Šta je novo?

PES 2010

Da bravo, za edit sam zaboravio..

Sto se tice odbrane, pa ono, videces.. nekad oni koje ne kontrolises jednostavno odustanu, mada nije tako cesto. Oko napadaca i favorizovanih igraca, nije bas tacno da se lako zaustavljaju, jos uvek Ronaldo, Messi i slicni previse lako mogu da nadtrce odbranu, pogotovo sa strane (a tako igra 80% njih koji biraju Barsu i Real! ). Moras na vreme da ih pokrijes, ili sa pritiskom a ti zatvoris rupu, ili na vreme sa X/krug.. Ako te prodje, to je kraj, ne racunaj da ces ga stici.. donekle i jeste tako u stvarnosti, ali nije bas.. Ubacivanja sa strane cesto uspevaju, a nazalost takvih je mnogo online, siluju ovu prelepu igru..

Poslednja izmena:
ako ste primetili online gameplay je 2x sporiji nego kad igras offline. Odigrao sam uzastopno preko 10 meceva online i posle presao na ML i igraci mi poletese . Dakle, kad igras off sve je nekako sporije...

Ko je ovde sad lud? :d

Ovaj PES je kad malo razmislim najdosadniji PES od svih. U zivotu mi se nije desilo u ranijim verzijama, da odigram 2 utakmice i da se smorim i ugasim igru. Ovo mi se desilo juche i pre 2-3dana.

nisu gramaticke greske, to me ne zanima :) .. ovo napomenuh jer je smisao potpuno suprotna pa reko da razjasnis sta si tacno mislio :)

Hteo sam da kazem da mi deluje (to je neko moje misljenje) da je igra malo sporija online nego li offline. Tipa odigrao sam bas dosta utakimca na netu, i odmah zatim presao na offline (Master ligu) i primetio sam da se igraci mnogo brze krecu/trce...kao da se sve ubrzalo..

Na to sam mislio :D

Sad već ima smisla. To si isto i prošli put napisao samo si dodao ovo "Dakle, kad igras off sve je nekako sporije..." i sve nas bacio na razmišljanje o prolaznosti života... Majku mu, evo ga opet :d

Ovaj PES je kad malo razmislim najdosadniji PES od svih. U zivotu mi se nije desilo u ranijim verzijama, da odigram 2 utakmice i da se smorim i ugasim igru. Ovo mi se desilo juche i pre 2-3dana.

Meni se to desi posle jednog (demo) poluvremena u Fifi ;)

Kako "ubaciti" prava imena igračima/klubovima a da se pritom trofeji ili nešto drugo ne zezne?

Sto, kao da znas neke prave igrace i klubove pa ti smetaju lazna imena :D :p

Donekle sam resio problem sa tim lineup-om..odes u edit opciju i editujes team i stavis koju oces formaciju i lineup :)

Ali ovo ipak ne radi online nazalost..

A ovo sa odbranom koja odustaje postaje sve veci i veci problem, mnogo golova primim na to! Ako se dodirnu odbrambeni i napadac, odbrambeni nekad jednostavno stane, odustane od duela...

Nemoj kicba, nema smisla zaista.

al zato fifasi u svojoj temi ne prestaju da pljuju po pes-u, a cim je boris malo pljucno evo ih odma ulecu i ovde :D

edit:
ovaj forum je postao hail fifa, pisajmo na pes :trust:

Poslednja izmena:
A ovo sa odbranom koja odustaje postaje sve veci i veci problem, mnogo golova primim na to! Ako se dodirnu odbrambeni i napadac, odbrambeni nekad jednostavno stane, odustane od duela...

I mene to strasno nervira, + sto se kontrola lopte svodi na trcanje za loptom po terenu, kó da igraju invalidi a ne profesionalci pa je iznosenje lopte misaona imenica.

Nikako ne treba prihvatati partiju kad je hostu crvena konekcija, najmanji lag koji sam imao je pola sekunde i upropastio mi je igru. Bilo bi dobro da postoji neki sistem ocenjivanja fer pleja ili tako nešto, sinoć sam igrao sa nekim bambusom koji je vodio 2-1 i zadržavao loptu pred kraj, stoji golmanom, pa doda ovom ispred pa stoji i tako u krug. Izgleda da igra nema žuti karton za to...

Bilo bi dobro da postoji neki sistem ocenjivanja fer pleja ili tako nešto, sinoć sam igrao sa nekim bambusom koji je vodio 2-1 i zadržavao loptu pred kraj, stoji golmanom, pa doda ovom ispred pa stoji i tako u krug. Izgleda da igra nema žuti karton za to...

Pa ako je lopta u igri to je potpuno regularno i po pravilima fudbalske igre. To se desava i u pravom fudbalu. Meni licno nista lakse da sa napadacima izvrsim pritisak na golmana i odbrambene kad se tako zaj*bavaju i da im ukradem loptu.

Pa ako je lopta u igri to je potpuno regularno i po pravilima fudbalske igre. To se desava i u pravom fudbalu

Prava utakmica traje 90 minuta i kada se dodaju u odbrani prodje minut najviše. U PESu kada se dodaješ u odbrani možeš 5-6 minuta ukrasti bez problema.

To je stvar fair playa i samo najveća kukavica može držati loptu u odbrani gde protivnik nema šanse da je oduzme jer su dodavanja mnogo preciznija nego u realnosti i ako želiš, do sutra se možeš dodavati.

Nemam ništa protiv kada neko preko odbrane pa da prebaciš napad sa leve na desnu stranu ali dodavati se u odbrani od 85 do injury time je užasno jadno :)

Poslednja izmena:
jel ima sad u online-u ono sto je bitnije, da ako neko gubi i vidi da ne moze da izjednaci pa izadje iz partije da bude kaznjen tj da se racuna njemu poraz tebi pobeda?

Poslednja izmena:
Računa se službeni rezultat 3-0, ali nažalost tako se računa i ako izađeš na početku zbog laga :(
Totalno je jadno zadržavati loptu pred kraj jer ako se suparnička ekipa malo povukla, dok dođe više igrača koji bi mogli da izvrše pritisak prođe 5 min... Ne samo što je jadno nego na pravoj utakmici sudija daje žuti u roku od odmah ako i pomisli da se zadržava igra i produžava utakmicu bar za minut.

Probao sam sa Bashom_pfc da se povezemo i da odigramo koju u okviru community, medjutim nije htelo: "UNABLE TO ENTER THE ROOM"...

Dal neko zna sta moze da bude...kad igram u lobby-ju sve je normalno...

Jeste uspeli posle u lobby-ju ili uopste niste igrali? Zadnji put kad sam probao sa Basom, kako u community, kako u lobby-ju, nije uopste htelo, nesto ga zezaju portovi..

jel ima sad u online-u ono sto je bitnije, da ako neko gubi i vidi da ne moze da izjednaci pa izadje iz partije da bude kaznjen tj da se racuna njemu poraz tebi pobeda?

Upravo je tako..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno