Šta je novo?

PES 2010

• Začetnik teme Začetnik teme kjager
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bravo, za edit sam zaboravio..

Sto se tice odbrane, pa ono, videces.. nekad oni koje ne kontrolises jednostavno odustanu, mada nije tako cesto. Oko napadaca i favorizovanih igraca, nije bas tacno da se lako zaustavljaju, jos uvek Ronaldo, Messi i slicni previse lako mogu da nadtrce odbranu, pogotovo sa strane (a tako igra 80% njih koji biraju Barsu i Real! ). Moras na vreme da ih pokrijes, ili sa pritiskom a ti zatvoris rupu, ili na vreme sa X/krug.. Ako te prodje, to je kraj, ne racunaj da ces ga stici.. donekle i jeste tako u stvarnosti, ali nije bas.. Ubacivanja sa strane cesto uspevaju, a nazalost takvih je mnogo online, siluju ovu prelepu igru..

Poslednja izmena:
ako ste primetili online gameplay je 2x sporiji nego kad igras offline. Odigrao sam uzastopno preko 10 meceva online i posle presao na ML i igraci mi poletese . Dakle, kad igras off sve je nekako sporije...

Ko je ovde sad lud? :d

Ovaj PES je kad malo razmislim najdosadniji PES od svih. U zivotu mi se nije desilo u ranijim verzijama, da odigram 2 utakmice i da se smorim i ugasim igru. Ovo mi se desilo juche i pre 2-3dana.

nisu gramaticke greske, to me ne zanima 🙂 .. ovo napomenuh jer je smisao potpuno suprotna pa reko da razjasnis sta si tacno mislio 🙂

Hteo sam da kazem da mi deluje (to je neko moje misljenje) da je igra malo sporija online nego li offline. Tipa odigrao sam bas dosta utakimca na netu, i odmah zatim presao na offline (Master ligu) i primetio sam da se igraci mnogo brze krecu/trce...kao da se sve ubrzalo..

Na to sam mislio 😀

Sad već ima smisla. To si isto i prošli put napisao samo si dodao ovo "Dakle, kad igras off sve je nekako sporije..." i sve nas bacio na razmišljanje o prolaznosti života... Majku mu, evo ga opet :d

Ovaj PES je kad malo razmislim najdosadniji PES od svih. U zivotu mi se nije desilo u ranijim verzijama, da odigram 2 utakmice i da se smorim i ugasim igru. Ovo mi se desilo juche i pre 2-3dana.

Meni se to desi posle jednog (demo) poluvremena u Fifi 😉

Kako "ubaciti" prava imena igračima/klubovima a da se pritom trofeji ili nešto drugo ne zezne?

Sto, kao da znas neke prave igrace i klubove pa ti smetaju lazna imena 😀 😛

Donekle sam resio problem sa tim lineup-om..odes u edit opciju i editujes team i stavis koju oces formaciju i lineup 🙂

Ali ovo ipak ne radi online nazalost..

A ovo sa odbranom koja odustaje postaje sve veci i veci problem, mnogo golova primim na to! Ako se dodirnu odbrambeni i napadac, odbrambeni nekad jednostavno stane, odustane od duela...

Nemoj kicba, nema smisla zaista.

al zato fifasi u svojoj temi ne prestaju da pljuju po pes-u, a cim je boris malo pljucno evo ih odma ulecu i ovde 😀

edit:
ovaj forum je postao hail fifa, pisajmo na pes :trust:

Poslednja izmena:
A ovo sa odbranom koja odustaje postaje sve veci i veci problem, mnogo golova primim na to! Ako se dodirnu odbrambeni i napadac, odbrambeni nekad jednostavno stane, odustane od duela...

I mene to strasno nervira, + sto se kontrola lopte svodi na trcanje za loptom po terenu, kó da igraju invalidi a ne profesionalci pa je iznosenje lopte misaona imenica.

Nikako ne treba prihvatati partiju kad je hostu crvena konekcija, najmanji lag koji sam imao je pola sekunde i upropastio mi je igru. Bilo bi dobro da postoji neki sistem ocenjivanja fer pleja ili tako nešto, sinoć sam igrao sa nekim bambusom koji je vodio 2-1 i zadržavao loptu pred kraj, stoji golmanom, pa doda ovom ispred pa stoji i tako u krug. Izgleda da igra nema žuti karton za to...

Bilo bi dobro da postoji neki sistem ocenjivanja fer pleja ili tako nešto, sinoć sam igrao sa nekim bambusom koji je vodio 2-1 i zadržavao loptu pred kraj, stoji golmanom, pa doda ovom ispred pa stoji i tako u krug. Izgleda da igra nema žuti karton za to...

Pa ako je lopta u igri to je potpuno regularno i po pravilima fudbalske igre. To se desava i u pravom fudbalu. Meni licno nista lakse da sa napadacima izvrsim pritisak na golmana i odbrambene kad se tako zaj*bavaju i da im ukradem loptu.

Ja sam mislio da je hail GT, pisajmo na forzu.

to je bilo odavno 🙂

ali posto me vec vuces za jezik, najvise su ljudi reagovali kad je drajver uradio "review" za f3, a kad su svi ostali (showman i teacher excluded) isto to ponovili onda niko nista da kaze 🙂

Pa ako je lopta u igri to je potpuno regularno i po pravilima fudbalske igre. To se desava i u pravom fudbalu

Prava utakmica traje 90 minuta i kada se dodaju u odbrani prodje minut najviše. U PESu kada se dodaješ u odbrani možeš 5-6 minuta ukrasti bez problema.

To je stvar fair playa i samo najveća kukavica može držati loptu u odbrani gde protivnik nema šanse da je oduzme jer su dodavanja mnogo preciznija nego u realnosti i ako želiš, do sutra se možeš dodavati.

Nemam ništa protiv kada neko preko odbrane pa da prebaciš napad sa leve na desnu stranu ali dodavati se u odbrani od 85 do injury time je užasno jadno 🙂

Poslednja izmena:
jel ima sad u online-u ono sto je bitnije, da ako neko gubi i vidi da ne moze da izjednaci pa izadje iz partije da bude kaznjen tj da se racuna njemu poraz tebi pobeda?

Poslednja izmena:
Računa se službeni rezultat 3-0, ali nažalost tako se računa i ako izađeš na početku zbog laga 🙁
Totalno je jadno zadržavati loptu pred kraj jer ako se suparnička ekipa malo povukla, dok dođe više igrača koji bi mogli da izvrše pritisak prođe 5 min... Ne samo što je jadno nego na pravoj utakmici sudija daje žuti u roku od odmah ako i pomisli da se zadržava igra i produžava utakmicu bar za minut.

Probao sam sa Bashom_pfc da se povezemo i da odigramo koju u okviru community, medjutim nije htelo: "UNABLE TO ENTER THE ROOM"...

Dal neko zna sta moze da bude...kad igram u lobby-ju sve je normalno...

Jeste uspeli posle u lobby-ju ili uopste niste igrali? Zadnji put kad sam probao sa Basom, kako u community, kako u lobby-ju, nije uopste htelo, nesto ga zezaju portovi..

jel ima sad u online-u ono sto je bitnije, da ako neko gubi i vidi da ne moze da izjednaci pa izadje iz partije da bude kaznjen tj da se racuna njemu poraz tebi pobeda?

Upravo je tako..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno