YouTube - PES 2010 feints tutorial HD
Napravio sam ovaj PES2010 feints tutorial HD, ne sadrzi sve ali sadrzi neke glavne i nove finte iz PES2010.
Video sadrzi sledece finte i poteze:
lift ball low/high
dive
v-feint
flip flap/opposite flip flap
heel rush feint
drag back turn 1 & 2
long step
rabona
marseille roulete
matthews feint
step over
step over fake
double lunge feint
super cancel kick
upper body fake
switch cursor to goalkeeper
Video mozete download-ovati koristeci youtubedownloaderhd!
Uzivajte![]()
da je toliko jednostavno, verovatno bih ukapirao.
levo/desno okrece kameru oko igraca/lopte, isto kao L1/R1.
probao sam milion razlicitih kombinacija, i nikako da ubodem pravu.
Loše se sećaš R1+L1 ti je kad stojiš da gurneš malo loptu ispred sebe, kao što golmani ili štoperi rade pre ispucavanja.
Ja mislim da treba da držiš R2+dole/gore
Po prvi put da mi se PES svidi vise od FIFE koju necu ni da kupim pogotovo sto opet nema Srbije bem im sve po spisku. Da li ce u PES2010 biti Srbije?
Lepo izgleda,cool su pokreti,udarci i uopste gameplay je extra odradjen kao i grafika koja je mnogo poboljsana. Navijaci navijaju i kao da si na stadionu
Licenca za imena u demou je prisutna i pitanje moje je da li ce i u full igri biti tako?
Biće nas, ali nećemo biti licencirani. Sve se to lako sredi![]()
Apsolutno. Isto je bilo tj prisutno je i u 09. Kad komp zacrta da ti da go, tu nema sanse da ga sprecis, dace ti ga iz najneverovatnije pozicije ili situacije.Jel ima neko da igra samo na Top player i da misli da kompjuter vara??? Ja sam ubedjen. Kad god povedem da mi neki glup i nemoguc gol, ne iz moje greske vec ili iz kornera ili npr baci visoku loptu i moj odbrambeni zastane iza igraca kome je upucena lopta. Ili sutne nesto vrljavo i u nekom karambolu nekako dodje lopta do njega i da ga. Bukvalno nemoguce. Komp je i dalje glup, kad se malo postavis ne moze da napravi akciju ali daje glupe golove pogotovo kad povedes.
Apsolutno. Isto je bilo tj prisutno je i u 09. Kad komp zacrta da ti da go, tu nema sanse da ga sprecis, dace ti ga iz najneverovatnije pozicije ili situacije.
Izashao PeS10 za PS... Trebalo bi uskoro i za PC, nadam se...
Ja uopste ne igram na top playeru. Profesional mi je ok ali ponasanje protivnickih igraca na top playeru je nerealno. Uopste mi nije car da ja jurim mesija dok on kao metak vuce dijagonalno ka aut liniji a zatim se spusta do korner linije i ulazi u 16 metara gde izvodi jednu fintu,drugu,trecu, u petercu odigrava cetvrtu da bi zatim odigram dupli pas a onda doceka loptu na makazice pri cemu sve vreme vuce bar 5 igraca na grbaci.
Meni je takva super mega giga totalno besmislena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari