Šta je novo?

PES 2011

Definitivno, rekoh vec da 90% golova ide posle centarsuta bas zbog ovoga.
Takodje nek im neko kaze da nije off side ako vracas loptu u nazad :) Al ok nije tako strasno, mislim da je na FIFA do pre par godina (mozda cak i dalje) offside sudjen kao trenutak prijema lopte :)

Off side se u zadnje vreme sudi u zavisnosti od potrebe za postizanjem projektovanog rezultata. :)

Mesi nije toliko brz jer bi bio neuhvatljiv od onog trenutka kada dobije loptu i to mi se sviđa. Opet on ima mnogo bržu izmenu pravca kretanja zahvaljujući skilu tako da tim cimanjem i menjanjem pravca kao i pravovremenim dodatkom i oduzimanjem sprinta takvi igrači mogu da uhvate odbrambenog u raskoraku i to ima logike.
Moraš malo i gledati kretnju protivničkog čuvara da bi video na koju ćeš stranu krenuti i kad ćeš stisnuti sprint i jači for. Ne ko do sada, Mesi ili Ronaldo dobiju loptu i onda se stušte uz aut liniju pa po dijagonali i u gol.. totalni šablon.

Jedino dve stvari koje me nerviraju su šutevi i golmani. Za golmane se nadam da nisu svi jednako retardi u odnosu na skil jer mi se dešavalo da Valdez odbaja loptu u vazduh pod 90 stepeni i onda da je maši pri hvatanju ili boksovanju, mada kontam da ozbiljniji golmani to bolje rešavaju.

Problem oko šuta je što je 16m magična granica. Sve što se šutne iz 16 ide u okvir gola i pumpanje šuta ne utiče toliko na preciznost, dok van 16m mora da se odmeri šut u dlaku ili lopta ide preko tribina bez obzira na šutera.
Ne smem ni da pomislim koliko će tek biti teško sa manje kvalitetnim igračima u master ligi kad Xavi, Iniesta, Mesi i ekipa gruvaju bzvz..

Problem oko šuta je što je 16m magična granica. Sve što se šutne iz 16 ide u okvir gola i pumpanje šuta ne utiče toliko na preciznost, dok van 16m mora da se odmeri šut u dlaku ili lopta ide preko tribina bez obzira na šutera.
Ne smem ni da pomislim koliko će tek biti teško sa manje kvalitetnim igračima u master ligi kad Xavi, Iniesta, Mesi i ekipa gruvaju bzvz..

Moras bas dobro da se pozicioniras i da imas prostora za sut.. ako je imalo u neprirodnom polozaju ili mu lose legne, to nema sanse da zavrsi u golu. Kada imas dobru poziciju i prostor, dovoljno je da samo malo napunis skalu i budu zaista dobri sutevi..

Pa jesi probao da ukljucis analog prvo?Na ono dugme izmedju selekta i starta.

Kakvo dugme izmedju selekta i starta?
Pa valjda je ukljuce, ponasa se kao i ostali dugmici (za sut, pas itd.).... kako da vidim da li je ukljucen?

Ne znam kakav dzojstik imas evo slika od sonijevog
PS2_Dualshock_Joystick.jpg
OVo gde pise analog.
Ako nemas to,onda ne znam mozda u settingsu mora nesto da se podesi.Neka se javi jos neko ako moze da ti pomogne.

Poslednja izmena:
Da li ste skontali foru, komp ako gubi u u nadoknadi vremena i ima korner, posalje i golmana pred protivnicki gol :) Sjajno. Mozda je ovo bilo i pre al ja sam prvi put vidm.

I tvoj golman takodje... :)

Da li ste skontali foru, komp ako gubi u u nadoknadi vremena i ima korner, posalje i golmana pred protivnicki gol :) Sjajno. Mozda je ovo bilo i pre al ja sam prvi put vidm.
Mozda je dobro ako je neka vazna tekma, ali ako obican exibition onda nema smisla...mislim, cemu to kad je obicna prijateljska.:trust:

^
:D

Za ukidanje onog filmića treba da se preimenuje (ili obriše) pes11pv.sfd fajl u 'img' folderu. Nisam (još) probao, samo prenosim info.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ja sam vrlo prijatno iznenadjen, zaista su uspeli da odrade neke stvari savršeno.
Računam da će full verzija biti mnogo bolja, ipak je ovo samo demo, ali gameplay je sjajan zaista.

Pa sto bi se onda mucili i smarali sa brisanjem,kada 1 klikom sve resavamo :d

A nije covek znao za taj klik pa isao na hakerski nacin. :d
Edit: pardon, nije isao, samo "objavio" :)

A sta je manuelni pas?
Kako da vidim da li mi je ukljuceni analog?
Imam neki Gigatech...

Idi lepo na settings i proveri sve komande, prevashodno mislim na obe "pecurke" i dodeli im komande. Ako ti tu rade nema razloga da ne rade u isamoj igri.

Pa jesu komande namestene. Ono "Z- axis" i tako to. Jel to to?

A sta je manuelni pas?
Kako da vidim da li mi je ukljuceni analog?
Imam neki Gigatech...

Pa analog je uključen kada ti crveni trougao svetli zeleno tj. moraš da ga pritisneš da bi ga upalio, piše mode na njemu.

Uspeo, hvala mnogo.
A recimo ako imam za desni analog - gore pod 1, 2, 3 i 4, kako da izaberem koji cu?

PES 2011 Demo Patch by free921 - More than 25 new teams!!!

List of available teams:

ENGLAND
FRANCE
GERMANY
ITALY
NETHERLANDS
PORTUGAL
JAPAN
ARGENTINA
SPAIN
MANCHESTER UNITED
TOTTENHAM HOTSPUR
INTER
A.C. MILAN
REAL MADRID C.F.
FC BARCELONA
BAYERN MUNCHEN
SWEDEN
CROATIA
IRELAND
NORTHERN IRELAND
SCOTLAND
TURKEY
CZECH REPUBLIC
GREECE
AS ROMA
OLYMPIQUE LYON
AUSTRALIA
COTE D'IVOIRE
SOUTH KOREA
GHANA

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/09/pes-2011-demo-patch-by-free921-more.html

Ubacili su Totenhem a nema ni Čelsija ni Arsenala. Lame :S:

Vrh Dno