Upravo tako.^Mislim da je hteo da te pita zasto ne koristis Visu i za odliv, ali mozda i gresim.
@Dejan: OK, mislio sam da je mozda nesto drugo u pitanju.
Upravo tako.^Mislim da je hteo da te pita zasto ne koristis Visu i za odliv, ali mozda i gresim.
A sta je PayPal i sta znaci rec "placanje"? Plz pomozite!
Nije moguce primanje novca na Mastercard, ne samo sa PayPal-a vec uopste. Banka Inteza ne naplacuje odrzavanje deviznog racuna za koji mozes da vezes Visa karticu, mislim da ni ostale banke ne naplacuju, ali nisam siguran.
Tako je, ali veruj, taj broj i mogucnosti su bile mnogo vece ranije. Npr. 2010. sam sa svih servisa mogao primati nazad novac.Na Mastercard banke Intesa je moguce primanje novca. Sa PayPal-a ne znam, ali sa nekih drugih servisa meni radi bez problema.
Radi i povraćaj novca na MC, u smislu platio sam nešto 205 eura i posle nedelju dana tražio povraćaj, i posle par dana je bio na kartici. E sad samo primanje izgleda ne može po ovom screenu gore...
Da li je neko imao iskustva sa ovim...
Istekla mi je Intezina Visa internet, tj. datum isticanja joj je ovaj mesec. Uzeo sam danas novu. Broj je isti, samo se razlikuje exp. datum i CSC/VC/CCV (kako god, trocifreni broj). Odem na "update expiration date", stavim novu godinu za exp., novi trocifreni broj, uradim "save" i dobijem poruku "you have successfully updated your credit card information".
Medjutim, nikakve promene. Ne dobijem ni mail, ni godina ne stoji nova. Da li treba da prodje neko vreme, da li to ne moze da se uradi u mesecu menjanja kartice (vec sledeceg) ili je nesto trece u pitanju?
Savete u vezi menjanja exp. kartice nisam nasao u prva dva post-a, pa reko da pitam ovde ako je neko imao iskustva. Tenkju
Pozdrav!![]()
App na androidu radi savrseno, bar kod mene na fonu.E upravo tako sa te dve kartice i ja koristim PP
Nego zna li neko kako radi PayPal app na Androidu i WP? Znam da je za WP bila problematican login posto je Serbian account, pa verovatno nije podzan login...
I kod mene ista situacija , isto tako prilikom potrde kartice na bankingu mi je izbacilo jos nekih 0,92 evra da je Paypal skinuo a nisu jos vracene , ima 20 dana kako sam verifikovao nalog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari