Odgovor za VIP clana DRIVER. E ovako,promenio sam tastaturu kako si trazio.Dalje....
Nikom ja ne delim savete oko kupovine vec iznosim iskustva,i koliko se ja secam za to sluzi ovaj Forum.
Nokia N95 je bila izlicitirana i kupljena licitacija 122 funte plus slanje 10 funti sa ful opremom.Ako ne verujes idi malo na ebay.co.uk pa ces videti cene,nisam napisao da sam kupio Novu vec polovnu,i posto si me iznervirao da original Finska prodata kod nas i jos lepo radi.Inace kineske kopije su 90 eura i to kod nas,a 122 funte plus 10 funti je 152 eura.Nemoj mi samo reci da za 150 eura ne moze polovna da se nadje kod nas.
Treca stvar nije 3 kupovine nego 7 kupovina,pazi dete ja nemam 20 godina pa da se ovde igramo i lazemo ja sam malo stariji,prosao sam pola Evrope.
Ako si toliko pametan ajde da se opkladimo ovako ti dajem ponudu,
Ja kupim taj KIRBY za 150 do 250 dolara,platim 250 dolara postarina plus carina koliko bude,o mom trosku dodjes kod mene ili bilo gde ukljucimo taj Kirby da radi sve sto treba i ako ne radi ja ti ga poklanjam ili ti platim isto onoliko koliko sam ga ja platio,a ako radi ti meni platis sve troskove oko kupovine.
Kao dokaz koliko sam platio dajem ti kopiju racuna sa ebay i kopiju mog AE koliko mi je skinuo pay pal.
Evo ti ponude pa da vidim da li prihvatas izazov.
p.s.Mozes kao svedoke da pozoves koga kod hoces od clanova ovog foruma.