Šta je novo?

PES 2010

Kod mene na Win7 32-bit radi bez ikakvih problema :)

ja mislim da smo mi jedini cim svi ostali ni ne primecuju nase postove, koliko sam ja lutao po stranim forumima izgleda da je najveci problem upravo u Windows 7

Ja imam xp i 8600gt i secka, cak stavim na low i opet nekad pocne da secka! A na drugoj masini gde imam 7300gt i xp, skoro isto radi.

Meni takodje secka malo ali samo u fullscreenu, dok je u windowed modu sve u redu.

To seckanje je totalno random izgleda, morali bi to da patchuju.

ma iritira nevidjeno ja sam pre Win7 imao vistu i 9600gt i radilo je savrseno, cim sam presao na win 7 krenulo je da secka , cak pre nvidia gts250 imao sam sugavu nvidia 6200 i radilo je isto sa seckanjem kao i sa novom grafickom. A sad spustio detalje skroz ili stavio sve sa rezolucijom na najveca poodesavanja ono ce da isto radi seckace kao na nekoj kanti.

ma iritira nevidjeno ja sam pre Win7 imao vistu i 9600gt i radilo je savrseno, cim sam presao na win 7 krenulo je da secka , cak pre nvidia gts250 imao sam sugavu nvidia 6200 i radilo je isto sa seckanjem kao i sa novom grafickom. A sad spustio detalje skroz ili stavio sve sa rezolucijom na najveca poodesavanja ono ce da isto radi seckace kao na nekoj kanti.

Jel si iskljucio sva podesavanja u kiterveru? Jel zna neko, da li postoji neka "referee sensitivity" opcija. Ovaj bre nista ne svira! Jedino da me neko smakne smajserom, valjda bi tad svirao faul!

Igra mi je normalno radila a sada ovo;

Jel ima neko ideju?

Poslednja izmena:
@Tomas73 tako nesto se meni jos davno desilo, i ispostavilo se da je grafika crkavala. Kad sam promenio radilo je ok.

jel moze nekako da se poveca broj slotova za replay??
popunio sam svih 50 :smash::smash:

Nego jel ima neki patch ko svet za sve lige igrace i tako to...

I meni secka, a drugu sa slabijom masinom radi extra, ako neko nadje resenje neka odmah javi.

Instaliraj 1.2 patch

Poslednja izmena:
Ma sve je u redu sa line up samo se mora ispostovati procedura...

Ne smes vec uci u mec jer se to ne vazi odnosno to je samo za taj mec.
Pre meca ides levo gde ti je trening i tu u na vrhu udjes u game plan,namestis formaciju,igrace itd i onda imas save ali pazi ima 2 save.Prvo moras da napravis copy formation pa ga navedes na formaciju koju si napravio i koja je pored slike-tackica igraca i kopiras je ispod slike gde ti pise folder 1,2.
E onda tek imas save data i tu tise otvaraju mesta gde snimas i to je to.
Uvek povlaci formaciju koju si zadnju snimao.
U drugom winu mi je pes pa ne znam tacna imena, ako ti nije jasno zapisacu korak po korak sa pravim imenima funkcija...

Zaboravio sam da pitam,ne mogu da nadjem CUSTOM tim da igram master ligu,da ja dam ime,dresove i ostalo,na proslim sam tako igrao,jer zna neko gde je ili nema?

Poslednja izmena:
Snimanje taktike je gore nego što je ikada bilo. Meni sačuva formaciju i sve ostalo kada igram ligu, ali kada u okviru nje imam izlet u Evropsku Ligu, sve se poremeti.

Sve sto ima veze sa namestanjem formacija, taktikom, lajnapom i sl. je pogorsano u 2010 sto se mene ticce. Vrhunac su kartice umesto strelica za kretanje igraca u igri.

U sezoni, igra definitivno po random principu resetuje kartice. Nekada kada učitam poziciju sve bude u redu, nekada je sve poremećeno, nema pravila ni leka. Takođe, sa jednim igračem sam dobio crveni karton, i nakon te utakmice sam snimio poziciju. Kada sam je učitao kasnije, ne samo što mi je igra resetovala kartice, nego je i obrisala crveni karton!

MEni nenormalno secka i sa patchom 1.2 :(

Javljaju se neka usporenja 2-3 puta u toku utakmice, nemam pojma kako ovoga da se resim. Mislim da ima veze sa patchom i kitserverom, mozda sve ukloniti...

Izašao patch 1.03. Kažu da može da se igra Intel vs. AMD, i da je sudija strožiji.

mene izludjuju golmani, nikako mi nije jasno da godinama ne mogu da ih srede :wall:

Mene izludjuje cela igra. Juce sam posle jedno mesec dana uzeo da igram i vec posle 5 minuta se setio zasto mesec dana nisam imao zelju da igram. Igra je jedno veliko mlacenje prazne slame. Kad se samo setim starijih delova...

Lekica za V1.3 jos uvek nema?

Mene izludjuje cela igra. Juce sam posle jedno mesec dana uzeo da igram i vec posle 5 minuta se setio zasto mesec dana nisam imao zelju da igram. Igra je jedno veliko mlacenje prazne slame. Kad se samo setim starijih delova...

ma nije bas toliko losa
izludeo me golman posto sam dao autogol sa pola terena i to lopta uopste nije isla u gol nego glupi golman istrcava, lopta ga pogadja u glavu i ulazi u gol :wall:

Patch 1.3 je jako dobar, igra je poprilicno usporena, mogu bolje da se grade akcije, kao da su animacije malo usaglasenije, odziv je malcice bolji, sudije su strozije.. A i DLC je pun novih lopti i kopacki.

Vrh Dno