Šta je novo?

PES 2010

Primer. Protivnik napada po strani, ti kockom posaljes igraca na njega, a ti trcis u kazneni da bi pokrio napadaca i da bi izbio-primio-uradio ono sto ti hoces.
Mozda i jedna od najkorisnijih caki u odbrani :banana:

Pa čitavu odbranu igram na takav način - presing sa igračem koga ne kontrolišem a pokrivanje prostora i uglova sa onim kojim upravljam i još na sve to ako zatreba, udvajanje.

Poslednja izmena:
Moram da priznam da nisam znao za to.. Dakle taj igrac koga posaljete na kocku (sut?) ide prema igracu sa loptom, dakle isti efekat kao kad igraju dva ziva protivnika u jednom timu..

Moram da priznam da nisam znao za to.. Dakle taj igrac koga posaljete na kocku (sut?) ide prema igracu sa loptom, dakle isti efekat kao kad igraju dva ziva protivnika u jednom timu..

Daj bre Borise, pa kako ti uopste igras taj PES :D?
Pa da to ne koristim, nikoga zivog ne bih pobedio.

Poslednja izmena:
Pa pobedjujem i bez toga, ne d'o bog da jos i to koristim :D ;)

Poslednja izmena:
Losa ti konkurencija onda. Steta sto ne postoji x360 vs ps3 MP.

Zato i uzimam PS3 verziju, vreme je da vidim na cemu sam ;) Ja slabo koristim fore kao "plas sut", driblinge i ostalo, ali dolazili su kod nas i momci sa strane, ubedjenji pes-ovci, pa su odlazili sa petardama :) Mogao bih malo da unapredim igru, ali i sa ovom "basic" igrom sam konkurentan, steta sto se necemo odmeriti, barem cu ovog G@W-a da derem izgleda ;)

Najmanji problem da se okupimo i da vas sve oderem u PESu :)

Mogao bi jedan bench pes turnir, cisto da se zna ko je ovde najbolji :)...

Borise ako ti ovo ne znas, ja onda nemam sta da pricam sa tobom o PES-u :)

Bez ovoga se jednostavno ne moze igrati, zato sam i napisao gore, da je potrebno staviti na semi assisted, radi bolje kontrole celog tima... a ne da mi on sam prebaci kad on misli i da ponekad primim gol zbog kompovog misljenja.

Pa nije neophodno da ja pokrijem tog igraca koji hoce da centrira, nek centrira, ja cuvam ovog koji treba da primi loptu.. Sve je to lepo, ali nije presudno, fudbal je kao sah.. ;)

22, 23. septembar 99%. Inace par sajtova (PESFan, WENB i drugi) su dobili review code igre i danas ceo dan pikaju, pa se ocekuje gomilu informacija ako nisu pod nekim ugovorom. Inace ljudi sa WENB su napaljeni kao mala deca i ne mogu da docekaju da prospu sve detalje oko igre.. :)

Poslednja izmena:
Ljudi sa WENB-a su prilično OK, 100 puta su rekli da je FIFA 09 bolja igra, tako da kod mene imaju veliki kredit.

Xa xa xa sta mislite o ovom?

Open Letter: Opinion & Fundraising
prorevo Blog je napisao(la):
Dear Friends, Members and guests
last few days of the editing section of our forum has disappeared. This has, unfortunately, a very serious background, on which we wish to inform you at this point.
For a long time we felt confident because of the fact that nobody has ever earned money with this project, with editing. It was the focal point of a lively forum and a slice of life for everyone PESL. But from today's perspective, we must realize that we have the time holed up in a legal gray area, which has now become our undoing.
A legal confrontation with a right-holder has triggered a significant fine. This penalty or the cost could be reduced but after tough negotiations, but we are not in a position to raise themselves completely.
For this reason we have decided to address ourselves in this difficult situation to you. In these truly difficult circumstances private individuals who volunteer will have used for years to build these things, financially held responsible, because they are registered as being responsible.
With this open letter we would like to ask you, if permitted by your own financial situation, helping to raise this money.
This fundraising campaign we run, i.e. prorevo and PES-Online, together, we also shared the difficult legal road are gone.
Overall, we need to merge together a sum of EUR 600, -.

Hm, ovo nisam ocekivao, nadam se da je najnoviji build inace ne vidim poentu..

“PES 2010 demo to hit September 17th

Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.

The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game’s Exhibition mode.

Users can select from Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German national sides. The selected sides can then be played against the CPU or a friend in a five-minute match.

PES 2010 is released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD on October 23rd”

Videcemo sta kazu ovi sa WENB kad uporede demo sa review kopijom koju imaju..

Demo bi mogao sutra :banana: :banana: :banana:

Demo bi mogao sutra :exploder: :happy: :guitar:

To su super vesti za demo. A ideja za pes turnir takodje, ako se igra na kompovima. :D To bi moglo da bude zanimljivo.

Tastatura je besmislena, pogotovu sad kad PES forsira analogne kontrole i ima kvazi 360 dribling (zapravo, kretanje u 16 ili 32 pravca, ali i to je dovoljno).

Ni meni nije jasno, potpuno je svejedno. A to sutra znaci od ponoci ili bilo kada :), valjda ce valjati...

Tastatura je besmislena, pogotovu sad kad PES forsira analogne kontrole i ima kvazi 360 dribling (zapravo, kretanje u 16 ili 32 pravca, ali i to je dovoljno).

Ma, igram FIFA 10 demo (PS3) i isti djavo na pecurke i D-pad sto se tice kretanja, to je hype nevidjeni, ne primecuje se uopste... Doduse PS3 gamepad ima analogni D-pad pa mozda zbog toga..

Pa navodno nije samo on/off, vec reaguje i na sitnija pomeranja.. Konami je to izjavio, a video sam na jos nekim mestima.

Ne mora da znaci...ko zna-zna...

Gledao sam ljude koji kidaju na tastaturi...i ulazili u zavrsnice jakih turnira.

Slažem se - jedan od mojih najvećih rivala u PESu je igrao na tastaturi. Sve zavisi kako si se navikao.

Nazad
Vrh Dno