Šta je novo?

PES 2010

da je toliko jednostavno, verovatno bih ukapirao.
levo/desno okrece kameru oko igraca/lopte, isto kao L1/R1.
probao sam milion razlicitih kombinacija, i nikako da ubodem pravu.

Poslednja izmena:
Tamo gde ti je instalirana igra imas settings. Pokreni ga, klikni na karticu controller, okacio sam ti sliku da vidis kako to izgleda kod mene. Ukratko: klikni misem na krstic za gore, pa to potvrdi na tvom joypedu, zatim to isto ponovi i za levo, desno i dole. Sve bi posle toga trebalo da profunkcionise.

Prilozi

• podesavanja.jpg
    podesavanja.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 66
YouTube - PES 2010 feints tutorial HD

Napravio sam ovaj PES2010 feints tutorial HD, ne sadrzi sve ali sadrzi neke glavne i nove finte iz PES2010.

Video sadrzi sledece finte i poteze:

lift ball low/high
dive
v-feint
flip flap/opposite flip flap
heel rush feint
drag back turn 1 & 2
long step
rabona
marseille roulete
matthews feint
step over
step over fake
double lunge feint
super cancel kick
upper body fake
switch cursor to goalkeeper

Video mozete download-ovati koristeci youtubedownloaderhd!

Uzivajte
1bop.gif

Sjajan video. Svaka cast. :D

da je toliko jednostavno, verovatno bih ukapirao.
levo/desno okrece kameru oko igraca/lopte, isto kao L1/R1.
probao sam milion razlicitih kombinacija, i nikako da ubodem pravu.

Pa jeste na levo desno, to sto tebi nije tako namesten kontroler je druga stvar :)

Kako se rade one side walk finte? U 09 se stiskao R1+L1 ako se dobro secam?

Poslednja izmena:
Loše se sećaš R1+L1 ti je kad stojiš da gurneš malo loptu ispred sebe, kao što golmani ili štoperi rade pre ispucavanja.

Ja mislim da treba da držiš R2+dole/gore

@maremas: Odlični su klipovi, svaka čast.

Po prvi put da mi se PES svidi vise od FIFE koju necu ni da kupim pogotovo sto opet nema Srbije bem im sve po spisku. Da li ce u PES2010 biti Srbije?
Lepo izgleda,cool su pokreti,udarci i uopste gameplay je extra odradjen kao i grafika koja je mnogo poboljsana. Navijaci navijaju i kao da si na stadionu :D
Licenca za imena u demou je prisutna i pitanje moje je da li ce i u full igri biti tako?

Loše se sećaš R1+L1 ti je kad stojiš da gurneš malo loptu ispred sebe, kao što golmani ili štoperi rade pre ispucavanja.

Ja mislim da treba da držiš R2+dole/gore

Naprotiv,Sirena je u pravu ! kada se pichi(bar ja tako radim)pored aut linije,pritisne se L1+R1 u isto vreme i onda je side roll dribling-iliti rola loptu po strance ...

Po prvi put da mi se PES svidi vise od FIFE koju necu ni da kupim pogotovo sto opet nema Srbije bem im sve po spisku. Da li ce u PES2010 biti Srbije?
Lepo izgleda,cool su pokreti,udarci i uopste gameplay je extra odradjen kao i grafika koja je mnogo poboljsana. Navijaci navijaju i kao da si na stadionu :D
Licenca za imena u demou je prisutna i pitanje moje je da li ce i u full igri biti tako?

Biće nas, ali nećemo biti licencirani. Sve se to lako sredi ;)

Jel ima neko da igra samo na Top player i da misli da kompjuter vara??? Ja sam ubedjen. Kad god povedem da mi neki glup i nemoguc gol, ne iz moje greske vec ili iz kornera ili npr baci visoku loptu i moj odbrambeni zastane iza igraca kome je upucena lopta. Ili sutne nesto vrljavo i u nekom karambolu nekako dodje lopta do njega i da ga. Bukvalno nemoguce. Komp je i dalje glup, kad se malo postavis ne moze da napravi akciju ali daje glupe golove pogotovo kad povedes.

Batali tako da igras. Ako ti to smeta nadji coveka za protivnika a ne masinu.

Jel ima neko da igra samo na Top player i da misli da kompjuter vara??? Ja sam ubedjen. Kad god povedem da mi neki glup i nemoguc gol, ne iz moje greske vec ili iz kornera ili npr baci visoku loptu i moj odbrambeni zastane iza igraca kome je upucena lopta. Ili sutne nesto vrljavo i u nekom karambolu nekako dodje lopta do njega i da ga. Bukvalno nemoguce. Komp je i dalje glup, kad se malo postavis ne moze da napravi akciju ali daje glupe golove pogotovo kad povedes.
Apsolutno. Isto je bilo tj prisutno je i u 09. Kad komp zacrta da ti da go, tu nema sanse da ga sprecis, dace ti ga iz najneverovatnije pozicije ili situacije.

Vara komp 100%. I to bas na taj nacin, kad hoce da da gol tesko mozes da ga sprecis (tad napravis faul za zuti karton, to ga zbuni u vecini slucajeva :D). Komp redovono napada kao nezdrav cim ti das gol.

Inace nemam problema sa Top Player kompom, izgubio sam samo jednom protiv njega i to na poprilicno smesan nacin. Uvalio mi gol u 10. minutu i branio se do kraja (pogodio sam 3 stative, dve precke i promasio penal dosudjen u 90. minutu). Evo na primer, nisam dugo igrao PES protiv kompa i uzes juce dve tekme da odigram, Liverpool - Barsa 10 min poluvreme, u prvoj sam poveo 4:0 u prvom poluvremenu, zavrsio 4-1, druga 1:0. Inace to je bilo prvi put da kompu dam 4 gola u jednom mecu.

Ono sto protiv kompa treba da radis jeste da istovremeno drzis tackle i agresivnu odbranu (cak i pri skoku), na taj nacin ces mu veoma lako oduzimati loptu, a u vazduhu ce cak i Maskerano uzeti loptu pored Jaja Turea. Takodje ta taktika pali u napadu ako imas nekog dobrog (Gerrard, Torres), ako krene neko od onih kepeca da ti uzima loptu (Inijesta, Xavi) samo uradis kombo i izguras ga nekako (malo karambol malo na silu) i eto te pred protivnickim golom jedan na jedan :d.

Apsolutno. Isto je bilo tj prisutno je i u 09. Kad komp zacrta da ti da go, tu nema sanse da ga sprecis, dace ti ga iz najneverovatnije pozicije ili situacije.

Ne znam o cemu vi pricate ja sam igrao jos davno PES8 i 9 samo probao ali juce sam odvalio i Barcu i Liverpool,i Bosnu,ustashiju,Sloveniju,Makedoniju sa po 3 ili 4:0.
Dobio sam jedan jedini gol i to od Bosne i to je comp poveo a posle sam ga razorio.
Privlacan fudbal,gameplay,extra su sutevi,akcije i centarsutevi. Penali me nerviraju samo tako al dobro polako navici cemo se:D

Naravno Top Player i Balkan patch Demo(Srbija,hrvatska,makedonija,CG,Slovenija i bosna) za Face-a koji misli da sam nesto pomesao:d:d:d

Ako komp resi da da gol dace ga. Ali da bi se obezbedio das 3 gola, pa jedan nece mnogo da utice na konacni rezultat. :D

Ako igraš "protiv kompa" a timovi su približne snage i ne možeš da ga pobediš na top player svaki put onda još uvek ne znaš da dovoljno dobro da igraš PES.

Ovo kažem uopšteno, odnosi se na sve igrače.

Prava igra je uvek bila i biće protiv živog protivnika, koji je majstor za PES.

Ako si pes pocetnik onda te komp moze pobediti...za dobrog igraca pes-a ni jedan fudbal do sad sa svojim AI-em nije pretnja, to je tako i uvek ce biti dok se ne desi nesto revolucionarno...

Izashao PeS10 za PS... Trebalo bi uskoro i za PC, nadam se...

Evo sta kaze lik koji zna sta je ustvari izaslo:

"ALL FILES IN ISO IMAGE ARE FROM 2008 YEAR, and some are from 2009 from 6th-8th month!!

also, SLES_554.06 is code for PES 2009.

SYSTEM.CNF:
BOOT2 = cdrom0:\SLES_554.06;1
VER = 1.01
VMODE = PAL

this is PES 2009 with some updates/patches, but its not 2010!!"

Ja uopste ne igram na top playeru. Profesional mi je ok ali ponasanje protivnickih igraca na top playeru je nerealno. Uopste mi nije car da ja jurim mesija dok on kao metak vuce dijagonalno ka aut liniji a zatim se spusta do korner linije i ulazi u 16 metara gde izvodi jednu fintu,drugu,trecu, u petercu odigrava cetvrtu da bi zatim odigram dupli pas a onda doceka loptu na makazice pri cemu sve vreme vuce bar 5 igraca na grbaci.
Meni je takva super mega giga totalno besmislena.

Ja uopste ne igram na top playeru. Profesional mi je ok ali ponasanje protivnickih igraca na top playeru je nerealno. Uopste mi nije car da ja jurim mesija dok on kao metak vuce dijagonalno ka aut liniji a zatim se spusta do korner linije i ulazi u 16 metara gde izvodi jednu fintu,drugu,trecu, u petercu odigrava cetvrtu da bi zatim odigram dupli pas a onda doceka loptu na makazice pri cemu sve vreme vuce bar 5 igraca na grbaci.
Meni je takva super mega giga totalno besmislena.

To mu nisam jos nijednom dozvolio na Super Star (sesti nivo tezine, posle Top Player u WE 2010 demo-u). Kako mu dozvoljavas to da radi?

Na 20 ljudi koji tvrde da igra krade, uvek dođe 1 koji kaže da to nije tačno :)

Vrh Dno