Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Kako da promenim vremensku zonu? Samo jednu opciju imam?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    53.6 KB · Pregleda: 69
LAmmma, mislim.da moze. Ako ne moze, vratice se na PP novac.

LAmmma, mislim.da moze. Ako ne moze, vratice se na PP novac.

Hvala na odgovru.

Imam jos jedno pitanje, koliko to moze da traje (u slucaju da ne moze novac da se isplati na Visa Inspire Banca Intesa karicu i vracnja novca na PayPal balans) i da li PayPal uzima neku proviziju zbog neuspele transakcije?

Moze, zavisi od banke, ne.

Odakle je najpouzdanije skinuti PP app posto je nemam na storu?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pise da nije dostupno u mojoj zemlji.

Pa i nije :) Moras VPN.
Ne predlazem da nesto tako bitno skidaa drugde.

Cekaj malo - aplikacija ne moze da se skine iz Srbije, ali moze da se koristi sa SRB internet provajdera za SRB Paypal nalog?

Da.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Cekaj malo - aplikacija ne moze da se skine iz Srbije, ali moze da se koristi sa SRB internet provajdera za SRB Paypal nalog?

Ja sam na Kosovu, ukucao na google paypal apk, skinuo sa nekog sajta, instalirao, sve radi.

Na apk mir*or imas

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ne svakome. VPN [emoji48] pa ce raditi
b613908463a5c9b98db4a8de789fbc5e.jpg

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Hteo bih da se registrujem na paypal imam telenor mastercard karticu i jedan racun za sve valute, i dinare i devize. Citao sam na pocetku da je najbolje imati samo evre na racunu da se ne radi konverzija alu ja preko ove kartice primam platu. Da li moram da uzmem neku drugu karticu. Sa ovom normalno placam na aliexpress.

Pa valjda ne moras ako imas stranu valutu na racunu, a i izaberes placanje u stranoj valuti (mada, svakako je preporucljivo koristiti zasebnu karticu za transakcije na internetu, a ne onu na koju ti leze plata).

Hteo bih da se registrujem na paypal imam telenor mastercard karticu i jedan racun za sve valute, i dinare i devize. Citao sam na pocetku da je najbolje imati samo evre na racunu da se ne radi konverzija alu ja preko ove kartice primam platu. Da li moram da uzmem neku drugu karticu. Sa ovom normalno placam na aliexpress.

За плаћање ти и није потребан ПејПал јер скоро па сви сервиси подржавају и плаћање путем картица... (AliExpress, Ebay) и остали сајтови. Ако некада будеш желео да примаш уплате заборави на MC јер није подржана, па добро размисли за даље...

Gde god moze PayPal, uvek PayPal. Nebitno da li mogu drugi vidovi placanja.

Aliexpress ne podrzava paypal. Sem ako prodavac nije to naveo a retko koji navede.

Momci, jel se pojavljuje nekom ovo kad pokusava pristupiti paypal sajt? Isto na paypal app nece da se loguje.
"Access Denied
You don't have permission to access "http://www.paypal.com/" on this server.
Reference #18.9f3c1002.1513178354.14101f5f"

Resetuj ruter pa probaj opet. Na mobilnom probaj preko mobilne mreze.

Evo danas radi. Nije mi se pre desavalo, tek sada, poslednjih par dana. Pojavi se, sutradan opet radi sve kako treba.
Resetovanje rutera nece pomoci, imam static ip. E to za mobilnu mrezu bi moglo.

Prebacio sam komentar ovde, mislim da je vezan za PayPal:

То је познато.Забуну понекад уносе коментари да су им скинути долари кад купују нешто чија је цијена у доларима.Међутим то није доказано,а и сам си се увјерио.

Od kako sam promenio na PayPal u opcijama, stiže mi u $, a stizalo je u dinarima pre ovoga. Kako da proverim, da znamo sa sigurnošću?

Prilozi

• 1.png
    1.png
    82.4 KB · Pregleda: 90
  • 2.PNG
    2.PNG
    153.5 KB · Pregleda: 92
Само да додам,пошто видим да си у Комерцијалној са припејд динарском картицом
Kurs koji se primenjuje pri konverziji iznosa transakcija nastalih u inostranstvu je prodajni kurs Banke za devize za
valutu EUR na dan finansijske obrade transakcije (knjiženja) i zaduženja partije Kartice.
Obračunska valuta u odnosu na druge inostrane valute u kojima transakcija može biti zaključena jeste EUR. Kurs
zamene druge ino valute u valutu EUR ne definiše Banka.
Korisnik je upoznat i prihvata mogućnost promene kursa od momenta nastanka transakcije do momenta finansijske
obrade transakcije i zaduženja partije Kartice
То је од динара до евра и ради банка,а од долара у евро ради картичарска организација.

Onda je bolje da i cene na sajtu gde kupujem stavim u evro? I na PP izaberem evro?

Можеш гдје купујеш ставити евро,али ти је битно да Пејпал не ради конверзију.

Vrh Dno