LAmmma, mislim.da moze. Ako ne moze, vratice se na PP novac.
Cekaj malo - aplikacija ne moze da se skine iz Srbije, ali moze da se koristi sa SRB internet provajdera za SRB Paypal nalog?
Na apk mir*or imas
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Hteo bih da se registrujem na paypal imam telenor mastercard karticu i jedan racun za sve valute, i dinare i devize. Citao sam na pocetku da je najbolje imati samo evre na racunu da se ne radi konverzija alu ja preko ove kartice primam platu. Da li moram da uzmem neku drugu karticu. Sa ovom normalno placam na aliexpress.
То је познато.Забуну понекад уносе коментари да су им скинути долари кад купују нешто чија је цијена у доларима.Међутим то није доказано,а и сам си се увјерио.
То је од динара до евра и ради банка,а од долара у евро ради картичарска организација.Kurs koji se primenjuje pri konverziji iznosa transakcija nastalih u inostranstvu je prodajni kurs Banke za devize za
valutu EUR na dan finansijske obrade transakcije (knjiženja) i zaduženja partije Kartice.
Obračunska valuta u odnosu na druge inostrane valute u kojima transakcija može biti zaključena jeste EUR. Kurs
zamene druge ino valute u valutu EUR ne definiše Banka.
Korisnik je upoznat i prihvata mogućnost promene kursa od momenta nastanka transakcije do momenta finansijske
obrade transakcije i zaduženja partije Kartice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari