Hm, sada prvi put citam onaj komentar oko atmosfere i igrivosti

Kako to nisam video do sada? Pa posteno Wladimire sto si to priznao, ja to sve vreme pricam.. zato mi i nije jasno kad poredis PES6 sa novijim Fifama, jer atmosferu i igrivost apsolutno nemaju slicnu. Mozda imaju iste neke 'advance' opcije u podesavanjima formacije :d ali ja to ne uzimam u obzir kad poredim
Samo jos jednom (vec sam previse energije utrosio na ovu izgleda uzaludnu raspravu) da rascistimo nesto:
Da, PES ima sablone
Da, do sada u skoro svakoj verziji je vece sanse za pobedu imao onaj ko uzme bolji tim
Da, napadaci su prolazili kroz odbranu kao da je nema
Znaci, ja ne sporim i nikad nisam da je FIFA u ovim stvarima mozda bolja. Onaj ko ne moze da predje preko toga je verovatno izgubio strpljenje sa PES-om. Ja sam mogao i mogu da predjem preko tih stvari jer mi stvara veci 'osecaj' da igram fudbal. To je kombinacija vise stvari, onaj ko ne primecuje te stvari, sta da mu radim.. ali molim bez i*iotskih komentara kako je jedna od ove dve igre godinama ispred. Ne, nije ispred. Mozda je ispred u tehnologiji ali u budjenju emocija i prezentovanju fudbala kao sporta, ne, nije. Tacka.