Šta je novo?

PES 2010

Da, verovatno misle na ove glupe prekide koje ne bi trebao da sudi uopste, a sto se tice lomljenja nogu sa ledja, tu je ostao izgleda isti :(
Izgleda da ne gresimo u vezi odziva, sinoc protiv Wladimira su par puta u trenucima brzog oslobadjanja lopte odreagovali bas brzo, odnosno uspeo sam da proturim neke lopte koje bi gnjavili pre patcha.

Pa da, čak sam uspeo nekako da se okrenem naglo za 180 stepeni a da mi pritom ne treba jedan teretnjak da pomeri dupe mog igrača na drugu stranu :D

Taman da jos malo pohvalim patch, kad eto ti Realovaca i trkaca sa strane da te ubiju u pojam. Dok god je najlaksa opcija da das gol ovo nezaustavljivo trcanje sa strane i ubac ili zalom, ja im vise dinara ne dajem. Kada igras sa nekim normalnim, moze se reci da je dobra igra, ali dzabe kad 95% ljudi igra ovako. Noge bi im izlomio, ali ne na krug, vec stvarno.

Man mark tight sa bekovima, i loose sa veznim igračima i onda bude već teško :)

Taman da jos malo pohvalim patch, kad eto ti Realovaca i trkaca sa strane da te ubiju u pojam. Dok god je najlaksa opcija da das gol ovo nezaustavljivo trcanje sa strane i ubac ili zalom, ja im vise dinara ne dajem. Kada igras sa nekim normalnim, moze se reci da je dobra igra, ali dzabe kad 95% ljudi igra ovako. Noge bi im izlomio, ali ne na krug, vec stvarno.

Da imam PS3 i PES rado bih igrao protiv tebe, ja sam jedan od retkih koji je bilo koji PES igrao na "foru". Lepse mi je da izgradim akciju, probam nesto drugacije. Mozda jednog dana...;)

Man mark tight sa bekovima, i loose sa veznim igračima i onda bude već teško :)

Ok, naucices me da i ja pocnem da koristim 'tri vrste pomoci', ne vredi ovako na finjaka vise :)

Da imam PS3 i PES rado bih igrao protiv tebe, ja sam jedan od retkih koji je bilo koji PES igrao na "foru". Lepse mi je da izgradim akciju, probam nesto drugacije. Mozda jednog dana...;)

Mislim da ti fali rec 'nije' tu negde :p Jednog dana, kad bude 100 eura i bude pirata e? ;)

Ok, naucices me da i ja pocnem da koristim 'tri vrste pomoci', ne vredi ovako na finjaka vise :)

Mislim da ti fali rec 'nije' tu negde :p Jednog dana, kad bude 100 eura i bude pirata e? ;)

Fali fal :)i, malo sam premoren danas. Ma problem je sto sam na sluzenju civilnog vojnog roka, pa se nema kesha za egzibicije tog tipa.

Ok, naucices me da i ja pocnem da koristim 'tri vrste pomoci', ne vredi ovako na finjaka vise

Blah, protiv tebe sam igrao sa default formacijama samo sam upalio pressure i opp. side attack po staroj navici i malo povukao mentality na defensive. Ako press 2 odnosno kocku u odbrani računaš kao vrstu pomoći onda šta da ti kažem, neka bude da koristim fudbalski auto-aim :D

Ako želiš igrati na ozbiljnom nivou moraš naučiti kako i zašto se dešava samo se bojim tvoje reakcije onda :)

Poslednja izmena:
Ma zezam se ja malo, samo sto niko nije to koristio od svih protiv kojih sam igrao do sad, dok nisam poceo da igram online. Ali ne mozes reci da to nisu pomoci, jesu, ali su dostupne svima pa nemam pravo da se bunim..

Poslednja izmena:

Haha, nije te valjda PES iznervirao vec ? :-devil-:

PES je uvek nervirao, ali se uvek i igrao :) Sad sa ovim patchom novim se znatno poboljsala igra, nerviraju me i*ioti online.

Malopre sam igrao PES 2010 sa drugom 10 partija za redom na pc-u. Utisci:

1.Ovaj fudbal je po meni najgori PES koji ikada izasao.
2.Ovaj fudbal je ruzniji (ne graficki) od svih ostalih, mislim na lepotu pasova,centarsuteva, itd...Animacija ni nema skoro.
3.Poredeci ovo sa Fifom 10, je kao poredeci peglicu sa nekim BMW-om najnovijim, sto se svega tice.Fifa je toliko obimniji i bolji fudbal od ovoga.
4.Jos uvek bagove sa odbitcima nisu ispravili.Od 10 utakmica, barem 9 golova ukupno sam primio ili dao tako.
5. Po meni su oni nazadovali a ne napredovali.Demo mi se cinio mnogo bolji.Sensible soccer 2006 ima bolji gameplay...Sta li su strpali samo grafiku u 7gb...?
6.Ima tu jos mnogo toga ali necu vise da mracim.

Poslednja izmena:
I ja sam igrao dosta partija sa frendom na PC-u a gledao sam NA 3-jci i nema velike razlike
1.Mnogo,mnogo kasne kontrole
2.C.Ronalno bukvalno prolazi kroz igrace
3.sutevi idu u sredinu
samo mi se mnogo svidja grafika

Malopre sam igrao PES 2010 sa drugom 10 partija za redom na pc-u. Utisci:

1.Ovaj fudbal je po meni najgori PES koji ikada izasao.
2.Ovaj fudbal je ruzniji (ne graficki) od svih ostalih, mislim na lepotu pasova,centarsuteva, itd...Animacija ni nema skoro.
3.Poredeci ovo sa Fifom 10, je kao poredeci peglicu sa nekim BMW-om najnovijim, sto se svega tice.Fifa je toliko obimniji i bolji fudbal od ovoga.
4.Jos uvek bagove sa odbitcima nisu ispravili.Od 10 utakmica, barem 9 golova ukupno sam primio ili dao tako.
5. Po meni su oni nazadovali a ne napredovali.Demo mi se cinio mnogo bolji.Sensible soccer 2006 ima bolji gameplay...Sta li su strpali samo grafiku u 7gb...?
6.Ima tu jos mnogo toga ali necu vise da mracim.

Pretpostavljam da te je drug odvalio :d :d

Pretpostavljam da te je drug odvalio :d :d

Ne, bilo je u partijama 6:4 za mene. A drug inace igra PES 2010, za razliku od mene, koji igram Fifu, a PES 2010 sa odigrao za sada (pre ovih 10) mozda 7-8 partija ukupno.

Posto je na PC-u, pretpostavljam da drug nije na 1.03 patchu.

Zato je meni drago što Borisa redovno trpam inače bi mu to bio uveliko izgovor za sve moje priče :)

pa ako ne drzis smer za sut, onda da. ne secam se da mi je neki sut skoro isao po sredini gola (ja ipak gadjam uglove )

Pošto sam detaljan baš sam obratio pažnju na ovo. Odigrao sam skoro 100tinak mečeva do sad što offline što online i do sada mi se ni sa jednom igrom nije desilo da ne mogu da provalim kako igra "diše" a to se desilo baš sa PES2010 što se tiče šuta i uopšte tehničke strane. Pritom, zadržavam pravo da mislim da nisam duduk za fudbalske igre.

Jednostavno u ovom PESu pobedjivao ili ne, uopšte nemam sigurnost ili rutinu, ne znam kako da je nazovem, uopšte ne znam šta može da udje a šta ne i uopšte kako treba šutnuti i iz kojih pozicija. Obično se trudim da preslikam fudbal sa TVa i da šutiram iz realnih pozicija ali rezultat je takav da mi ništa nije jasno - jednom napunim do pola, lopta ode u rašlje, drugi put identičan šut i pozicija on se jedva dobaci a treći preleti preko gola. A sve sa istim igračem i u istom meču. Kolika je bizarnost govori i to da sam onaj long range trofej (gol sa 35m) osvojio tako što sam sa Eto'om šut iz igre napunio bukvalno do kraja i ušla je pod prečku.

Po meni šut u PES2010 je previše random i po pitanju jačine i po pitanju smera - kada idem iskosa ka golu (tipična 1na1 kontra recimo) i držim u dalju stranu lopta pre ode u korner nego u okvir gola. Zatim sam praktikovao da uopšte ne držim u stranu nego da samo šutnem i počelo je da ulazi onako kako sam imao zamišljeno i mislio sam da su to tako rešili i da je stvar navike. Medjutim, onda u poslednje vreme iz čista mira sa istim igračima takav šut završi pravo u golmana umesto kao pre što je šutirao i sad mi više uopšte ništa nije jasno i jedino objašnjenje koje imam za to je da je šut random. Na kraju krajeva tako je skoro oduvek i bilo u PESu ali mislim da nije bilo ovoliko drastično ili sam možda i zaboravio.

Slično je i sa dodavanjima na prvu. Ne znam gde grešim ali ako odigram na prvu od mojih igrača očekujem da je makar ako ne precizno onda barem 2m od sebe a to se ovde ne dešava tako često. Odigra petom i jedva da je zakači. Samim tim, bilo kakvo kreiranje igre i povezanost je znatno narušena.

Neko će reći da taj random postoji i u pravom fudbalu ali ja ipak živim u ubedjenju da istrenirani profesionalci koji su pritom sam vrh svetskog fudbala ne smeju imati baš tolike varijacije iz izgradjenih pozicija pogotovu ne ako su u formi (zelena-narandžasta-crvena strelica). Razumem kad je pod pritiskom da mu šut varira i sve to, ali ako je sam sa golmanom, te varijacije su morale biti znatno manje.

A o igri glavom neću da govorim uopšte. U ovom PESu uopšte nije bitno da li glavom šutira Vidić ili Robinho - ako je udare ko da si praćkom opalio.

Poslednja izmena:
Redovno me trpas? :) Bude ili 60:40 za tebe ili 50:50 a ja nisam isao u ameriku na takmicenja u PES-u i pravio medjunarodne lige ;)

Koliko znam, dobio si me do sad ukupno 3 puta a igrali smo jedno 10-11 puta sigurno. Ako budeš hteo još samo javi :)

Samo kakva to takmičenja po Americi sad spominješ? :D

Poslednja izmena:
Hahah, neka bude tako, vise je 10-7, 10-6.. ali neka, sta god te cini srecnim ;)

Ja znam da smo sad poslednji put igrali 4 : 2 u pobedama (jednom Manchester Juve, drugi put Atletico Juve u ET) i jednom kad sam prvi put upalio igru (Atletico Roma opet ET). Znaš li još koji put? :)

E da zaboravio sam, a prolazenje kroz igraca i prolazenje lopte kroz igraca, ima samo tako. Jako me nervira kad lopta tako prodje, a ja ne znam kako je prosla, tad pizdim.Inace nije strasno cuvati mesija, kao sto ste nabduzili pricu, drug je igrao samo sa Barcom, i nisam ima vecih problema sa njim.

Igrali smo 1.0 verziju.

Veci je problem cuvati Pata.

Istina, jednu sam ga imao crvenog i radio je neke poteze koje čak nisam ni znao da umem da radim :d

^Ma strasno, drugar igra sa milanom bas se mucim protiv njega :mad:

Isti kao i na benchu - wladymeer. Imam PES još danas najverovatnije, sutra ga vraćam pa dodajte me dok sam još tu :)

Nazad
Vrh Dno