KFOR. :d
Preterujete ljudi, lag postoji, ali je podnosljiv. Ima ovde mnogo gorih mana od toga.
Verujem da ni kartice ne rade u demou iako su prisutne.
Golmani su neodluzni, pogotovu Reina ali njega su ionako iskasapili (ocena 70).
Mislio sam da ovo nikad neću reći ali PES2009 kretanje je bliže realnosti nego ovo
Cenim da se ne kaze kfor, nego for, ako mislimo na isto...![]()
Pa dobro, ne mislim da je bolje kretanje nego kada bih morao da biram pre bih pristao na PES2009 kretanje nego li PES2010.
Meni lično nije kretanje problem u PES2009, problem su dueli i previše onih situacija kao na onom videu gde sam spomenuo da se obrati pažnja na 00:19 - previše situacija gde igraču noga prodje kroz protivnikovu nogu i umesto da se saplete, on ga i ne registruje i samo prodje dalje, zato i imamo one super igrače koji prolaze kroz odbranu kao da su duhovi.
G@W - objašnjavam time da igraš PES na amaterskom nivou i da stoga nisi nimalo relevantan za bilo kakvo ozbiljno ocenjivanje. Čoveče, pa ti si se oduševio i zbunio na jednu običnu rabonu, šta dalje da pričamo kad elementarne stvari o PESu ne znaš i to ozbiljno mislim.
maremas i njemu slični kada nešto kažu o gameplayu to ima smisla jer znam da su PES zaista igrali i da poznaju igru isto koliko i ja a sigurno u nekim segmentima ove nove PESove poznaju i više.
Usput, pošto vidim da si ćorav, ponoviću - ovaj PES je najbolji u poslednje tri godine - gde je tu pljuvanje? Nisam ja kriv što nisam fanboy poput tebe pa da nešto u PESu može i da mi se ne dopadne a da mi igra bude u konačnoj oceni sasvim OK. Znam da takvo razmišljanje nije moguće dobiti od tebe, ali bože moj
kjager, zašto spominješ FIFU (uz to pričaš napamet) kad pričamo samo o PESu? Znam ja šta je glitch, ali u PESu ima i previše prolaska tela kroz telo. Kada se neki glitch toliko ponavlja ne znam da li to treba nazvati glitch ili nekim drugim imenom, pogotovu što da nije tog glitcha, gameplay bi se sasvim drugačije i prirodnije odigravao.
kjager, zašto spominješ FIFU (uz to pričaš napamet) kad pokušavam da izbegnem ta poredjenja i da pričamo samo o PESu? Znam ja šta je glitch, ali u PESu ima i previše prolaska tela kroz telo. Kada se neki glitch toliko ponavlja ne znam da li to treba nazvati glitch ili nekim drugim imenom, pogotovu što da nije tog glitcha, gameplay bi se sasvim drugačije i prirodnije odigravao.
A kako znas da pricam napamet?Znas koliko sam vremena proveo sa igrajuci obe igre?Mozda igram samo amaterski pa nisam kompetentan?
a mozda fifa nema mesto u ovoj temi? kao sto nema mesta ni za prepucavanja, iako vidim da administratori dopustaju spamovanje ove teme nije korektno da je pretvarate u licne obracune kao sto nije korektno ni konstantno promovisanje fife, ne vidim zasto je toliko tesko reci "e dopada mi se to i to a ovo mi se ne svidja" . umesto toga ovde neki ljudi konstantno pokusavaju da sve ostale ubede da je fifa bolja , iako naslov teme nije fifa VS pes , ovu temu su odredjeni ljudi pretvorili u to uz tihu podrsku administratora foruma .
ps. necu davati repliku na ovo , samo sam izneo svoje misljenje
Borise, jesi li nekad gledao prenos neke prave utakmice? Ima li tamo zvuka koškanja i da li se čuje zvuk *tup* prilikom svakog dodira kopačke i lopte? I nadji mi jedan jedini snimak gde se udarac lopte o stativu čuje kao u PESu.
Istina, i ja sam gledao skoro jednu tekmu na TVu gde je bio bas izrazen taj "TUP" zvuk, nenormalno izrazen :eyebrows:Par puta preko prenosa utakmice se secam da sam prokomentarisao sa ortacima kako se fudbal u zadnjih par godina cuje kao da imaju mikrofon na loptama ili kopackama.. a da ne pominjem uzivo.. nemojte me zaebavati.. to mi toliko doprinosi atmosferi da je strasno..
Danas gledam Kaljari - Inter i bas se cuje ono glasno tup pri svakom dodavanju. Borise ipak si ti u pravu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari