@kovacm: preko MSN-a iskljucivo tipkanjem (znas li bre posto je gprs ovde, i internet uopste). Mislim da nisi u pravu kada si rekao da je auto cad arhaican program. Ja vec 7 godina radim u njemu i u tom sam poslu. Svi gradjevnski, arhitektonski projekti, kao i projekti masinskih i elektro instalacija se i dalje rade u njemu, to je isto u svim drzavama i svim firmama (doduse ima neupucenih koji pokusavaju da rade u vizio

). Naravno da je za 3D modeliranje auto cad malo upotrebljiv, ali je odlican za svoju primarnu namenu. Dobro, odsetao sam malo van teme ali sam siguran da Haludza ima u svom etenu neki 3D max pored onih silnih tutoriala
@studiovpc: samo ti prepisuj na ispitima, sada mi je sve jasno
@haludzoni: samo za tebe: ja sam svoj E61 platio 403€ - to je najpovoljnije sto sam mogao da nadjem, a inace su preko 500€, +27€ za karticu od 1Gb. I sta sad, treba da se ubijem, a ne pada mi napamet da zbog 100€ razlike cimam nekog iz BG-a da mi donese ovamo u Niznjevartovsk.
Kazem ti, da je bilo da se kupi Qtech 9100 uzeo bih njega ali u ovoj bestragiji malo teze. Zamalo da kupim nokia E70 ali nisam.
Jos jednom: E61 i eten imaju ekrane istih dimenzija. I dalje sam pri misljenju da je mazohizam editovati bilo kakve fajlove na dzepnim uredjajima osim u slucaju krajnje nuzde. Za to sluzi PC ili notebook. Bas cu sutra da prebacim neki PDF file od 40-50 Mb pa cu da probam kako barata sa njim. Cim sam kupio tel probao sam sa nekim od 5-6 Mb i nije bilo problema.
Pozdrav i dobro jutro, to jest laku noc.
P.S.
Koliko ti cesto blokira/zabaguje se taj eten?