mala pomoć...planiram da nešto naručujem sa kineskih sajtova od mobilne opreme i slično ( tipa aliexpress i slično)...da li mi je je za te kupovine potreban pay pal, ili je dovoljna samo neka platna karitca za kupovinu sa neta, i koja tačno? znači, šta da tačno tražim u banci? da li za ovu vrstu kupovine rade kartice marfin banke?
Možeš čak i poklon karticom bez problema da plaćaš kako bi dodatno sebe zaštitio tj. 150,00 din za izdavanje i minimalna uplata propisana bankom, izdavanje za nekih 5-10 minuta i položiš koliko hoćeš sredstava za kupovinu, nema održavanja i sličnih peripetija.
Poklon karticu sam ti naveo samo kao primer ako nećeš neke dodatne troškove na sajtovima koji nisu pouzdani. Naravno tu karticu možeš i da dopuniš za sledeću kupovinu.
Vi koji ste otvorili paypal nalog, jel ste probali da vam neko UPLATI pare na vas PayPal to me najvise interesuje?
Koje su opcije pouzdane od strane posiljaoca da koristi prilikom slanja PayPal novca,posto sam cuo da vrlo lako posljalac moze da refunduje poslat novac? ( za digitalnu kupovinu)
I da li je ovo glavna tema ovde vezana za PayPal?
Na to pitanje imaš odgovor u drugoj temi http://forum.benchmark.rs/showthread.php?305253-Vodič-kroz-PayPal-Pitanja-i-Odgovori
@bsecurity
puno ti hvala za info...uzeo sam visa gift card i obavio prvu narudžbinu za probu...uplaćuju se dinari, negde videh da u nekoj banci mogu da se uplaćuju direktno evri, ali sad nikako ne mogu da pronađen koja je to banka ili je to bila dezinformacija? postoji li zaista neka banka u kojoj se na ove poklon kartice mogu uplaćivati direktno evri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari