E pa stvarno ljudi nemojte vise, zakatancice thread, a onda ce doci moj direktor

i svima podeliti cuske i poslati na spavanje (ne zato sto mi je direktor nego sto je lood, jednom se iznervirao i izlomio je orman u kancelariji

).
Ja sam mislio da sam ja neodmeren u komentarima ali neki windoza useri su namdasili sami sebe!
Elem sta sam hteo da kazem. A da, rad sa pdf fajlovima na E61. Bicu iskren, znaci studiopvc i Haludza mogu vec da slave i popiju pivo. Nece da otvori falj veci od cca 10Mb, kaze tipa da mu fali memorije. Evo upravo otvaram fajl od 390kb sa dosta diagrama (katalog ventilacione opreme, ima 14 stranica). Kada brzo premotavas strabice treba mu oko 4-5 sec da iscrta celu sliku na mestu na kom se zaustavio. Ok, jeste li popili pivo?
Dalje, jeste, rad sa xls i doc dokumentima je daleko od idealnog, gubi format originala i ne otvara slike u dokumentu. Evo jos jedno pivo mozete da popijete, samo pazite da se ne napijete pa da opet krenete u neko zesce prozivanje.
Mislim da je studiopvc rekao da OZBILJNI ljudi rade OZBILJNE stvari na svojim dzepnim uredjajima. E pa ja jos ne znam takvog osim nekih sabana koji se sire a nemaju ni za kredit. Pa ko je toliki ljubitelj S/M i a2m zabave pa da se pati na 2.8" ekranu od 320x240 sa nekom tabelom u excelu koja ima na primer 5 sheet-ova i svaki sheet ima po 15 stranica (potpuno realan primer iz zivota, neki tender na primer)? Neko pametan rece da je kupio lap top, jeste malo kabast ali zato kako sve leti na njemu.
Nije sve u megahercima i kolicini memorije, ima nesto i u glavi. Ocigledno da nisu videli kako sve leti na E61. Na netu sam, pici MP3, u onom kljakavom surogatu worda upravo ovo kucam, anti virus je aktivan, eno ga negde i onaj crni pdf dokument, i nista ne koci. Jeste, i ja se slazem, ne mogu da snimim web stranice, eto josjednog piva. Ali sta, pa ne zakucava, ne baguje se, i naravno ima odlicnu autonomiju, a o ekranu necu trositi reci, 16 miliona boja i sve je jasno.
Hajde da rezimiramo: dobri su i windows i symbian s60 v9.1 aparati. Eto meni licno daleko vise znaci qwerty tastatura nego touch screen, i brza mi je navigacija po telefonu dzojstikom, narocito ako je potrebno koristiti aparat jednom rukom, sto se vrlo cesto dogadja. Da se razumemo, nisam gadljiv na windows based uredjaje (osim onih debilnih hp 65xx), na primer qtech 9100 (nije ga bilo ovde kada sam kupovao, a kada sam vec kupio E61 dobili su neki noviji, zaboravio sam oznaku, ista koncepcija kao 9100, a mozda je neki I-mate u pitanju, ali za daleko papreniju cifru nego E61).
Dokle vise da se ponavlja da ne treba svakom ono sto imaju win based aparati. Ja sam se na primer odlucio za jednostavnost i provereni kvalitet izrade, mozda sam malo old school, ali tako je.
I samo jos nesto, extra je glupost i porediti E61 i MPX 220. Slicni su samo u tome sto su smartphone. Svaki komentar je suvisan. Da se razumemo, meni se mnogo svidja MPX 220, kupicu ga prvom prilikom (ali ne ovde, ne dam iz principa oko 300€ koliko kosta), ali jednostavno se ne da porediti sa E61.
@studiopvc:
pa nemaju svi vremena da ceo bozji dan sede na forumu i prozivaju se na ne bas najkulturniji nacin