ali realno nema nijednog elementa za pljuvanje u ovom prvom utisku
• 360 kretanje → igrao sam na analogu i ako je ono kretanje u 360 ja pojedem PS3 odmah.[/spoiler]
Nedovoljno. Ni FIFA10 nije imala skok igru pa je nisam pljuvao. Čak je imala užasno precizna dodavanja glavom na X. Nema potrebe da budem strog samo zato jer nije igra koju sam češće igrao.
A ko zna, ljudi pričaju i da FIFA09 nije imala skok igru pa sam ja celu igru bazirao upravo na tome. Možda i u novom PESu treba pronaći neka pravila. Isuviše je to pipav teren da bih se zaletao, pogotovu što je ovo demo.
Sad postoji nesto sto se zove Low Speed Dribbling, barem sad ima smisla, tu mozes lepo uociti 360 stepeniG@W: ne znam, jel Ribery i Robben spadaju one speedstere ili kako se već zovu? U svakom slučaju, sama pomisao da postoje igrači koji mogu 360 i oni koji to ne mogu mi je užasno odbojna pa sve da PES ima i najbolji 360 sistem na svetu. Daj mi jedan gram logike za to pravilo?
Usput, zar nisi rekao da nemaš nameru da probaš demo?![]()
Borise, zapisujes li forice?
Sto se tice dodavanja Wladimire, stvarno ti je toliko tesko da priznas da je ovo verovatno najbolji nacin da se odradi dodavanje? Neverovatno idealan balans izmedju onog gde ti hoces, karakteristike igraca, i blage pomoci da ne bude totalna frustracija..
Ali dobro, to kaze samo jedan vikend igrac, ko njega uzima za ozbiljno..![]()
Mislis Pro Passing+, nisam jos skinuo Demo+![]()
Kako mrzim kada daju fansi imena obicnim stvarima .
Neverovatno idealan balans izmedju onog gde ti hoces, karakteristike igraca, i blage pomoci da ne bude totalna frustracija..
Samo za vikend ratnike!
Pitaj boga koja je to brzina, ZUMM!
[YOUTUBE]P_yw98LZpPM[/YOUTUBE]
Borise, ti verovatno nisi znao da si jako sličnu slobodu imao na desnom analogu i pre PES2011? Čak i veću![]()
Bez zaebancije, jos nijednom nisam video da golman odbije loptu pravo na napadaca..
@Vlado, film gasis tako sto odes u c pa u folder konami pa pes 11 demo, pa settings, pa dole levo imas 3 stavke da cekiras!
Pisace ti nesto disable playback movie, ti naravno cekiras i eto, nema glupog filma. :d
Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari