Da li može nekome da se uplati na PayPal nalog samo korišćenjem Visa Electron kartice, bez pravljenja sopstvenog naloga na PayPal-u? Ako ne, ima li neko ko radi uslužno plaćanje na PayPal preko svog PayPal naloga, a da mu se prethodno uplati željena suma + provizija (i kolika je), uplatnicom, recimo ili kako već?
Jel moze neko da mi potvrdi valjanost ove metode + da mi da savete za ubuduce =
imam nalog na ebay ( nisam ne znam kako sam ga napravio bez podataka o kreditnoj, koju inache imam iz Intesa-e) i sad -
bidujem stvari, ili rezervishem Buy it now. pitam kupca dal moze varijanta uplate preko Bidpay ili moneybookers-a, i ako on pristane, ja platim stvar i sve resheno.
ukoliko je cena za neshto recimo - 30 evra, i shipping za okolne zemlje 15 evra (bosna hrvatska, radi reference, i rachunam 20 evra zbog toga shto nismo u EU) to je onda 50 evra. kolko josh da ochekujem da treba da platim svakojake poreze i pedeve ? kolko bi me takva stvar krajnje izashla ?
ima li neshto shto bi dodali ovakvom nachinu kupovine, i da li zaista nema metode da se validno regujem na paypall odavde, bez spominjanja rodbine iz dizeldorfa i slichno ?
hvala mladene. samo mi sad josh reci - moneybookers.com funkcionishe ? eto, nekoliko puta sam, browse-ujuci predmete pitao prodavce preko poruke, da li bi dozvolili neki drugi internet payment sistem, i uglavnom sam dobio odgovor da moze. (ne paypall, vec moneybookers).
i recimo, kako bi se ocarinio paket, sa npr - patike u kutiji, broj 45??
Ja sam narucio 2 para patika, za jedne sam platio 160din a za druge oko 320din. I nikada vise necu kupiti patike u Srbiji![]()
Koje se to patike toliko isplate preko neta?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari