edit pošto je i odgovor izmenjen.Fee je tacno 5, 85% , bez obzira na iznos
To nije tačno, primalac uvek plaća taksu za transakciju.Paypal će da naplati pošiljaocu fee a ne primaocu, tako da posle taj kada bude hteo taj novac negde da prosledi tek onda će Paypal da mu uzme proviziju
Moj odgovor u postu #10,389 ti nije logičan?Ali kako onda ja dobijam tačan iznos kada mi neko uplati?
Sve je na eur podeseno. Pokusao sam da probacim eure na karticu. Nisam pre povlacio.@John Cena da li si kao card currency postavio EUR? Čini mi se da si već pokušavao da povučeš manji iznos, ali uzatopno povlačenje na istu karticu nažalost nije moguće. Probaj opet za dva, eventualno tri dana, pošto najverovatnije nemaš drugu povezanu. Ukoliko primaš USD, moraš da cimaš support da ti promene.
Uh to je verovatno moj problem. Naime, imao sam pay pal nalog pre jedno 10 godina (u koji nisam uspeo da se ulogujem pa sam napravio novi) i posto brojevi kartice ostaju isti iako svakih 4-5 godina salju novu samo se CVV menja pa sad pravi konflikt verovanto. Nista, probacu za koji dan opet ako ne kontaktiracu support, ako ne uspe ni to onda otvaram visu electron u intezi i povezujem nju@John Cena to znači da si sad npr. povukao 100€ za probu i hteo si još ostalih 250€, lupam, a onda ti izbaci poruku da trenutno nije moguće i pokušaš kasnije. Pošto nisi do sada povlačio, moguće je i da je kartica blacklist-ovana, što nije retkost sa Intesom, jer recikliraju brojeve otkazanih kartica. To ćeš jedino proveriti sa support-om, a ako treba, javi se sa Irskog broja ukoliko te kojim slučajem tom prilikom budu zvali.
Kako si uspeo paypal business. Nisam siguran da razumem. I ja imam isti problem, ne mogu da skinem pare (uspeo sam pre 2 godine poslednji put na tu istu karticu)Sad sam probao preko te aplikacije i uspelo je da posaljem. Videcemo dal ce leci na racun
Ima konverzija USD u EUR, i leže u EUR na devizni...Kako je najbolje podizati novac sa PP koji stize u valuti USD? Vidim jos uvek je oko 500e limit mesecno da se podize uplata iz inostranstva bez ikakve prijave, pa me zanima, sta je najpovoljnije uraditi? Pretpostavljam da ima konverzija sa USD na EUR, a da li moze da se podigne ovde u EUR ili mora u dinarima?
Da, ali i to je povoljnije od PayPal kursa USD u EUR pa onda transakcija.Bar onda to. Kad stigne, skine proviziju, pa kad prebacis na racun skine opet proviziju, pa ode i na ludi kurs i konverziju, bas lepo skinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari