Šta je novo?

PES 2010

Ne mora da znači da je "izbacuju" - svaka licenca se kupuje na odredjeni vremenski period a možda je ona zlikovačka igra ponudila bolje uslove za otkup licence, mada sumnjam, jer bi uveliko trubeli o tome.

Samo, ne znam čemu kupovina licence kada Zvezda igra u Ligi Evrope i sl. - to valjda ono, da ko seljaci kažu kako nose Er Maks Četr' :d

Licenca je kupljena na 'neodredjeno', bice i ove godine, a nadam se i za dugo godina unapred.. samo im jos treba i LS da im uzmu, ISH bre monopolisti :)

Ne, treba da LŠ bude u igri gde igraju Mersyside Red, London FC i Madrid Roja :d

Poslednja izmena:
Pa ***, kad je EA istovario kamione para da tako bude..

Pa ***, kad je EA istovario kamione para da tako bude..

A za PD ti ne smetaju kamioni para? Djubrad kapitEAlistička :p

Cvele12, čitam i ne kapiram - šta konkretno piše tamo zbog čega se trebamo nadati nečemu sasvim boljem u odnosu na prošle 3 godine? Osim što im je PES2011 prvi projekat ne vidim ništa što obečava, nikakva najava o konkretnim promenama, ništa. Ako ciljaš na brojku koja radi u timu, PES6 gameplay je recimo radilo samo 20tak ljudi a i znaš kako se kaže - (dve)sto babica = kilavo dete :d

Novi PES će morati mnogo toga da promeni iz korena ako misli da povrati tron. Po meni, mislim da nije problem u njima već u samom next-gen engineu koji je rdjav i ne dozvoljava da se napravi dobar fudbal ma šta da rade. Realno, jedino grafiku mogu da sačuvaju i to bez animacija kretanja, sve ostalo treba da vrate na period pre next-gena i da počnu od nule.

Sumnjam da će PES2011 biti sad neki drastičan zaokret jer mi cela priča zvuči nerealno pošto sada ipak imam malo uvid u to kako se ove "godišnje igre" prave.

Po ovoj priči, šta, sad će sve što su do sad radili da bace u vodu i da izbace nešto sasvim treće što rade već dve godine? Gde je tu logika? Čemu onda PES2010? Ipak ne želim da verujem da je SeaBass baš toliko neozbiljan pa da se igra mada... s obzirom kakve igre je puštao u javnost u poslednje vreme ni sam više ne znam jel on pri zdravoj pameti.

Mislim da će pre ta nova ekipa doterivati postojeći PES2010 engine sa novim idejama pa možda i ispadne od svega toga nešto što će im poslužiti da PES2012 bude OK.

edit: sad otišao na WENB forum kliknuo na 2 teme i imam šta da vidim... jaoj jaoj

Boris Lozac
Mascot

I posle "nisam ja fanboy" :D

Poslednja izmena:
Sta, fanboy sto sam clan WENB-a? :)

Nema sta da je Seabass neozbiljan (mislim jeste :) ), ovaj tim je oformljen bas da bi PES 2011 napravio bitnu razliku, i ne rade godinu dana, vec oni rade skoro 2 godine koliko razumem.. e sad ne znam da li je to novi engine, ali tim je oformljen jer kapiraju da se EA ne sali.. a to sto je izasla 10-ka, pa ne bi mogli sebi da dozvole godinu pauze zbog konkurencije, jeste dzukacki mozda, ali ako sam svojom kupovinom omogucio mnogo bolji 2011, onda mi ne smeta :)

Cvele12, čitam i ne kapiram - šta konkretno piše tamo zbog čega se trebamo nadati nečemu sasvim boljem u odnosu na prošle 3 godine?

Tamo kazu da na projektu PES11 rade 200 ljudi vec 2 godine, da dok je Seabas radio PES10 oni su i dalje radili PES11 da ce biti puno bolji nego sto je Fifa na konzolama zato sto je jedna godina malo za znacajnije promene!!!

Poslednja izmena:
Sta, fanboy sto sam clan WENB-a? :)

Nema sta da je Seabass neozbiljan (mislim jeste :) ), ovaj tim je oformljen bas da bi PES 2011 napravio bitnu razliku, i ne rade godinu dana, vec oni rade skoro 2 godine koliko razumem.. e sad ne znam da li je to novi engine, ali tim je oformljen jer kapiraju da se EA ne sali.. a to sto je izasla 10-ka, pa ne bi mogli sebi da dozvole godinu pauze zbog konkurencije, jeste dzukacki mozda, ali ako sam svojom kupovinom omogucio mnogo bolji 2011, onda mi ne smeta :)

100% se slazem i mislim da je PES10 PC verzija mnoooogo bolji od Fife10 a sudeci po Fifi Online Beta, PES11 bice neprevazidjen!!!

Cvele ti stvarno car, o cemu ti pricas. Ko pominje Fifu PC?

Ako nekog interesuje za PC, PES 2008 ima po ceni od 700din u Big Bang-u u TC Usce.

Tamo kazu da na projektu PES11 rade 200 ljudi vec 2 godine, da dok je Seabas radio PES10 oni su i dalje radili PES11 da ce biti puno bolji nego sto je Fifa na konzolama zato sto je jedna godina malo za znacajnije promene!!!

Pa? Verujem, isprobao si gameplay, znaš kako izgleda trenutna beta faza pa imaš neki čvrst argument na osnovu koga pričaš? :)

PES10 PC verzija mnoooogo bolji od Fife10 a sudeci po Fifi Online Beta,

Ovo već podseća na gluve telefone. Ajde, svima nam je jasno da si PC igrač i da nikad u životu nisi ni video a kamoli nešto odigrao na konzoli duže od sat vremena - biće da je ovo QweQweov alter-PC-ego :)

PES11 bice neprevazidjen!!!

Slažem se i PES10 je bio neprevazidjen...o glup - čak i oni koji su PES fanovi nemaju više živca za isti :D

Poslednja izmena:
Pa? Verujem, isprobao si gameplay, znaš kako izgleda trenutna beta faza pa to tvrdiš na osnovu toga? :)

Nisam ali za razliku od EA, Konami nikad nije prevario niti slagao! Vidi se da si 100% Fifa
fan i da ne zelis da pogledas stvari malo realnije i da uocis koliko je PES bolji fudbal to da neki PES fanovi kazu da PES ne valja pa reci cu ti samo da sam bio Fifa fan sve do ove godine i imam ceo Fifa serijal od 2004-te godine ali mislim da su ovaj put zeznuli 100% i da im nema povratka!!!
U svakom slucaju evo pa sam uporedi: [YOUTUBE]b5YJIlHMAuM[/YOUTUBE]
P.S. Znam da je ovo podForum za konzolu ali sve sto sam napisao odnosi se za PC verziju i smatram da je Fifa za sad bolja u svetu konzola!!!

P.S.S. Idi na Fifin PC Forum i procitaj sta pisu sad vec ex Fifa fanovi

Poslednja izmena:
Čoveče koga briga za PC verziju?!? Bolje razmišljaj zašto je PES bolji na PS2 nego next-gen :)

Nisam ali za razliku od EA, Konami nikad nije prevario niti slagao!

Dobar vic, stvarno, ništa nisu slagali, sve više stičem utisak da ti je 12 broj godina :d

Najnovija istina od KONAMI: [PES] has had its flaws online, and we can only try to change it, and we have changed it again this time, and it’s working correctly.

Dobri su, mogu opušteno da rade stand-up komedije :laugh:

Vidi se da si 100% Fifa fan

Skroz jesam, od Goal Storma do 2008 igrao PES, čak kad je izašao PES2008, odigrao 5 partija, 2-3 online i vratio se na PES6 sve dok nisu ugasili servere. Jedina FIFA koju sam igrao pre FIFE09 jeste FIFA94 i to na jednom turniru u Sega Mega Drive II gde se u svakoj fazi igrala druga igra :d

Poslednja izmena:
xbox.jpg
:guitar:
http://proevo.rs/forum/index.php?topic=22.0

Joj, zaboravio sam i ovo da postujem :)
http://en.tackfilm.se/?id=1271000092679RA19

@Cvele12
Ja sam isto PES fan, igram PES6 i PES 2010 gotovo svaki dan iskljucivo online, od skora sam poceo da igram ponovo PES6(stari dobri gameplay) i tad je nastao problem, sad kad upalim PES 2010 ***** mi se od nekih stvari koje ne mogu da svarim, animacije me ubijaju u pojam, to mi sve vise i vise izgleda tako neprirodno i nelogicno! Ne mogu vise da uzivam u igri kad mi neke ocigledne stvari bodu oci(a preko golmaskih gresaka i gresaka sudija sam presao) ... gotovo da igram PES 2010 na silu :wall:, *** kad nemam mogucnosti a ni prilike da igram fifu na konzolama... ako se nesto ne promeni za PES 11 i ako animacije ne dozive kompletnu promenu bice belaja zato jedva cekam prve vesti za PES 2011 :smackbum:

It's all about animation!

Poslednja izmena:
Pa znam komsija da si ti zakleti PES fan, hoces li skoro kod mene da odigramo opet koju? hehehehe

PES6 još uvek radi online?

Naravno, sad ima privatni server "pes6j" posto je konami svoj ugasio, i sad jos bolje radi online, mnogo mnogo bolje nego pre. Vise o privatnom serveru i kako igrati imas ovde http://www.pes6j.net/, znaci sve isto kao i pre, rejtinzi, 2 na 2 i td...

Mi na pes-serbia uveliko igramo ligu, evo trenutno 4 sezona a ima preko 30 igraca...
http://fudbal.leaguerepublic.com/

A PES6J još uvek funkcioniše? Koliko se sećam moguće je odraditi i update ocena pa čak kreirati i nove klubove preko starih?

Sjajno, eto mene onda tamo za sezonu 5 ;)

Da radi i dalje... za 3 nedelje treba da bude gotova sezona 4, a mi igramo sa novim transferima, januarskim a jos imamo i kreirane igrace i editovane ocene...

Pred svetsko prvenstvo planiramo da napravimo world cup turnir sa ucesnicama mundijala, tako da je trenutno u izradi OF posebno za taj tur. Sad se online igra vise nego ikad :)

Naravno da se igra kad su narodni lekovi u pitanju ;)

Igrao sam sad jedno 6-7 partija online PES6... I iskreno, nije FIFA mnogo odmakla od šestice. Jeste u pojedinim segmentima ali ništa toliko drastično.

To je ta zdrava priča koja fali trenutno next-genu. Tužno je šta su napravili od igre u naredne 3 godine zaista.

Poslednja izmena:
Pogubili su se u next-genu.
Secam se onih motion-cap snimanja Messija i Torresa.. buduci da ja apsolutno ne vidim da je to zavrsilo u PES 2010, pretpostavljam da je to sve upravo bilo delo Blue Sky tima, i priprema za 2011.. Mislim da su gotovi ako to saceka 2012 verziju, cak ni najokoreliji fanovi nece imati strpljenja za tako nesto, odnosno ako 2011 bude samo malo doradjeni 2010..

Pogubili su se u next-genu.
Secam se onih motion-cap snimanja Messija i Torresa.. buduci da ja apsolutno ne vidim da je to zavrsilo u PES 2010, pretpostavljam da je to sve upravo bilo delo Blue Sky tima, i priprema za 2011.. Mislim da su gotovi ako to saceka 2012 verziju, cak ni najokoreliji fanovi nece imati strpljenja za tako nesto, odnosno ako 2011 bude samo malo doradjeni 2010..

Kao sto Boris rece...ni najokoreliji fanovi nece imati strpljenja!
Ja igram jos od ISS-a na PSone-u, i ako 2011 bude samo malo doradjena kopija 2010 odoh ja na Fifu pa sta bude... Ne mogu da cekam 2012 da bih odigrao 5-6 partija online a da se ne nerviram zbog raznih gluposti!:wall:

Adam sa WENB-a teasuje.. :)

http://winningelevenblog.com/blog/happy-to-welcome-you-back/

EDIT: update

Jos malo, inace covek jos uvek igra PS2 verzije, jer su mu svi next-gen PES-ovi krs, tako da nije neki slepi fanboy..

This 'hype building' has put me in a spot of bother, so apologies if I stop doing it, but I just felt it was needed.

Main reason is i feel people aren't that concerned to check up on PES news, or have lost hope in PES ever improving. I have wanted to raise awareness of big changes well before an announcement, as when the news drops I don't want it to be revealed to the hardcore - quite simply everyone has to hear it.

I'd rather everyone talking about the potential improvements, than the news released to a small crowd. The more people who are interested in the game BEFORE news hits is key for the news to hit big.

Just my thoughts. Things are different this year, and Konami (through us and many sites) need to build those bridges again.

People are entitled to point the finger and blame me if the game doesn't live up to the hype, as I'm the one whos sort of creating it.

But I'm not worried about that at all, as it won't disappoint ;)

Do you expect much of a graphical improvement this year as last year it was awesome graphical and not sure how they can add to that alot?

Diplomatic answer: Expect the unexpected, on all fronts.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno