji na -1 ili -2. Da li neko ko je igrao full verziju moze da potvrdi to? Jer ako su ponovo ubrzali fudbal da bude ko fliper, sigurno ga vise necu igrati kao sto sam se mucio sa Pes 2010.

Prica se da je igra u full verziji znatno brza u odnosu na demo i da ne moze da se smanji na -1 ili -2. Da li neko ko je igrao full verziju moze da potvrdi to? Jer ako su ponovo ubrzali fudbal da bude ko fliper, sigurno ga vise necu igrati kao sto sam se mucio sa Pes 2010.

nije puno ubrzan dobar je fudbal skroz kontorla suta mislim da je bolja nego u demou to sam primetio i malo je brzi nije fliper po meni:wave::banana::banana:

Izašlo, ako neko nije već rekao... ponovonapunjeni. 5giga

Da, konačno se pojavila engleska verzija, nisam ni očekivao da čekamo 8. oktobra, kada stiže u UK.

I dalje sy prisutni bagovi iz pes6,koje nikako da otklone,recimo probijam po levoj stani sa levim bekom,centarshut.nikoga nema,napadacu se vracaju,umesto da utrche,ili bar budu tu kod shesnaesterca...

Upravo tako. Isto kao i do sad.

AI jeste katastrofa, uvek je i bio, ali je gameplay popravljen u odnosu na prethodne što je za pohvalu. Valjda će u nekom novom nastavku biti i poboljšan AI. :(

Mene nervira što kad probijem sa krilnim napadačima (pošto uvek igram formaciju sa 3 napadača) nikad nema CF-a da skače nego AMF po nekad i drugi krilni napadač (RWF ili LWF)...što mi jako smeta, evo recimo u Barsi su mi krilni Messi i Villa, pa kako oni da skoče protiv Van Buytena, Vidica, Ferdinanda, Terija...Nema šanse :( To me je nerviralo u svakom PES-u, pa i u ovom.
Jedino što mi se svidja što su pasovi manualni, jer mi se dešavalo u ranijim delovima da kada dodajem u prostor on samo pipne loptu, kao da nije doručkovao :D

fudbal je dosta bolji od predhodnog sto je za pohvalu ,sve je sad dosta prirodnije i nema prolaska ni kroz igrace ni one velike brzine kad ti sa messijem odletis a njih 5 prati te ne znaju ni oni zasto:D:wave::banana:

Nazad
Vrh Dno