Pa dobro.... Dobra stvar po tebe je što je USD baš ojačao u odnosu na EUR pa kakva god da bude konverzija biće bolje nego dok je odnos bio 95:120 din za USD:EUR.Da, to bi bilo idealno, ali mislim da nece moci da mi salju u EUR, provericu. Hvala na odgovorima 🤝
Ti očigledno ili ne koristiš PayPal ili ne živiš u Srbiji.Sto ne bi lepo podigao USD?
Ne znam ali transfer je succesful dobio sam mail. Uplata jos nije legla na racun doduseKako si uspeo paypal business. Nisam siguran da razumem. I ja imam isti problem, ne mogu da skinem pare (uspeo sam pre 2 godine poslednji put na tu istu karticu)
MIlsim pitanje je kako si otvorio? Jel to sajt ili šta. Ne znam kako da probam to.Ne znam ali transfer je succesful dobio sam mail. Uplata jos nije legla na racun doduse
Ne sajt. Skini aplikaciju pay pal business, uloguj se normalno i transfer fundsMIlsim pitanje je kako si otvorio? Jel to sajt ili šta. Ne znam kako da probam to.
ja imam multivalutni racun i legla mi je uplata u valuti USD bez konverzijeTi očigledno ili ne koristiš PayPal ili ne živiš u Srbiji.
Probaj da objasniš srpskim bankama da se tvoj račun zove DEVIZNI račun i da na njega možeš primati sve devize sa kojima se zvanično posluje u Srbiji, i da to nije EUR račun na koji možeš primati samo upalte u EUR, i da ne moraju da kovertuju uplate u drugim devizama u EUR (što rade jer im se to isplati).
Znam da su sad omogućili da se rade podračuni za razne devize, ali ne verujem da se išta promenilo nabolje, ako grešim, izvinjavam se.
Aha, sad mi je uspelo, prvo sam prebacio 10 evra da proverimNe sajt. Skini aplikaciju pay pal business, uloguj se normalno i transfer funds
Zamoliš support da ti promene valutu karticeKako je najbolje podizati novac sa PP koji stize u valuti USD?
i posle na zadnjem koraku nema očajne PayPal konverzije. To što povučeš u USD će kao i ranije preneti Visa pa ćeš na kraju dobiti evre, onoliko koliko je približno i u dolarima.Dear PayPal support,
Can you please change card currency for Visa debit card ending xxxx from EUR to USD?
Jel ti legla uplata? Da znam dal da se nadamNe znam ali transfer je succesful dobio sam mail. Uplata jos nije legla na racun doduse
Legla prekjuce. Sve kako treba. Trebalo je 36 ili 48 satiJel ti legla uplata? Da znam dal da se nadam![]()
Hvala. Pogledacu tacno kako je i sta je, pa cu im poslati email. 🤝Zamoliš support da ti promene valutu kartice
i posle na zadnjem koraku nema očajne PayPal konverzije. To što povučeš u USD će kao i ranije preneti Visa pa ćeš na kraju dobiti evre, onoliko koliko je približno i u dolarima.
Prošlo i meni.Ok ja sam prekjuče prebacio, nadam se da će biti danas
Chat je u gornjem desnom uglu. Zaobiđeš prva dva bot pitanja sa „No" i u toku radnog vremena (ponedeljak-petak od 9 do 17h) im pošalješ upit. Van tog intervala svakako nećeš moći da im se obratiš, već čekaš ponedeljak ujutru posle pola 10.Hvala. Pogledacu tacno kako je i sta je, pa cu im poslati email. 🤝
Da li je neko bio u situaciji da mu ne prolazi verifikacija,potvrda prilikom logovanja?
Juce sam obavio dve kupovine preko paypala i sve je proslo bez problema.
Danas ne mogu da se ulogujem, dodjem do koraka kada treba da mi posalje sms za verifikaciju, ispise ispravan (delimican) broj telefona i nakon moje potvrde da mi se posalje SMS na taj broj izadje obavestenje "Sorry, we couldnot confirm it's you". Ne dobijem SMS.
Ako neće verifikacija putem SMS servisa probajte preko mobilne aplikacije PPOvo se upravo i meni desava....ne mogu da se ulogujem na paypal,zato sto traze potvrdu da sam to ja.....pa mi kao posalju verifikacioni kod koji nikad ne stigne do mene.....(?!)
Da li neko ima ideju kako da se ulogujem na paypal ili da kontaktiram njihov help centar?
Moraš kontaktirati centar i obaviti live razgovor (oni će te zvati iz Irske)...Ovo se upravo i meni desava....ne mogu da se ulogujem na paypal,zato sto traze potvrdu da sam to ja.....pa mi kao posalju verifikacioni kod koji nikad ne stigne do mene.....(?!)
Da li neko ima ideju kako da se ulogujem na paypal ili da kontaktiram njihov help centar?
Trebalo bi da ti legne posle 2 dana, meni u UniCredit legne uglavnom posle dan-dva. Nisam nikad cekao duze od 2 dana. Najbolje je da kontaktiras banku pa vidis sa njima u cemu je problem.Ljudi koliko se cekamda mi legnu pare na Visa Postanske sa PP?
Sutra je vec 4. dan i nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari