Od ovih koji trenutno kuckaju na benchu ja jedini igram sa živim protivnicima koji pritom znaju da igraju. Možda je to razlog. Možda je AI naivan, ne znam, nisam ga isprobavao jer me taj aspekt igre ne zanima. Možda ne igraju na najvećoj težini.
I ipak mislim da nisam jedini koji tako misli, uporedi malo recenzije pa ćeš videti da ne postoji ni jedna jedina koja je FIFI09 dala veću ocenu nego FIFI10. Neka su sve recenzije "retardirane" i neka ih sve pišu "moroni i deblii" ali ako sve do jedne dele isto mišljenje, nemoguće je da tu nema makar neke istine.
Da se razumemo, ja sumnjam da ću FIFU10 igrati na nivou kako sam igrao FIFU09 ali nisam od onih koji kada su dobri u nečemu tu igru hvale a kad su loši onda pričaju kako je njesra. A da li kicba i justyce (otkud je on moj adjutant, nemam pojma, sa čovekom nisam čak ništa ni odigrao ikad online 🙂) nisu zadovoljni, pitaj ih slobodno da li bi igrali ovako nesavršen gameplay kakav je u FIFA10 ili bi prešli na PES 🙂
Što se tiče ovih prckanja za forum, znaš adresu pa svrati i pogledaj. Niti ja jurim neku reklamu, niti masovnost. To nije cilj tog foruma. Ako ti je za utehu, postoji samo jedan admin jer za više nema potrebe. A čak i tog jednog zabole da glumi neko ludilo zato što je admin 🙂
Usput, nadji mi gde sam ja rekao da je ova FIFA bolja od FIFE09 i dobiješ pivo od mene 😉