Ako mislis na PP Balance i treba da bude 0, ti si prebacio na internet karticu novac, ne na PayPal.pokusavam sad da kupim neku stvar koja kosta $38, prebacio sam malopre $41 na intesa karticu ali kad odem na pp stanje je 0.00
Ako mislis na PP Balance i treba da bude 0, ti si prebacio na internet karticu novac, ne na PayPal.pokusavam sad da kupim neku stvar koja kosta $38, prebacio sam malopre $41 na intesa karticu ali kad odem na pp stanje je 0.00
aham, znaci treba da imam oko $43 u ovom slucaju i proci ce? nije nikakav drugi problem?
... 2014. sam otvorio paypal nalog ali posto nije mogla da se registruje Srbija, ja stavio Hrvatsku. To mi je bila kobna greska...
Da li je neko imao problem pri povlačenju novca na bankovnu karticu. Stigla mi je uplata, i kada god pokušam da podignem novac dobijem grešku " We're sorry. There has been an intermediate communication problem. Please try again later.". Već nedelju dana se "dipisujem" sa PP podrškom ali nikako da reše problem. Rekli su da je to kao do njihovih ažuriranja sistema ali i dalje ništa nisu rešili. E sad meni pada na pamet da možda nije problem do same kartice. Kartica je VISA poštanske štedionice. Uredno sam uspeo da verifikujem PP njome, 1.5e je vraćen na PP. Dobio sam 97$ a pokušavam da podignem 90$.
Da li neko ima ideju šta mi je činiti?
Hvala na odgovoru. Čekaću, drugo mi ne preostaje.Ako je PP rekao da je do njih problema onda ti ostaje samo da se dopisuješ i čekaš da reše taj problem. Dobio si potvrdu da nije do tvoje kartice nego do PP sistema i to je to bar za sada dok ti ne reše problem.
Jedno pitanje. Devojka je pokusala juce da povuce neke pare sa paypala na karticu, ali nije uspela. Kartica je verifikovana. Posle pogledam one limite i pise joj da je limit -0.01$. ?! Jel ima neko ideju sta je to?
Da li je neko imao problem pri povlačenju novca na bankovnu karticu. Stigla mi je uplata, i kada god pokušam da podignem novac dobijem grešku " We're sorry. There has been an intermediate communication problem. Please try again later.". Već nedelju dana se "dipisujem" sa PP podrškom ali nikako da reše problem. Rekli su da je to kao do njihovih ažuriranja sistema ali i dalje ništa nisu rešili. E sad meni pada na pamet da možda nije problem do same kartice. Kartica je VISA poštanske štedionice. Uredno sam uspeo da verifikujem PP njome, 1.5e je vraćen na PP. Dobio sam 97$ a pokušavam da podignem 90$.
Da li neko ima ideju šta mi je činiti?
To se desavalo dok su uvodili prihvatanje novca na PayPalu za nas, pa je nekima radilo, a nekima je stajalo limit 0.1$, efektivno nije bilo omogucen Withdrawal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari