Šta je novo?

PES 2010

Ja sam juce (stigla plata :)) narucio PES 2010 i Uncharted 2 sa shopto.net tako da mi sad ostaje da cekam. Skoro sam uzeo NBA 2K10 za PC tako da samo za poslednji mesec dana imam vise od 100 evra troska na igre. Meni je ovo malo neobicno, trebace mi vremena da se naviknem :D. Uzimao sam originale i ranije ali su to uglavnom bile igre tipa Bloodlinesa, Stalkera i slicno i nisu nikad bile full price.

Nadam se da ce stici brzo, bas me zanima da li je Boris toliko dobar kako se prica :d

Visa je narucena, uskoro se vidimo online. :d

@ G@W

O lepo, jos Wladimir i eto zurke :) Ja ne znam stvarno kad sam tvrdio da sam mnogo dobar :) Igram ga od PES 3, u bas redovnim terminima sa drustvom, ali ne mogu reci koliko je to prednost i koliko sam zbog toga dobar, mislim da je i malo kontraproduktivno da stalno igras sa istim ljudima, sa te strane recimo Wladimir ima veliku prednost jer je igrao sa raznim ljudima (od 7 do 77 :D )..
Ja lakse dobijem protivnika ako mi lezi njegov stil igre a mnogo je dobar, nego nekog ko mi ne lezi, a gubi od onog kog ja redovno dobijam :) Neciji stil igre me totalno izbaci iz takta, pa ne mogu da se sastavim celu tekmu.. Videcemo :) kakav upload imas?

Poslednja izmena:
Ne rise da si tek poceo sa PES 3 ? Ja taj nisam ni igrao.
Ja sam poceo sa nekim ISS 1998, ako se tako zvao uopste. :D

Onda ces ti birati stadion i imaces vise navijaca :) Mada, da kucnem u drvo, danas sam dva puta bio host i radilo je super..

Btw skidajte ove pesme sto sam zadnje okacio, sad preslusavam, vrh su

Poslednja izmena:
Konacno probah novi pes.Dosta je bolji od proslog dela,samo imam par zamerki.Kada igram protiv kompa,njihov igrac me skrsi,ni ne pipne loptu,faula nema.Uklizam 2 puta na loptu u 16-tercu,oba puta penal za njih i dobijem zuti(a nema ni govora o faulu).Sto su opet zaboravili da stave da u toku igre sudija moze da pusti prednost,mnogo je bolje tako.Uglavnom,najvece s#anje u celoj igri su sudije.Ali tako je i u stvarnosti.Ko hoce da odigramo pes na xbox live,neka mi posalje pp ovde da se dogovorimo kad da odigramo;)

Ima prednosti, samo ne uvek, ponekad baguje.
*** koliko se zalite na ovu verziju, a meni je extra. I to nisam igrao nista posle PES 6. 2009 sam kupio, ali mi je bio njesra, tako da sam ga odlozio u stranu samo.

Moram se zaliti, igrace se ovo godinu dana, moram iskritikovati igru, nisam ja Wladimir da samo PES kritikuje a za Fifu ne pominje nista, kao sve je savrseno, upravo ono sto on zeli od fudbala :D

Ja sam rekao da je ovo najbolji PES u proteklih 3 godine. Šta je tu kritika? :)

A što se tiče FIFE, šta ću kada sam prezadovoljan. Baš sam završio još jednu utakmicu sa jednim našim likom iz Atlante, konekcija ko offline. Jedino malo Zapadna Obala i Australija oće da laguju, sram ih bilo :)

A da ima propusta, ima... malih, sitnih, nebitnih :)

Poslednja izmena:
lol, postedi nas :) Ja sam barem iskren ;)

Pa i ja sam iskren. Samo nisam fanboy pa se ne oduševljavam i razočaravam do koske :)

I štedim vas, ti si prozivao i spominjao tu igru, ne ja :)

Poslednja izmena:
Da, ali nikako da vidimo neki tvoj review Fife ali uvek te ima u PES temi :) Napisi nesto, pa i slazi, necu da ocekujem da kritikujes igru (jer je jelte savrsena :D ) ali bar neke utiske napisi :)

Pa neću sam sa sobom da pišem na FIFA temi - ovi sa kojima igram su kod mene na forumu i zezamo se, evo sad će uskoro i liga da počne :)

PES je zanimljiviji za priču ove godine jer se znatno poboljšao. FIFA je ostala standardno dobra i nema tu šta puno da se priča :)

Pa neću sam sa sobom da pišem na FIFA temi - ovi sa kojima igram su kod mene na forumu i zezamo se, evo sad će uskoro i liga da počne :)

Jel i kod vas na forumu ista situacija kao na onom GamersPlace, ono vas 5 raspravljate o igri a trojica admini i jedan legendary user :D

PES je zanimljiviji za priču ove godine jer se znatno poboljšao. FIFA je ostala standardno dobra i nema tu šta puno da se priča :)

Ti si jedini koji tako nesto tvrdis. Koliko vidim ni kicba a bogami ni justyceforever (tvoj licni adjutant :p) nisu bas zadovoljni gejmplejom nove FIFE (dobra im je ali nije bolja od proslogodisnje/one pre nje). Ti jedini kazes da je FIFA 2010 bolja od svih prethodnih, to je kao kad bi ja tvrdio da ovaj PES ima bolju igrivost od sestice a to nazalost nije istina.

Od ovih koji trenutno kuckaju na benchu ja jedini igram sa živim protivnicima koji pritom znaju da igraju. Možda je to razlog. Možda je AI naivan, ne znam, nisam ga isprobavao jer me taj aspekt igre ne zanima. Možda ne igraju na najvećoj težini.

I ipak mislim da nisam jedini koji tako misli, uporedi malo recenzije pa ćeš videti da ne postoji ni jedna jedina koja je FIFI09 dala veću ocenu nego FIFI10. Neka su sve recenzije "retardirane" i neka ih sve pišu "moroni i deblii" ali ako sve do jedne dele isto mišljenje, nemoguće je da tu nema makar neke istine.

Da se razumemo, ja sumnjam da ću FIFU10 igrati na nivou kako sam igrao FIFU09 ali nisam od onih koji kada su dobri u nečemu tu igru hvale a kad su loši onda pričaju kako je njesra. A da li kicba i justyce (otkud je on moj adjutant, nemam pojma, sa čovekom nisam čak ništa ni odigrao ikad online :)) nisu zadovoljni, pitaj ih slobodno da li bi igrali ovako nesavršen gameplay kakav je u FIFA10 ili bi prešli na PES :)

Što se tiče ovih prckanja za forum, znaš adresu pa svrati i pogledaj. Niti ja jurim neku reklamu, niti masovnost. To nije cilj tog foruma. Ako ti je za utehu, postoji samo jedan admin jer za više nema potrebe. A čak i tog jednog zabole da glumi neko ludilo zato što je admin :)

Usput, nadji mi gde sam ja rekao da je ova FIFA bolja od FIFE09 i dobiješ pivo od mene ;)

Poslednja izmena:
Ima ali ovi isti neće tamo da pričaju pa non stop spominju u ovoj temi te priče :D

Poslednja izmena:
smorili ste:d
porucio sam i ja :D

O, pa bice nas desetak onda sa bencha koliko vidim :) Udjite u community, nemo da vas podsecam, mada izgleda da u community-ju nisu Ranked mechevi, ne znam iz kog razloga i da li to moze negde da se podesi..

Uzimam i ja PES, stize za koji dan, ne znam da li me racunate jer sam govorio da me nervira mnogo toga... :)

Pa procitaj koliko mene stvari nervira, ali nazalost za mene nema bolje alternative :)

Jel neko imao problema sa nameštanjem port forwarda za pes? Traži mi udp port 3658, ubacio sam ga na ruteru i opet neće. Ako niko nije imao problema onda me zeza ruter :)

Ee, vidiš, njega sve nešto izbegavam da uključim na ruteru pa se sad nisam toga ni setio :)
Sa njim radi, ali mi ipak nije jasno što neće sa forwardovanim portom. Razne druge stvari mi rade pa ne bih rekao da ruter zeza...
Igrao sam sad sa nekim iz Grčke, par puta je malo zakočilo na početku, a posle super, glatko skroz.

Ee, vidiš, njega sve nešto izbegavam da uključim na ruteru pa se sad nisam toga ni setio :)
Sa njim radi, ali mi ipak nije jasno što neće sa forwardovanim portom. Razne druge stvari mi rade pa ne bih rekao da ruter zeza...
Igrao sam sad sa nekim iz Grčke, par puta je malo zakočilo na početku, a posle super, glatko skroz.

Da, prvih par sekundi secka, posle se iscisti..

Stigao PES danas, tako da se pridruzujem community-ju veceras.

Kad ste inace online?

Ja sam dva dana nedostupan zbog trece smene, pa sam dvana tu.. Tu sam sutra i prekosutra pa ako se vidimo online da opikamo :)

Evo i ja sam ga dobio pa da ga i prokomentarisem. Posto mi je fifa reper evo ovako.

Grafika je super bolja nego na Fifi, barem meni.

Fudbal je smejurija. Pogledajte samo kreatanje i poteze igraca.

Ali svak igra ono sto voli, tako da neću da se upustam u raspravu sta je bolje. Jedino sto je bolje je to sto je bolji nego prosli.

Nazad
Vrh Dno