Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Sad sam dobio ovo. Kako da znam kolika će sad biti konverzija usd-eur kad pare legnu na karticu?

Prilozi

• IMG_20250910_124240.jpg
    IMG_20250910_124240.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 35
Sad sam dobio ovo. Kako da znam kolika će sad biti konverzija usd-eur kad pare legnu na karticu?
Kreneš redom koji bi mogao da bude pretpostavljeni iznos u evrima i kad se poklopi u USD, to je to. Dobićeš 420.13
Savet plus: ako misliš da povlačiš sve, povuci sve, jer posle ćeš morati da čekaš 2-3 dana ili da povlačiš na drugu karticu. Pritom, Inteza radi ručno knjiženje, što je oko 3-4 radna dana. Možda i uklapaš zbog gornje granice po prvoj opciji, ali čisto da napomenem.

Prilozi

• IMG_20250910_124730.jpg
    IMG_20250910_124730.jpg
    56 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Visa Classic Debit iz Inteze mu je, isti princip. Tako osim Rajfajzena radi i Poštanska, samo što oni posle promene core sistema proknjiže u toku radnog dana i praktično su sada najbrži za fizička lica (Rajfajzen je bolji za praznike i vikend, ali raspoloživo tek sutradan).
Edit: setih se da je ovde neko spomenuo da je i Inteza počela da knjiži u toku istog radnog dana.

Poslednja izmena:
Sta je sada ovo?
Tri puta danas probao da prebacim novac, uvek to izbacuje. Nikada nisam imao taj problem, nista se nije promenilo u vezi naloga niti podataka od poslednjeg puta kada je prethodna transakcija bila uspesna (pre 3 nedelje).

xvGKNUV.png[img]

Yetelova MasterCard kartica može da se koristi za instant prenos, probao i pare ležu bukvalno istog trenutka.

Aham, aerodromski kurs + sutra kad te rebne banka jos za njen deo, ali to smo vec znali niko nije rekao da ne moze, nego da se ne koristi.

Sta je sada ovo?
Tri puta danas probao da prebacim novac, uvek to izbacuje. Nikada nisam imao taj problem, nista se nije promenilo u vezi naloga niti podataka od poslednjeg puta kada je prethodna transakcija bila uspesna (pre 3 nedelje).
Koja banka? Ako je iznos preko 2k hoce i zbog toga, onda smanji iznos.

Intesa, a iznos nije ni blizu te sume :D Manje-vise iznos isti kao i uvek.

Probacu opet sutra ujutru, pa eventualno i uvece.

Yetelova MasterCard kartica može da se koristi za instant prenos, probao i pare ležu bukvalno istog trenutka.
Nakon knjiženja biće ti naplaćena provizija od 3% pa obezbedi sredstva da ne odeš u nedozvoljeni minus.
Tri puta danas probao da prebacim novac. Nikada nisam imao taj problem, nista se nije promenilo od poslednjeg puta kada je prethodna transakcija bila uspesna pre 3 nedelje.
Da li si već skoro povlačio ili ti je bio prvi pokušaj posle 3 nedelje?

Nisam, ovo danas je bio prvi pokusaj. Kao sto rekoh, prvi put vidim ovo, nikada nisam ni imao bilo kakvih problema sa transakcijama na svoju karticu.

Jasno. Moguć problem je da banka odbija transakciju. Ako je za tebe i tvoju karticu Inteza stavila PayPal na crnu listu kao rizičnog trgovca (što im je od prošle godine praksa), onda ćeš morati da im tražiš da ga skinu.

Jutros probao ponovo i nije htelo. Probao opet upravo sada - uspelo! I to odmah leglo na Intesin racun, a ranije sam cekao dva dana.

Medjutim, sada mi ne stize SMS kod za logovanje. xD
Dobro sto sam bio "zapamcen" u drugom browseru.

Jel to nesto do MTS-a od skoro? Dugogodisnji sam post paid korisnik.
Pre 3 nedelje sam uredno primio kod. I svaki put u ranijim logovanjima...

To sa kodovima nekad radi, nekad ne. Meni je pre par dana kod stigao na Viber a ranije je stizao kao SMS. Pređi na 2FA autentifikaciju preko neke aplikacije čim budeš mogao.

Ne stize SMS kod za logovanje. Jel to nesto do MTS-a od skoro?
Ne baš od skoro, ali ima godinu, dve. Kod njih, kao i kod Globaltela je problematično dostavljanje sms 2fa kodova. Pređi na neki Authenticator.

Vrh Dno