SaraTroroga
Poznat
- Učlanjen(a)
- 03.03.2024
- Poena
- 30
To sa bankom i rezervacijom sam skapirala jos juce.
Napisala sam im. Koliko treba vremena da to odrade?
Napisala sam im. Koliko treba vremena da to odrade?
Da, upravo. Sama možeš da postaviš EUR ili RSD, ostale valute preko poruka (USD, GBP...) ili da imaš više dodatih kartica u različitim valutama.I kada/ako mi to promene...mogu da ostavim tako u dolarima koliko hocu, ili svaki put treba da se porukam sa njima?
Šta si u obavezi, popuni, šta nisi, ignoriši i ostavi 3/5 popunjeno.Ljudi molim za info.
Prilikom registracije neki dan, PP me smara da popunim neke gluposti , tipa profilne slike itd...
takodje i da skinem aplikaciju njihovu, ali kad odem da je skinem, pise ne moze u Srbiji itd...
Na početnoj ti se prikazuju transakcije u poslednja 3 meseca, a kada uđeš u transakcije i odabereš kalendarski period od-do, možeš da ih vidiš u periodu do 3 godine. Preko toga skidaš izveštaje u csv formatu i slično.Imam nalog preko 10godina, i sad kad se logujem istorija kupovine mi pokaze samo za par zadnjih kupovina sa temu-a?! Wtf?
Ako je taj neko koristio platnu karticu, potrebno je neko vreme da se ta transakcija isprocesuira, a to ćeš videti u istoriji transakcija kada uđeš unutra.Najveci problem je sto cekam refundaciju od PP koji je presuido slucaj u moju korist, i ne znam se desava sa nalogom?
Hvala svima ako ko ima ideju sta se desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari