kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
ako ste primetili online gameplay je 2x sporiji nego kad igras offline.Dakle, kad igras off sve je nekako sporije...
ako ste primetili online gameplay je 2x sporiji nego kad igras offline.Dakle, kad igras off sve je nekako sporije...
ako ste primetili online gameplay je 2x sporiji nego kad igras offline. Odigrao sam uzastopno preko 10 meceva online i posle presao na ML i igraci mi poletese . Dakle, kad igras off sve je nekako sporije...
Ko je ovde sad lud? :d
pa pogledaj bolje sta si napisao![]()
U bre sad ste poceli i gramaticke greske da gledate![]()
nisu gramaticke greske, to me ne zanima.. ovo napomenuh jer je smisao potpuno suprotna pa reko da razjasnis sta si tacno mislio
![]()
Sad već ima smisla. To si isto i prošli put napisao samo si dodao ovo "Dakle, kad igras off sve je nekako sporije..." i sve nas bacio na razmišljanje o prolaznosti života... Majku mu, evo ga opet :d
Ovaj PES je kad malo razmislim najdosadniji PES od svih. U zivotu mi se nije desilo u ranijim verzijama, da odigram 2 utakmice i da se smorim i ugasim igru. Ovo mi se desilo juche i pre 2-3dana.
Kako "ubaciti" prava imena igračima/klubovima a da se pritom trofeji ili nešto drugo ne zezne?
Sto, kao da znas neke prave igrace i klubove pa ti smetaju lazna imena![]()
![]()
Donekle sam resio problem sa tim lineup-om..odes u edit opciju i editujes team i stavis koju oces formaciju i lineup![]()
Meni se to desi posle jednog (demo) poluvremena u Fifi![]()
Ti nisi upoznao Fifu, prema tome ne mozes da sudis.
Ja sam dobro upoznao i Fifu i PES. Kidam i jedno i drugo, pa mogu da ocenim![]()
A ovo sa odbranom koja odustaje postaje sve veci i veci problem, mnogo golova primim na to! Ako se dodirnu odbrambeni i napadac, odbrambeni nekad jednostavno stane, odustane od duela...
Bilo bi dobro da postoji neki sistem ocenjivanja fer pleja ili tako nešto, sinoć sam igrao sa nekim bambusom koji je vodio 2-1 i zadržavao loptu pred kraj, stoji golmanom, pa doda ovom ispred pa stoji i tako u krug. Izgleda da igra nema žuti karton za to...
edit:
ovaj forum je postao hail fifa, pisajmo na pes :trust:
Ja sam mislio da je hail GT, pisajmo na forzu.
Pa ako je lopta u igri to je potpuno regularno i po pravilima fudbalske igre. To se desava i u pravom fudbalu
ali dodavati se u odbrani od 85 do injury time je užasno jadno![]()
Probao sam sa Bashom_pfc da se povezemo i da odigramo koju u okviru community, medjutim nije htelo: "UNABLE TO ENTER THE ROOM"...
Dal neko zna sta moze da bude...kad igram u lobby-ju sve je normalno...
jel ima sad u online-u ono sto je bitnije, da ako neko gubi i vidi da ne moze da izjednaci pa izadje iz partije da bude kaznjen tj da se racuna njemu poraz tebi pobeda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari