Šta je novo?

PES 2010

Zar nemas disk?

Imas Quick match 1 na 1, 2 na 2 (ili 2 na 1), lobby, community, Liga Sampiona online kao i razna neka takmicenja u koja mozes da se ukljucis, nisam probao nista sem klasicnih 1 na 1 jos uvek..

neam disk.

a zanima me osim tog 1na1 sto svi peglate, dal postoji i to sto si pomenuo (znaci liga sampiona),pa master liga, world cup, obicne lige i sve ostalo sto imas offline..

Koliko znam Master liga je samo offline, mozes Become a Legend da igras online, ili kako se zove "Legends mode" u online, tako nesto.. dosta tih online takmicenja pored LS ima..

become a legend mi je bio zanimljiv jednu sezonu (u 2009) i onda kad sam uzeo obicnu tekmu i skapirao da vise ne umem da vodim ceo tim vec samo jednog igraca, vise nikad nisam hteo to da upalim :)

Imaš opciju da učitaš svoj master league tim ali mislim da ocene ostaju lockovane na default.

:p:whip:
[YOUTUBE]XtYwQnkLkUg[/YOUTUBE]

Možeš da pojasniš ovo sa X posle šuta? Vidim da je svuda isključeno u levo, jel to znači da se gleda iz perspektive sa strane kad se stisne X?

X ti sluzi za nesto slabiji sut, samim tim je i parabola veca sto je korisno i obavezno za suteve do 25m iz mog iskustva... Uzmi da sutiras sa i bez X sa nekih 23m recimo da vidis razliku.

Nisam te razumeo sta si mislio na ovo da je svuda iskljuceno levo?

Poslednja izmena:
Znam šta je X ok je to, nego evo pogledaj na 0:37 - kad pokazuješ ovaj kursor pored X levo je zasenčeno a pored kocke je zasenčeno dole pa me zanima da li se smer kad stineš X menja u onu sideline perspektivu (jer u tom slučaju levo je isto što i dole ako se gleda iz pozicije dok se izvodi FK)

To levo se ne menja sa promenom perspektive, to ti je i dalje za efej u levo.

Poslednja izmena:
Vidim nista novo u ovoj temi, jel igrate online uopste?
Ja veceras nabavljam, tako da cu uskoro da se prikljucim online igranju! :D

Ja juce posle duzeg vremena upalio, kazem drugaru "oces da se kladimo da je izabrao Real (neki lik), kad ono naravno... Real :d I opet najpopularnija PES taktika, trci sa strane sa Ronaldom i ubaci ili se usetaj u sesnaesterac... to malo ubija u pojam i zato dugo nisam igrao.. Ali sam uvek za neku partiju sa Benchmark-ovcima :) , kad sam raspolozen, imam periode kad uopste nisam za PES..

I ja dugo nisam igrao PES online, upalio jutros, kreirao sobu, kad ono konekcija mi stoji siva (oni kruzici sto su zeleni, zuti i crveni). Sta to moze da bude? U medjuvremenu sam promenio ruter. Da li je neko imao ovih problema i ako jeste moze li pomoc.

Hvala

To sivo je od poslednjeg patcha tako, i meni je isto..

Nakon 1-2 sata igranja moram reci da se dosta razlikuje full verzija od demo-a koji otprilike znam napamet koliko sam ga igrao dok nisam nabavio full verziju!

Npr. demo je sporiji a dodavanje u prostor je prosto nemoguce sto inace odlicno funkcionise u full verziji.
Odigrah i svoj prvi online match...Protiv nekog spanca, on uzeo Barcu a ja ManU.
Bilo je na kraju nereseno, 1:1 iako sam ja mogao da pobedim da smotani Nani zna da pogodi loptu sa 2m od gola!
Uglavnom je on forsirao Ibru...Samo mi nije jasno u nekim situacijama kako npr Ibra moze da prodje pored Ferdinanda i Vidica zajedno a moj Rooney ne moze da dobije njegovog Abidala u duelu. Sto se tice konekcije, ok je samo na trenutke je kasnio odziv kontrola malo ali inace je igrivo!
Tako da ako ima neko zainteresovan danas da igra nek se javi! :)

I da isto me zanima dal ima neki options file da se skine da bi imao sve timove, igrace itd...

Poslednja izmena:
Ljudi zna li neko kako da podesim rezoluciju 1280x1024... Nemam je u ponudjenim varijantama u setingsu... Imam neku 16:9 varijantu 1280x760.

Evo mene, jesi se uclanio u Community, da se ne jurimo po lobby-ima?

Idemo!!! :D

EDIT: posle par utakmica, kao sto ste rekli dosta njih igra samo sa realom i barsom...mada sam naleteo i na celzi i man city...meni ne smeta kada oni igraju sa realom,barsom mislim jeste da smara kada samo igraju sa 2 igraca celu utakmicu! Veci problem je odziv komandi, ja bi bio ravnopravan sa njima ali sta da radim kada ne mogu da stvorim akciju, kada sve kasni...
Naleteh sad na jednog lika koji je uzeo Majorku, kao ajde necu ja onda ManU i uzmem Firencu...kada on u Majorci ima Mesija, Ibru, Ronalda, Gerrarda, Buffona...koji smor!

Zato mislim da je bolje samo da igram sa nasim ljudima, ovako se dzabe smorim.

Poslednja izmena:
Ljudi jedno rookie pitanje, poceo sam da igram manager mode sa Bayernom skor ovako 5-1-1 ali gledam umjesto da mi igracima napreduju ocjene konstantno im opadaju. Je li mozda do toga sto nisam rotiro igrace pa mi stalno prvih 11 igralo?

Posle vise odigranih meceva online, jos par utisaka...
Zadnjih 5 meceva koje sam igrao su protekli bukvalno bez problema. Mozda po neko seckanje tu i tamo ali je bilo ok, vazno je komande ne kasne! :)
Od tih 5, dve utakmice su odigrane na "prostorima" Beograda! :D
Dve dobre utakmice moram priznati, iako su na kraju nijanse resavale...tj vise je AI golmana tu pripomogao! Neverovatno kako se u nekim situacijama ponasa golman odnosno cela odbrana!
Ne verujem da jedan Messi moze da nadskoci Vidica ili Ferdinanda u direktnom duelu na 3m od gola, tj Vida tu uopste nije reagovao!

Onda mi isto nije jasno zasto Konami dozvoljava da se igra sa ML timovima!
Kao igram protiv Barse, ok nista strasno...samo sto pored Messija i Ibre vidim u ekipi su i C. Ronaldo, Kaka, Terry, Ramos, Buffon, Gerrard itd. I pored svega toga jedva je izvukao lik nereseno protiv mene, nazalost losa reakcija golmana me je kostala pobede!
Inace uglavnom kada igram, igram protiv Nemaca...kod njih ima najmanje pometnji!

Ceo utisak je ok, jedino kvari to sto mozes da igras sa ML ekipom.

Onda mi isto nije jasno zasto Konami dozvoljava da se igra sa ML timovima!

A vidiš, ja kažem kamo sreće da FIFA ima nešto tako :d

Kad bi samo znao koliko je na jednom forumu taj ceo ML fazon podigao zabavu na jedan viši nivo u smislu internog menadžerisanja sa sve transfer rokovima, sponzorima itd itd, ne bi ti to toliko smetalo :)

Koliko znam treba da ima neka opcija International + Clubs ili tako nešto umesto All koju biraš prilikom traženja protivnika i kojom možeš zabraniti ML klubove.

A vidiš, ja kažem kamo sreće da FIFA ima nešto tako :d

Kad bi samo znao koliko je na jednom forumu taj ceo ML fazon podigao zabavu na jedan viši nivo u smislu internog menadžerisanja sa sve transfer rokovima, sponzorima itd itd, ne bi ti to toliko smetalo :)
Mozda bi to i kod nas funkcionisalo ali dzaba kada kod nas ne mozes da se organizujes...tj mislim da ne bi bilo puno zainteresovanih za tako nesto!
Vidim da si uclanjem u serbian communtiy-u u PES-u ali pretpostavljam da igras uglavnom FIFU! :)

Ma imao sam PES nedelju-dve pa sam čisto igrao da se lično uverim kakav je online i da objasnim Borisu par poteza onako "na prvu" :d

I to za ML timove, naravno, nisam mislio na ML timove poput onih gore koje si naveo jer je to užas živi, ali sa druge strane još veća je satisfakcija kada takve ekipe rutinski dobiješ sa relativno prosečnom ekipom :)

Zapravo, može se organizovati, samo je potrebno da se neko potrudi oko svega ali videćemo već - otom-potom :)

Jel sme neko veceras da mi izadje na megdan?! :)

Oko 22 casa sam kuci pa se nadam da cu imati protivnika sa nasih prostora! :D

Ja moram nekom da se pohvalim. Sinoć sam pobedio lika sa 7:2 (Inter(ja) - Barsa (on). U 72. minutu je bilo 2:2. Za 18 minuta sam dao 1 gol iz kontre i 4 gola iz kornera, a s obzirom da je i prvi gol bio iz kornera, to čini ukupno 5 golova iz kornera. Ovo mi niko ne bi verovao da igraonica nije bila puna. Ja inače retko kad dam gol iz kornera, a tek više u jednoj tekmi nikad. Inače, lik nije woona i tog dana je krenuo da igra PES-u online i napredovao sa početnih 500 na preko 600 i kusur poena.

Nazad
Vrh Dno