Šta je novo?

PES 2010

Ja sam se uvek divio ljudima koju igraju na tastaturi, bez sve zezancije...

Elem, zna li se koliki ce biti demo? I kad tacno izlazi, u ponoc, u podne, u 13:37 ( :d ) ...?

Slažem se - jedan od mojih najvećih rivala u PESu je igrao na tastaturi.

I to sto je on tvoj veliki rival treba da znaci da je opasan igrac :d

Igrao sam i ja opasno na tastaruri ali PES 4. Sad igram bar dvaput bolje. Ne moze se na tast. igrati kao na joypadu. To je kao kad onaj sto igra CS na strelice :D tvrdi da je bolji od iskusnog WASD igraca. Prvo sledi navikavanje na kontrole a posle toga ergonomija pravi razliku.

Poslednja izmena:
mnogi najbolji cs igraci sveta peglaju na strelice...al nvm

Ima jako dobrih igraca na tastaturi...uverio sam sam se puno puta...jedan je uzeo 3 mesto pre 2 god na velikom turniru(128 takmicara, medju njima i 5-6 najboljih u nasoj zemlji) u Balkanskoj...

Poslednja izmena:
G@W: Do sada nije bilo nijednog razloga da onaj koji igra na tastaturi bude manje uspešan u PESu nego onaj na gamepadu.

I da, ako je neko "moj rival", to znači da taj neko itekako dobro poznaje igru.

Recimo, sa količinom izlupanog fanboyizma u prethodnih 10 strana ti ličiš na običnog amatera sa kojim se briše patos u prvom krugu i u ligama u kojima sam ja igrao uveliko bi bio fenjeraš :)

Poslednja izmena:
Demo sutra u 8:00am iliti u 6:00am po GMT.

Moze odlicno da se igra na tastaturi, ja sam od onih koji mogu i tako i na gamepadu, ali mi je na tastaturi po kazni. Fora je sto oni koji SAMO tako igraju dolaze u situaciju da ne znaju da igraju kod nekog ko recimo ima konzolu, ili na takmicenjima i slicno.. A i nemerljivo je udobnije i lakse na gamepadu..

A kako drzis X i brzo trcanje na tastaturi u odbrani?! Koliko znam na tastaturi ne mozes da drzis u igri 2 tastera u isto vreme, odmah pisti. Ako ne racunamo kursorske.

Poslednja izmena:
A kako drzis X i brzo trcanje na tastaturi u odbrani?! Koliko znam na tastaturi ne mozes da drzis u igri 2 tastera u isto vreme, odmah pisti. Ako ne racunamo kursorske.

Moze, sve zavisi od tastature. Obicno one skupocene to ne podrzavaju.. ali je glupost totalna, skroz nezgrapno i stvarno su pajseri koji samo tako igraju :) Evo burazer sad verovatno nece moci da se navikne nikad na PS3 verziju jer "nije na tastaturi" :wall:

Menjaj burazera :D

Nego kad ce vise taj PES 2010, pa da napravimo jedan lep turnir i da konacno pokazem Vladimiru sta zapravo znaci Screenfun u imenu turnira na kojima se on takmicio :d.

UPDATE: The demo features two club sides; Liverpool FC and FC Barcelona as well as four national sides; Spain, Italy, France and Germany. PESFan have updated their site.

UPDATE 2: Further estimated details have emerged about timings of the demo’s availablility:

PC available approx 9am GMT
Xbox 360 on Live 12pm GMT
PS3 on PSN 5pm GMT

Dobro je da ima reprezentacija što se mene tiče, Liverpul i Barselonu ne pipam ni po koju cenu :)

Poslednja izmena:
UPDATE: The demo features two club sides; Liverpool FC and FC Barcelona as well as four national sides; Spain, Italy, France and Germany. PESFan have updated their site.

UPDATE 2: Further estimated details have emerged about timings of the demo’s availablility:

PC available approx 9am GMT
Xbox 360 on Live 12pm GMT
PS3 on PSN 5pm GMT

Dobro je da ima reprezentacija što se mene tiče, Liverpul i Barselonu ne pipam ni po koju cenu :)

I bog stvori pes hvala ti boze za sutrasnji dan :p

Sjajno , a mislio sam da cemo imati samo dve reprezentacije , ovako je vec OK.

Nista , sutra onda ocekujemo novih 5-10 stranica o prvim utiscima.

Sjajno,
Eto meni zabave nocas, da instaliram SP3 lol

The PES 2010 PC-DVD demo is now available to download on PESFan. You’ll be able to find the demo to download at http://www.pesfan.com/downloads/ and it weighs in at a particularly un-rounded 899MB.

The game’s exhibition mode will be available to play, with Liverpool, Barcelona, Spain, Italy, France and Germany all usable from the off.

It might be worth noting, though fairly obvious, that although the version of the game isn’t as old as the code seen at gamescom back in August, it isn’t as up to date as the review code the press have been getting their hands on this week, so keep that in mind when giving it a go.

Alright ladies and gentlemen, that's it, get playing and let us know what you think.
Go!
:)

Server im je totalno zagusen. Legalni DoS attack :D

Hvala za ove linkove, jedino to radi izgleda. Je l` neko igrao :)?

Dovoljno za mene, hvala :) Link za PES demo na oficijalnom FIFA sajtu, vrhunac tolerancije :)

Sad ga instaliram. Javljam kakav je.

Ajde, i baci i po koji screen :)

ok here are the licensed leagues:::
full license for the bundesliga(german league)
full license for the la liga (spanish league)
full license for the teams that are in the europa league
full license for the for only teams from the premier league LIVERPOOL and manchester
full license for the seria A (italian league)
full license for the dutch league
full license for the french league

Jel moze neko ovo da potvrdi?

Nazad
Vrh Dno