Šta je novo?

PES 2010

Hahahaha :D

Da se razumemo PES 2009 demo nije bio isti kao i finalna verzija.

1.U demu si mogao lakse da driblas u fazonu levo-napred-levo-napred-levo-napred-sut-gol. Tj. u full verziji odbrana je bila pametnija.

2.Igru su dodatno usporili u finalnoj verziji.

RESPONSE issue FIXED je napisao(la):
Make your XBOX360 or PS3 run in 480P instead of an HD resolution....the game is absolutely magnificent.
For PC users turning the Vsync off
Istina, kad stavim Vsync off potpuno druga igra, kasnjenje komandi vise nema ali onda mi titra slika :crash:

Poslednja izmena:
Istina, kad stavim Vsync off potpuno druga igra, kasnjenje komandi vise nema ali onda mi titra slika :crash:

Da li je moguce da je to greska do njih? Sad treba samo PES da forsiram u 480p? :wall: Kakav blam ako ovo ne isprave do pune verzije..

Ja od pocetka igram sa frame skipping i v-sync off.

Inace, nemojte da ukljucujete opciju za penale u slucaju neresenog rezultata. Kod mene je iz nekog razloga slow motion za vreme izvodjenja tih penala i ne mogu se prekinuti animacije posle izmedju sutiranja. Inace ti penali se izvode iza ledja ali su strasno neprecizni (malo pipnem sut a lopta skroz promasi gol).

Ja sa frame skipping i v-sync off ne bih igrao da mi poklone original igru. To je samo mucenje i nista vise. Nije mi jasno kako neko moze da igra tako.

2e5lj6f.jpg

Evo kako da izvodite penale, jedan lik sa webn je nacrtao :)

Sto da bude jednostavno kad moze komplikovano...

Apsolutno se slazem!To nije ta igra...Pogotovo sto se odziva na komande tice.Ili je treba igrati u full-u ili bataliti.

Kakvom crnom fullu. Jel znas ti uopste sta rade te dve opcije. I sto bi drzao v-sync on ako nemam problema sa tearingom kao sto sam imao u predhodnim PESovima (tearing u PES6 je bio katastrofa).

Poslednja izmena:
Ne dobijate bolji odziv, vec brzhu igru generalno, tako da to nije "resenje"..

Poslednja izmena:
Evo objasnjenja sta radi frame skipping opcija za one koji znaju engleski jezik:

The Frame Skipping feature is put out there to help poor PCs to handle the game by reducing the frames that are slow to show on screen .. in summery,if you have a capable PC , turn this OFF.

U prevodu sluzi da "preskoci" frejmove koji su prezahtevni za prikazivanje na slabijim masinama. Ako imas dobar komp iskljuci frame skipping.

Poslednja izmena:
Kakvom crnom fullu. Jel znas ti uopste sta rade te dve opcije. I sto bi drzao v-sync on ako nemam problema sa tearingom kao sto sam imao u predhodnim PESovima (tearing u PES6 je bio katastrofa).

Preskace frejmove radi lakseg "varenja" od strane slabog kompa!PES je , ako je sve u full-u, zakucan na 60fps!I sta ti sada tvrdis da nema veze sa odzivom to ako ti on zbog lose masine od tih 60 preskoci npr. 15 ?Pa nece biti!To itekako utice na odziv komandi!

Morao sam da obrisem poruku jer iz nekog razloga zavrsila iznad tvoje. A sto se tice cele ove price, izvini, pogresno sam shvatio Nabukodonosorov post.

Ja ne mogu nikako da "naštelujem" ovaj demo:

- bez Wait for Vsync igra ide malo brže i slika "se cepa" (naravno).
- sa Vsync uključenim igra ide nenormalno sporo (kao da se utakmica igra pod vodom).
- ako forsiram vertikalnu sinhronizaciju iz drajvera - isti slučaj - spoooro . . .

:wall: :crash: :wall: :crash: :mad:

YouTube - PES 2010 feints tutorial HD

Napravio sam ovaj PES2010 feints tutorial HD, ne sadrzi sve ali sadrzi neke glavne i nove finte iz PES2010.

Video sadrzi sledece finte i poteze:

lift ball low/high
dive
v-feint
flip flap/opposite flip flap
heel rush feint
drag back turn 1 & 2
long step
rabona
marseille roulete
matthews feint
step over
step over fake
double lunge feint
super cancel kick
upper body fake
switch cursor to goalkeeper

Video mozete download-ovati koristeci youtubedownloaderhd!

Uzivajte
1bop.gif

Ja ne mogu nikako da "naštelujem" ovaj demo:

- bez Wait for Vsync igra ide malo brže i slika "se cepa" (naravno).
- sa Vsync uključenim igra ide nenormalno sporo (kao da se utakmica igra pod vodom).
- ako forsiram vertikalnu sinhronizaciju iz drajvera - isti slučaj - spoooro . . .

:wall: :crash: :wall: :crash: :mad:

****ga, da si popunio profil sa svojim komponentama, mozda bih znao kako da ti pomognem. Ovako niti znam koju graficku imas niti sta. ,)

Mare svaka cast za video, bravo.

Znaci nema dalje, redovno dobijam mail od pesmagazine.net i jutros dobijem kako ima novi Pes2010, Tutte le Finte Segrete in un Tutorial HD, a ja ga pravio :d
... znaci video se siri ko zarazna bolest, za 2 dana preko 20k pogleda a u Juznoj Koreji je bio na prvom mesto kao TOP favorites(gaming) video na youtube, i 24. na youtube(malo kasnije) kao top favorites dana za gaming ave:
PESMAGAZINE Pro Evolution Soccer PES FANS MAGAZINE

прикажи детаље 04.46 (пре 5 сата(и))

Hello, Pes2010, Tutte le Finte Segrete in un Tutorial HD.
Le trovate nella mia Pesbook di Pesmagazine e nelle news del portale.
Pesmagazine.Net

Best Regards, PESMAGAZINE Pro Evolution Soccer PES FANS MAGAZINE Staff We sent you this message because you have selected to receive newsletters from our site You can choose to unsubscribe from our mailings at any time by following this link If you would like further assistance, please send an email to our administrator

honorsforthisvideo.jpg

Inace uskoro izlazi:
http://www.youtube.com/watch?v=XQZA1b61UAQ

Poslednja izmena:
Znaci nema dalje, redovno dobijam mail od pesmagazine.net i jutros dobijem kako ima novi Pes2010, Tutte le Finte Segrete in un Tutorial HD, a ja ga pravio :d
... znaci video se siri ko zarazna bolest, za 2 dana preko 20k pogleda a u Juznoj Koreji je bio na prvom mesto kao TOP favorites(gaming) video na youtube, i 24. na youtube(malo kasnije) kao top favorites dana za gaming ave:

honorsforthisvideo.jpg

Inace uskoro izlazi:
http://www.youtube.com/watch?v=XQZA1b61UAQ

bravo bas mi drago kad nas covek uspe :) :banana:

Kada je najavljen izlazak pes-a? Bas me smorio demo radi na 60 fps tako cela igra i posle jedno 4h igranja uvek je na 35 i nece da padne zakuca se na 35. Inace igra je ok ali duel igrac golman se uglavnom zavrsava golom sto kod ranijih pesova nije bilo tako

[nabzorpitanje]
hej ljudi, kako da motam replay? :O
igram dosta dugo (ocigledno ne dovoljno), i nikako da izvalim kako se to radi.
[/nabzorpitanje]

Na levo/desno

Vrh Dno