Šta je novo?

PES 2011

Uspeo, hvala mnogo.
A recimo ako imam za desni analog - gore pod 1, 2, 3 i 4, kako da izaberem koji cu?

Ovo i mene zanima, kad držim LB i povučem desnu pečurku na gore odradi mi sva 4 driblinga, ako ih postavim za taj pokret pečurke na gore.

Iz prve akcije [ poceo sa centra tekmu] sam zabo gol sa bajernom [ samo sa njim igram poslednjih par tekmi] i posle toga barsa haotichno napada u polu kontrama i kontrama ali posto mi je def linija povuchena skoro do centra [ na 20 sam stavio] od 10 situacija barem 4 nije sviran ofsajd i od te 4 situacije iz 2 sam dobio gol.

not like.

Iz prve akcije [ poceo sa centra tekmu] sam zabo gol sa bajernom [ samo sa njim igram poslednjih par tekmi] i posle toga barsa haotichno napada u polu kontrama i kontrama ali posto mi je def linija povuchena skoro do centra [ na 20 sam stavio] od 10 situacija barem 4 nije sviran ofsajd i od te 4 situacije iz 2 sam dobio gol.

not like.

E bas mi je tesko da poverujem da ti nije sviran ofsajd.. nemoj preterivati ako nisi siguran da je tacno :) Ova nova kamera te verovatno zavarava..

Poslednja izmena:
Pogledaš replay pa proveriš je li bio ili ne. Tako sam ja bio ubeđen da nisam bio u ofsajdu kad replay pokaže bar pola metra. Još nisam video lošu sudijsku odluku.

Jel se u stvarnosti svira offside ako ja recimo sutnem, a igrac je uslovno bio u offsideu, ali nije uticao na igru?

Jel se u stvarnosti svira offside ako ja recimo sutnem, a igrac je uslovno bio u offsideu, ali nije uticao na igru?

Ne... ali ako golman odbrani on ne sme da dira tu loptu, ili ako na neki nacin zasmeta odbrambenim igracima da pokupe tu loptu.. onda se svira.

E to je onda velika greska PESa... ovo se stalno desava... uzasno me nervira.

Jesi siguran? Aj vi to dokumentujte.. pricate neke stvari koje nikad nisam doziveo :)

To zavisi od sudije. Jedna vrsta pasivnog ofsajda bi bila kada igrač šutne i postigne gol a njegov saigrač je bio u blizini leta lopte i mogao je da utiče na ishod, bar je to moje shvatanje. Ako ima upućenijih ili možda čak i fudbalskih sudija neka me isprave.

Koliko se sećam, nekada je bilo sudija koji su to svirali ali to odavno nisam video. U starijim FIFA-ma je to uvek svirano i morao si da vodiš računa o tvojim saigračima ukoliko si želeo da postigneš gol iz daljine...

Jesi siguran? Aj vi to dokumentujte.. pricate neke stvari koje nikad nisam doziveo :)

Ne verujem brate... meni se to desi najmanje jednom na svakoj utakmici... Popizdim... dam gol sa pola terena ovaj mi svira ofsajd...:smash:

Jel tesko da snimis bar jednu od tih situacija, da vidim... kad ti se vec desava na svakoj utakmici ;)

FRAPSom? Aj moze snimicu nema problema, ali sledece nedelje kad budem reinstalirao sistem... dogovoreno.

Cool.. cime hoces :) Zanima me jer zaista nisam video do sada takvu situaciju.. a ni ovo za netacne ofsajde.

Cool.. cime hoces :) Zanima me jer zaista nisam video do sada takvu situaciju.. a ni ovo za netacne ofsajde.

Vazi bro, nije problem... Ni ja nisam video za "netacne" ofsajde, ali sam za ovo 100000000000000% siguran da sam upravu.

Ja sam cuo da nekome radi,a nekom ne,e sad ko ce ga znati...mene konkretno mrzi da skidam toliki patch kada ce relativno uskoro full verzija igre

ahahahaha

u 58 minutu se povredi Messi i naravno ulazi Bojan. Zabodem predivan drugi gol i sada je 2:0 za mene kada gle nekog cuda opet Messi u igri hahahah i igra u shpicu sa Bojanom

diiiiivno : ) samo da ugrabim vremena pa cu svoje golove da upload-ujem... ovo vecj pochinje da smrducka malo... koliko god ga igrao ovih par dana nadam se da ce ove tripove izbaciti... i da nije stvar u kameri - lazhe sudija 10000%

Da li je uspeo neko?

'Select' dugme + neko od 4 osnovna ( šut, pas, pas u prostor, centaršut ). Ne znam koji gamepad imaš...? Evo ti slika pa vidi gde je kod tebe:
12408492551503120791grumbel_Playstation3_Gamepad.svg.med.png

Hvala puno! To je kod mene back dugme, na Saitek Cyborg Rumble Pad-u. Nije mi palo na pamet da ga probam pošto u 2010 nije služilo ničemu.

Hehe, bravo, ovo je i mene interesovalo :). A cemu sad sluzi onda L2 :/?
Covece koliko su stvari izmenili trebali su ubaciti jedan tutorial

Trebalo bi im malo ****** mater ! Sad ja koji igram PES vise od 11 godina moram menjati uciti nove kontrole. Zastooo ??? Samo nek mi neko kaze kako su stare (standardne) bile lose ...

Ne znam da li je bilo ali evo patch-a za demo koji ubacuje u igru dodatne clubove i reprezentacije:
http://www.pes-serbia.com/threads/15095-PES-2011-Demo-Teams-Addon

Spisak timova:
France
England
Germany
Greece
Italy
Spain
Turkey
Japan
Sweden
Netherlands
Portugal
Croatia
Ireland
Scotland
Czech Republic
South Korea
AC Milan
Inter
Barcelona
Real Madrid
Bayern Munich
Lyon
Manchester United
Roma

P.S. Ja ga koristim i radi savrseno, idealan za one koji su nestrpljivi da se jos malo poigraju pre izlaska kompletne igre.

Trebalo bi im malo ****** mater ! Sad ja koji igram PES vise od 11 godina moram menjati uciti nove kontrole. Zastooo ??? Samo nek mi neko kaze kako su stare (standardne) bile lose ...

potpuno se slazem sa tobom brate!
Ja sam odigrao ovaj demo, cisto da isposhtujem. 3 utakmice, a onda Uninstall!
Ne mogu da verujem da menjaju ono sto valja, a ono sto ne valja jednostavno ostave
U Svakom slucaju, dao sam shansu Fifi 11, cisto da vidim sta moze EA

Pa kad-tad je nesto moralo biti promenjeno :) Ja sam pes igrao dugi niz godina iskljucivo na tastaturi,sa samo nekoliko dugmica.4 za suteve,4 za kretanje,i r1,l1,r2,l2,i bez problema sam mogao da se nosim sa "pro" igracima, koji igraju na dzojstik i kombinuju po 5 tastera... Medjutim dosla maca na vratanca,i svidja mi se ovo,jer ce se sada igrati kvalitetniji fudbal,sa vise opcija,i raznovrsnijom igrom ;) A ove promene i koriscenje varijacija sa analogom posle 10 dana vise nece biti problem :)

Jeste, jos samo da kupim neku tastaturu koja ima 2 analogna ****** :D
Salim se, planiram ja investiciju da uzmem PS3 gamepad + BT Risiver / XBOX 360 WiFi Risiver.
Sve u svemu barem po meni
Demo:
Fifa 2011 (1) - PES 2011 (0)

Cekamo full verzije ofc..

Jel moram da podešavam taktike pre meča ako ih uključim u toku utakmice?

Nazad
Vrh Dno