ja mislim da smo mi jedini cim svi ostali ni ne primecuju nase postove, koliko sam ja lutao po stranim forumima izgleda da je najveci problem upravo u Windows 7
ma iritira nevidjeno ja sam pre Win7 imao vistu i 9600gt i radilo je savrseno, cim sam presao na win 7 krenulo je da secka , cak pre nvidia gts250 imao sam sugavu nvidia 6200 i radilo je isto sa seckanjem kao i sa novom grafickom. A sad spustio detalje skroz ili stavio sve sa rezolucijom na najveca poodesavanja ono ce da isto radi seckace kao na nekoj kanti.
@Tomas73 tako nesto se meni jos davno desilo, i ispostavilo se da je grafika crkavala. Kad sam promenio radilo je ok.
Kako da sacuvam lineup, ovo izludjuje, frustrirajuce je...zapamti taktiku, a nece igrace.
Dal neko zna kako ili uopste ne moze?
Mene izludjuje cela igra. Juce sam posle jedno mesec dana uzeo da igram i vec posle 5 minuta se setio zasto mesec dana nisam imao zelju da igram. Igra je jedno veliko mlacenje prazne slame. Kad se samo setim starijih delova...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari