Recimo ovaj mali G@W pljuje po FIFI![]()
Ja i ti smo ista generacija btw
Recimo ovaj mali G@W pljuje po FIFI![]()
Borise, ja sam rekao da mi FIFA09 liči na PES6. FIFU08 nisam igrao ali znam da se od FIFE08 počelo ozbiljno pričati o FIFI.
Kad se sve sabere, na krajnji sud o tome koja je blje zavisiće lični afiniteti pre svega. Po do sada prikazanom ja sam za F10 (koja ima mana). Neko ko voli nešto arkadniji pristup odlučiće se za PES, a mi možemo doveka da se svadjamo o tome koja je bolja, i da imamo materijala za obe strane.
Misliš neko ko voli da pretrči od jednog šesnesterca do drugog za 3 sekunde i ko voli skriptovane i izveštačene šuteve i izabraće f10![]()
Moze li video za ovo ?
Cisto da znam kako da lakse pobedjujem kada igram online.
pa daj boze da sl god PES bude kao sad FIFA pa da se trkaju ko ce bolju igru da napravi, onda cemo najvise koristi imati mi![]()
Figurativno rečeno, ali je gameplay prebrz.
Ok, meni. Isto vazi i za vas, nije valjda da ne bi igrao fifu da je cak i po tebi bolja od PESa?
Ono je jedna perfektna igra sa toliko mocnih i realnih detalja da nema vise rasprave, tacka na i. pozz ljudi
Ono sto odma upada u ochi posle pesa je koliko su igraci lagani, kao da imaju 5 kila, dueli su mlitavi i nema onog zvuka koskanja igraca, ne cuje se lopta kad je udaris (?)
u full verziji bice popravljen bag sa lagom,inace fudbal nije los mada se treba uigrati (posle 10 tekmi svako vidi da je bolji)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari