Pređoše vikend igrači sa tastaturama na FIFU. Sasvim očekivano![]()
PES moze da se igra na d-padu, Fifa ne moze
Pricas napamet.
U pravu si, ja sam vikend igrac jer imam zivot, i ne igram pes po ceo dan, vec samo ponekad. A igram ga od prvih delova WE-a. Ne igram ga na tastaturi, vec imam joypad. A preci cu ove godine na fifu jer je pes najobicnije dosadno djubre. A ti ostani dosledan pes-u samo zato sto se zove pes-a.
Da, i kod mene je tako, gotovo da se ne vidi kad se malo podese boje (zelena i plava), ali nerviraDa li je to samo kod mene ili igrači imaju neku bledozelenu auru oko sebe kad su aktivni/imaju loptu?
Da li je to samo kod mene ili igrači imaju neku bledozelenu auru oko sebe kad su aktivni/imaju loptu?
hahaha, nadam se da neceHvala! Nadam se da će to popraviti...
A preci cu ove godine na fifu jer je pes najobicnije dosadno djubre. A ti ostani dosledan pes-u samo zato sto se zove pes-a.
Sto Vreme vise prolazi to mi je PES sve gori i gori, do 2009 sam mu oprastao, ali vise ne mogu.
Pes 2011 = old crap FIFA
Fifa 2011 = Old PES that we love![]()
Da li je to samo kod mene ili igrači imaju neku bledozelenu auru oko sebe kad su aktivni/imaju loptu?
Kako je vama dobro...![]()
Jedan moj utisak,kao neutralcaizmedju pes vs fifa
Pes = bolja grafika,nekako lepse izgleda,bolji gameplay,dosta mogucnosti
fifa= mnogo bolji i lepshi meniji,licence,odlicna muzika komentatori,ali kretanje igraca nekako plasticno neprirodno,nekako ne znam,nije lose,ali nije to to. Grafika nije najavaljivani next gen,bar po meni ovo ne izlgeda nista specijalno. Naravno pricam o demo verzijama za PC
potpuno se slazem sa tobom brate!
Ja sam odigrao ovaj demo, cisto da isposhtujem. 3 utakmice, a onda Uninstall!
Ne mogu da verujem da menjaju ono sto valja, a ono sto ne valja jednostavno ostave
U Svakom slucaju, dao sam shansu Fifi 11, cisto da vidim sta moze EA
Mnogo bolje nego vama (a ovo kazem kao ex Pes fan)
Ako pes ima sve to, onda sam ja skinuo pogreshan demo ...
pogledaj samo modele igracha u FIFI 11 i PES 11, Trava, Publika ... sve im je fuj.
U pravu si, ja sam vikend igrac jer imam zivot, i ne igram pes po ceo dan, vec samo ponekad. A igram ga od prvih delova WE-a. Ne igram ga na tastaturi, vec imam joypad. A preci cu ove godine na fifu jer je pes najobicnije dosadno djubre. A ti ostani dosledan pes-u samo zato sto se zove pes-a.
.
U pravu si, ja sam vikend igrac je ne igram pes po ceo dan, vec samo ponekad.
Što se tiče leta lopte, šuteve bi valjalo malo zategnuti dok su pasovi i visoke lopte odlične. Ja bolje nisam video do sada a probao sam obe aktuelne (najbolje) fudbalske simulacije što na konzoli što na PC-ju.
Bolje vecina nego samoproklamovana gejming elita@shin-bojan: Koliko vidim, dobio si odgovor. Većina je uvek u pravu![]()
како бирам играча који ће извести слободњак? оно је скроз неки други мени од оног на који смо навикли
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari