ckibunenko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 320
Hvala za Tommy-ja ali mislio sam na KARTICE u PES-u
Istina, kad stavim Vsync off potpuno druga igra, kasnjenje komandi vise nema ali onda mi titra slika :crash:RESPONSE issue FIXED je napisao(la):Make your XBOX360 or PS3 run in 480P instead of an HD resolution....the game is absolutely magnificent.
For PC users turning the Vsync off
Istina, kad stavim Vsync off potpuno druga igra, kasnjenje komandi vise nema ali onda mi titra slika :crash:
Ja sa frame skipping i v-sync off ne bih igrao da mi poklone original igru. To je samo mucenje i nista vise. Nije mi jasno kako neko moze da igra tako.
Apsolutno se slazem!To nije ta igra...Pogotovo sto se odziva na komande tice.Ili je treba igrati u full-u ili bataliti.
The Frame Skipping feature is put out there to help poor PCs to handle the game by reducing the frames that are slow to show on screen .. in summery,if you have a capable PC , turn this OFF.
Kakvom crnom fullu. Jel znas ti uopste sta rade te dve opcije. I sto bi drzao v-sync on ako nemam problema sa tearingom kao sto sam imao u predhodnim PESovima (tearing u PES6 je bio katastrofa).
Pa u fullu je kad iskljucis frame skipping i ukljucis v-sync. Ako si tako mislio onda ok. Ja sam mislio da vi drzite frame skipping on.
Morao sam da obrisem poruku jer iz nekog razloga zavrsila iznad tvoje. A sto se tice cele ove price, izvini, pogresno sam shvatio Nabukodonosorov post.
Ja ne mogu nikako da "naštelujem" ovaj demo:
- bez Wait for Vsync igra ide malo brže i slika "se cepa" (naravno).
- sa Vsync uključenim igra ide nenormalno sporo (kao da se utakmica igra pod vodom).
- ako forsiram vertikalnu sinhronizaciju iz drajvera - isti slučaj - spoooro . . .
:wall: :crash: :wall: :crash:![]()
PESMAGAZINE Pro Evolution Soccer PES FANS MAGAZINE
прикажи детаље 04.46 (пре 5 сата(и))
Hello, Pes2010, Tutte le Finte Segrete in un Tutorial HD.
Le trovate nella mia Pesbook di Pesmagazine e nelle news del portale.
Pesmagazine.Net
Best Regards, PESMAGAZINE Pro Evolution Soccer PES FANS MAGAZINE Staff We sent you this message because you have selected to receive newsletters from our site You can choose to unsubscribe from our mailings at any time by following this link If you would like further assistance, please send an email to our administrator
Znaci nema dalje, redovno dobijam mail od pesmagazine.net i jutros dobijem kako ima novi Pes2010, Tutte le Finte Segrete in un Tutorial HD, a ja ga pravio :d
... znaci video se siri ko zarazna bolest, za 2 dana preko 20k pogleda a u Juznoj Koreji je bio na prvom mesto kao TOP favorites(gaming) video na youtube, i 24. na youtube(malo kasnije) kao top favorites dana za gaming ave:
![]()
Inace uskoro izlazi:
http://www.youtube.com/watch?v=XQZA1b61UAQ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari